Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
TV SERIJE
Sara Maldonado, zvezda serije “Beštije”
MUKE SA TEMPERAMENTOM


Dvadesetšestogodišnja Sara Maldonado ikona je meksičke tinejdžerske populacije: moderna je, zgodna, slobodoumna i odavno uspešna. Status najplaćenije Televisine mlade zvezde stekla je ulogama u tri veoma popularne tinejdžerske sapunice. U vreme njihovog prikazivanja Sarin “pečat” nalazio se na svemu – na majicama, slikama za mobilne telefone, žvakama, bombonama, kozmetici, razglednicama, školskom priboru, igricama, parfemima...

- Čim sam završila Televisinu školu glume zadesila me je slava koja me je promenila iz korena – priznaje Sara. – Na trenutak osetila sam se svemoćnom i mislila sam da je samo nebo granica. Ali, zahvaljujući roditeljima i prijateljima, brzo sam se spustila na zemlju i ukrotila vatreni temperament.

Sara je najmlađe od troje dece i uživala je status mezimice. U gimnaziji bila je zvezda školskog teatra, ali ponašanje joj je bilo toliko problematično da su je izbacili iz škole.
Temperament ju je i kasnije uvodio u probleme. Kada se proslavila, prosto je ludovala po diskotekama, neumereno pila i često se svađala sa ljutom rivalkom Širli, sa kojom je glumila u dve serije. Ali, sve to nije umanjivalo Sarinu popularnost. Malo je falilo da dobije ulogu Rubi u istoimenoj hit seriji, iako su se oko tog lika doslovno otimale sve najpoznatije glumice. U međuvremenu, iz Televisine kuhinje izašli su “Buntovnici”, tinejdžerska serija koja je zasenila Saru i njene kolege iz prethodnih sapunica. Mnogi smatraju da se ona upravo zbog toga na neko vreme povukla iz javnog života, čekajući dobru priliku.

Sredinom prošle godine Sara se vratila jednom od vodećih uloga u “Beštijama”, a upravo je potpisala trogodišnji ugovor sa Televisom za snimanje tri nove serije.


Žovana Antoneli o povratku glumi, razvodu i predstojećem venčanju
SPREMNA ZA POSLEDNjU UDAJU


Mnogo šta dogodilo se Žovani Antoneli za tri poslednje godine. Udala se za kolegu Murila Bensija, rodila sina Pjetra, razvela se i započela vezu sa američkim biznismenom Robertom Lokasijem, sa kojim treba da se venča u martu. Deset godina vredno je radila, a onda se povukla i posvetila porodici.

U intervjuu za jedan brazilski časopis, nedavno je govorila o svemu što joj se desilo i što joj se dešava. Sudeći po fotografijama, koje je nedavno objavio jedan brazilski časopis, 30-godišnja glumica danas izgleda bolje nego ikada. Iz kratko podšišane bucmaste plavuše preobrazila se u zavodljivu brinetu.

Posle trogodišnje pauze vraća se u svet sapunica glavnom ulogom u mini seriji “Amazonka”, po scenariju svoje prijateljice Glorije Pereš. Uloga je napisana specijalno za nju.

- Napravila sam dugu pauzu, ali nisam ispala iz koloseka i bez problema sam spremala ulogu. Kada ste zadovoljni svojim životom lako možete da se usredsredite na posao. Imam više elana nego kada sam bila devojka bez obaveza. Volela sam svoj posao, ali tek sad uviđam da ga nisam shvatala ozbiljno. Majčinstvo me je mnogo promenilo. Dogodila mi se prava revolucija. Postala sam odgovornija i razmišljam zrelije. Sigurna sam da bih mnoge nekadašnje uloge sada odigrala mnogo bolje – kaže Žovana.

Na pitanje da li će zaigrati u kakvoj maratonskoj sapunici, Žovana je odgovorila:
- Nakon “Zabranjene ljubavi” ugovorom sam se obavezala da nastupim u tri telenovele. Igrala sam u “Kući sedam žena” i “Boji greha”, a sledeća uloga trebalo je da bude u “Americi”. No, ostala sam u drugom stanju i morala sam da se povučem. Čelnici TV Globo dozvolili su mi da treću seriju snimim posle porođaja. Glorijina “Amazonka” došla je u pravi čas. Kada se završi snimanje, odlazim na dug odmor. Verovatno ću krajem godine potpisati novi ugovor sa Globom.
Toliko o poslu. Što se tiče ljubavnog života, Žovana kaže da je “veoma srećna sa Robertom” i da nestrpljivo čeka venčanje.

