Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
POZIRALA NAGA u 72. GODINI
Glumica Sofija Loren na čuvenom Pirelijevom kalendaru
Sofija Loren

Vest da je slavna italijanska glumica Sofija Loren pristala da pozira naga za čuveni “Pirelijev” kalendar za sledeću godinu izazvala je reakcije širom sveta. Najčešće mogu da se čuju pitanja zašto i kako to izgleda. Jer, nekadašnja seksi diva svetskog filma 20. septembra proslaviće 72. rođendan!
Dalje...

NORMALNOM MUŠKARCU JE I POLA ŽENE DOSTA
U atraktivnoj rubrici Na TI... razgovaramo sa Milenkom Zablaćanskim, glumcem
Milenko Zablaćanski

Milenko Zablaćanski (51) postao je na neki način zaštitni lik gotovo svih TV serija Siniše Pavića, od “Srećnih ljudi” i “Porodičnog blaga” pa do “Stižu dolari”. Istovremeno, u Pozorištu na Terazijama ovaj mladoliki Mačvanin (rođen u Bogatiću) igra u nekoliko popularnih predstava (“Trajkovići”, “Heroji”, “Kabare”, “Svetlosti pozornice”, “Lutka sa naslovne strane”...), a uskoro će publika moći da ga vidi i u TV filmu Zdravka Šotre “Tamo gde cveta limun žut”, u kojem igra američkog novinara Džona Rida.
U nesvakidašnjem razgovoru za “TV novosti” (“Stvarno ne volim da govorim o sebi”) Zablaćanski priča o stvarima koje ga čine srećnim i nesrećnim, o politici i ljudima koji su Srbiju odveli daleko od “evropskog raja”, o zaglupljujućim “TV pričaonicama”, o lepim ženama i “beloj kugi”, o tome kako se kaje što je morao da odraste i objašnjava zašto mu je Miloš Obrenović omiljena istorijska ličnost.
Dalje...

OD HONORARA MI SE ZAVRTELO U GLAVI
Dragana Mirković, folk pevačica, glumi u nagrađenom austrijskom filmu “Gluvarenje”
Dragana Mirković

Bez velike medijske pompe Dragana Mirković pojavila se u austrijskom filmu reditelja Mihaela Glavogera “Gluvarenje”, koji je na nedavno završenom filmskom festivalu na Paliću dobio nagradu za najbolju režiju. Publiku na Paliću Dragana je iznenadila prvo svojim pesmama koje su emitovane u filmu, a potom i pojavljivanjem sa grupom austrijskih glumaca...
Dalje...

KUBURA SE RETKO PUNI, ALI DALEKO ČUJE
Aleksandar Srećković, glumac, voditelj, producent
Aleksandar Srećković

Znamo ga iz brojnih pozorišnih predstava, televizijskih serija (najviše se proslavio ulogom Aušvica u seriji “Neki novi klinci”), filmova i reklama. Dugo nas je zabavljao, držao u neizvesnosti i delio sreću vodeći kviz “Srećni telefoni”, sa Natašom Stojčević. Od pre mesec i po dana Aleksandra Srećkovića, zvanog Kubura, gledamo ponovo na RTS, u ulozi voditelja kviza o Nikoli Tesli.
Nedavno je sa prijateljem osnovao filmsku producentsku kuću i ambicija mu je da pravi posebne i drugačije filmove od viđenog. Trenutno učestvuje u snimanju hrvatske serije “Urota”, u kojoj leti helikopterom, puca, juri, jer igra - plaćenog ubicu!
Dalje...

LATINO PLANETA
* Ljubav samo na ekranu: Ingrid Marts koja uz Ernesta D`Alesija snima sapunicu “Slomljeno srce”, sa oduševljenjem je primila vest o pomirenju svog televizijskog partnera sa bivšom devojkom, jer joj je meksička štampa pisanjem da je u vezi sa Ernestom prouzrokovala probleme sa verenikom

* Pobedila je ljubav: Vest da su se pomirili Eduardo Santamarina i Susana Gonsales, partneri iz serije “Nevestin veo”, odjeknula je kao bomba prošle nedelje u meksičkoj javnosti
Dalje...


SADRŽAJ:

NA TI... sa Milenkom Zablaćanskim
KO IZGURA U SRBIJI SEDAMDESET GODINA...

MAGNETOSKOP
Aleksandar Srećković

KUBURA SE RETKO PUNI, ALI DALEKO ČUJE

Mirjana Bobić-Mojsilović
ZAPISANO U ZVEZDAMA

Dragan Kojić Keba
OSVAJA I BUGARE

Legende: Nimfe – boginje voda, šuma i planina
LjUBAVNI ZAPLETI STARE GRČKE

Modni biro: Plaža, letnje carstvo mode i uživanja
ROMANTIČNO I POMALO ORIJENTALNO

Zvezde šoubiznisa “zarađuju” i posle smrti
NOVAC IZ GROBA

Eduardo Santamarina i Susana Gonsales
PONOVO ZAJEDNO

BIRAJTE GLUMAČKI PAR GODINE

SVE O TV NOVELAMA