Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
AKO SE PONOVO RODIM, VOLEO BIH DA BUDEM DRVO
Na Ti... sa Nikolom Đuričkom, glumcem i voditeljem emisije “Karaoke obračun”
Nikola Đuričko

Piše V. Čikeš
Nikola Đuričko (32) trenutno je najpopularnija ličnost ovdašnjih javno-kulturno-estradnih prostora, kako često nazivamo domaći medijski vakuum. I to je dobrodošlo osveženje, pošto su se u toj poziciji isuviše često nalazile ličnosti sumnjivih dometa i još sumnjivijih karijera. Ali, s vremena na vreme dogodi nam se i to da pažnju javnosti zaokupi neko ko to u svakom pogledu zaslužuje.
Naravno, najzaslužniji za nagli medijski prodor ovog glumca je TV šou “Karaoke obračun” koji je za nešto više od mesec dana emitovanja osvojio simpatije publike. Ali, tome treba pridodati i odličnu ulogu u filmu "Sedam i po", kao i premijeru predstave "Ljubav itd" u Beogradskom dramskom pozorištu.
Šta popularni glumac misli o popularnosti, braku, politici, ko mu je bio uzor za voditelja "Karaoke obračuna", sa kim bi najradije pevao u duetu, sa kim bi voleo da ga porede, u čemu je ekstreman i šta najčešće zaboravlja? Konačno, po čemu bi voleo da ga ljudi zapamte.
Specijalno za čitaoce “TV novosti”, Đuričko je našao snage i vremena da na sve to (i još mnogo šta) odgovori "čista srca i mirne savesti"...
Dalje...

TEŠKO JE ŽIVETI SA MNOM
Petar Kralj, glumac
Petar Kralj

Piše R. Radosavljević
Petra Kralja trenutno gledamo na RTS–u, u seriji “Stižu dolari”, te u novoj seriji Dragoslava Lazića “Seljaci” iliti “Sve je za ljude”. Krajem decembra videćemo ga i u novoj seriji “Stranka zdravog razuma”, koju potpisuje hit tandem, Siniša Pavić, scenarist – Mihailo Vukobratović, reditelj. Pozorišna publika u ovoj sezoni ima priliku da ga gleda na gotovo svim beogradskim scenama – u Zvezdara teatru, Beogradskom dramskom, Madlenijanumu i u njegovoj matičnoj kući, Ateljeu 212, gde na repertoaru trenutno ima čak sedam predstava...
Dalje...

PARA VRTI GDE BURGIJA NEĆE
Šta poznati misle o "Velikom bratu" i ko bi se od njih pojavio u ovom popularnom rijaliti šou programu
Pišu: J. i B. Jovanović
Sve gledaniji rijaliti šou "Veliki Brat" ne prestaje da intrigira javnost. Nema novina u kojima se ne piše o tome ko je “strejt”, a ko gej, koje su najmračnije tajne iz prošlosti ukućana, ko će koga na kraju smuvati, kada će pasti prvi seks pred kamerama, ko će zbog striptiza ostati bez dečka, a ko će iz kuće izaći bogatiji za sto hiljada evra... I, ma gde da se nađete, čućete nekoga ko priča o "Velikom Bratu" u najrazličitijim kontekstima.
Kako god bilo, recept iz drugih zemalja, koje su već “pregrmele” prvu sezonu ovog programa, primio se i u Srbiji. Cilj je postignut, gledanost raste iz dana u dan, kladioničari trljaju ruke, a ukućani lagano, ali sigurno, dobijaju status zvezda.
A šta naše poznate ličnosti misle o svemu tome?
Ko im se najviše dopada, da li ih nešto nervira i pod kojim uslovima bi pristali da se takmiče?
Konačno, kolika je cena njihove privatnosti?
Dalje...

SANTAMARINA JE MUŠKARAC MOJIH SNOVA
Susana Gonsales, jedna od najpopularnijih meksičkih glumica
Susana Gonsales

Piše M. Adžić
Lepa Susana Gonsales, koju smo donedavno gledali u “Prijateljima i suparnicima”, prvi put je angažovana kao spacilac neke serije. Kada je producent Salvador Mehija odustao od namere da je angažuje za junakinju “Beštija”, moglo se dogoditi da joj karijera krene nizbrdo. Ali, ispalo je drugačije: dobila je priliku da se producentu osveti.
Ukratko, Susanu su pozvali da podupre rejting serije “Slomljeno srce” koji je uzdrman upravo “Beštijama”...
Dalje...

LATINO PLANETA
Piše M. Adžić
* U “Slomljenom srcu” protiv “Beštija”: Lepa Susana Gonsales, nama znana kao zvezda telenovela “Između ljubavi i mržnje”, “Nevestin veo” i “Prijatljei i suparnici”, otkriva da ulogu u “Slomljenom srcu” nije prihvatila sa ciljem da potuče nečiju popularnost i da se nikada nije takmičila ni sa kim, pa neće ni sa Žaklin Brakamontes

* Ponovo sama: Junakinja serije “Slomljeno srce”, Žaklin Brakamontes, potvrdila je vest da se rastala od Artura Karamboe, bivšeg fudbalera i novopečenog glumca sa kojim je bila četiri i po meseca u vezi
Dalje...


SADRŽAJ:

NA TI... sa Nikolom Đuričkom
UZOR ZA “KARAOKE” BIO MI JE OLIVER MLAKAR

TV novosti istražuju
ŠTA POZNATI ZAMERAJU “VELIKOM BRATU”

MAGNETOSKOP
Petar Kralj

TEŠKO JE ŽIVETI SA MNOM

Susana Gonsales, junakinja serije “Slomljeno srce”
SANTAMARINA JE MUŠKARAC MOJIH SNOVA

Sa snimanja filma “Crni Gruja i kamen mudrosti”
NEKOM MUDROST, NEKOM LUDOST

Nada Macanković
VOLIM STIDLjIVE MOMKE

Vanja Bulić
TV ON: BORIS TADIĆ

Duško Gojković
SJAJNO SAM SE PROVEO U GUČI

Mirjana Bobić-Mojsilović
IZMEĐU DOBRA I ZLA

Modni biro: Farmerke i dalje neprikosnovene
ŠTO UŽE I ŠTO DUŽE

Legende: Noć veštica, najkomercijalniji praznik posle Božića
GOZBA ZA MRTVE

Ko su najseksepilniji Italijani
SVI, SVI ALI RAUL

Emina Jahović
PO UKUSU SRBA I TURAKA

SVE O TV NOVELAMA