- Pošto se udajem poslednji put u životu, želim da to bude u crkvi, želim belu venčanicu i proslavu u krugu porodice i najboljih prijatelja. Sve smo osmislili, samo još nismo odlučili da li ćemo se venčati u Brazilu ili u Americi – kaže Žovana.

O bivšem suprugu Murilu Benisiju nije rekla nijednu ružnu reč. Ostali su, kaže, u korektnim odnosima, ali retko se viđaju.



LATINO PLANETA

Piše M. Adžić


* Postala crnka: Iz Telemunda, u čijoj je sapunici odigrala jednu ulogu, atraktivna Marta Hulija, znana nam kao Sandra iz “Staza ljubavi” i Ana Rosa iz “Maćehe”, vratila se u Televisu. Glumi glavnu zloću u seriji “Destilando amor”

* Provokativna Susana: Sa vrlo malo odeće i u pomalo provokativnim pozama, u kakvim je obožavaoci do sada nisu videli, Susana Gonsales slikala se za jedan meksički muški magazin

* Adamari se vraća: Izgleda da će se Adamari Lopes, koju smo gledali u serijama “Srce u plamenu” i “Prijatelji i suparnici”, uskoro vratiti na male ekrane. Njen agent tvrdi da su joj Karla Estrada i Salvador Mehija ponudili posao u novom projektu, ali još nije odlučeno koju će ulogu igrati

* Tri velike želje: Iako još nije završeno snimanje “Beštija”, Ernesto Lagvardija svima govori kako bi rado zaigrao u novoj visokobudžetnoj telenoveli koju priprema Karla Estrada. Ali, ima on još dve velike želje: da se zaljubi i da postane otac

* Odloženo krstarenje: Ana Patrisija Roho, koja je u seriji “Srce u plamenu” zamenila Edit Gonsales, nedavno je proslavila godišnjicu braka sa Andresom Puentesom. “Planirali smo da otputujemo na krstarenje po Mediteranu, ali to je zbog posla moralo da otpadne. Jednog dana sve ćemo nadoknaditi” – kaže glumica

* Otac Tijago: Tijago Lašerda, zvezda serija “Nova zemlja” i “Amerika”, obelodanio je da će uskoro postati otac. Njegova dugogodišnja devojka Vanesa Loeš u blagoslovenom je stanju i to je, izgleda, bio presudan razlog pomirenja nakon svađe i raskida


* SVE O TV SERIJAMA NA 8 STRANA!


SADRŽAJ


NA TI... sa Sergejem Ćetkovićem
PRAVIM NAJBOLjU KAJGANU U GRADU

Velimir Bata Živojinović
SAMO DA TRAJEM I DA GLUMIM

Mirjana Bobić-Mojsilović
POGODI KO DOLAZI NA VEČERU

Uskoro startuje kanal Enter
NOVA TELEVIZIJA, STARE ZVEZDE

Vanja Bulić
TV ONA: JELENA JANKOVIĆ

Anastasija Zavorotnjuk
PRED TREĆOM SVADBOM

Žovana Antoneli
SPREMNA ZA POSLEDNjU UDAJU

Čad Majkl Marej
GLUMAC ZAHVALjUJUĆI MALERIMA

Modni biro: Najgore obučene poznate ličnosti u 2006.
BRITNI I PARIS ODEVENE ZA SMEH

Legende: Marčelo Mastrojani
SIMBOL LATINSKOG LjUBAVNIKA

Vorenu Bitiju nagrada za životno delo
SJAJ STAROG ZAVODNIKA

Dejvid La Čepel, slavni modni fotograf
U HOLIVUDU NE POSTOJI ISTINSKI GLAMUR

Dejvid Bouvi, ikona našeg doba
RENESANSNI BIZNISMEN


SVE O TV SERIJAMA