Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
VEČERALA BIH SA KLUNIJEM
Na Ti... sa Jelenom Gajšek, voditeljkom emisije “Stil” STB
Jelena Gajšek

Piše J. Jovanović

Ona je godinama poznato lice u svetu modnog novinarstva. Njena emisija “Stil” (petkom u 18.00 na Studiju B) sem dobrog raspoloženja u domove gledalaca donosi i najsvežije informacije o tome šta je “trendi”, šta obavezno morate da imate u ormanu u sezoni koja dolazi, kao i šta je to novo na modnim pistama širom sveta. Pre medijske karijere uspešno je strudirala hemiju, ali je onda jednog dana shvatila da želi da se bavi nečim sasvim drugačijim, pa je završila Fakultet političkih nauka i magistrirala. Jedna žurka u Krsmancu, pre više od 14 godina, sudbinski je spojila sa Aleksandrom Gajšekom (koji vodi Vesti i emisiju “Agape” u istoj medijskoj kući), sa kojim ima dve ćerkice - Anju i Teodoru.
Dalje...

U MOJIM PESMAMA SU I LjUBAV I ZALjUBLjENOST
Željko Joksimović 35. rođendan proslavlja koncertom u “Areni”
Željko Joksimović

Piše S. Milić

Pripreme za koncert Željka Joksimovića u beogradskoj “Areni”, gde će, 20. aprila, proslaviti svoj 35. rođendan, privode se kraju. Niko ne sumnja da će naša najveća koncertna sala biti prepuna i da će “lane nacionale” pružiti kompletan doživljaj onima koji dođu. Željko najavljuje da će reč “spektakl”, koja se često pominje u medijima povodom predstojećeg koncerta, biti u potpunosti opravdana, da će bina biti potpuno drugačija od svih koje su se do sada videle u Areni, i da će “Sky music” pružiti izuzetnu tehničku podršku. Nastupiće šestočlani bend, ali i 24 gudača i 4 prateća vokala.
Dalje...

VODIM UZBUDLjIV I SADRŽAJAN ŽIVOT
Glumica Mina Lazarević o ulogama, sinu, ljubavi i obožavateljima
Mina Lazarević

Piše A. Popadić

Ona je uspešna mlada glumica, ali i majka devetogodišnjeg Luke sa kojim ponovo prelazi školsko gradivo. Mina Lazarević skrenula je na sebe pažnju ulogom Čupke u seriji “Porodično blago”, a nizom uspešnih predstava u Pozorištu na Terazijama pokazala je da se odlično snalazi i sa pesmom. Televizijska publika u to se uverila u brojnim šou programima od kojih je najdugovečniji bio onaj sa Jovom Radovanovićem “Povuci ručnu”. Krajem aprila očekuje je premijera komada “Svadba u kupatilu”, rađenog po romanu Milorada Pavića.
Dalje...

PO ZAKONU ILI PO MERI TAJKUNA
Privatizacija Studija B
Dragana Milićević-Milutinović

Piše R. Radosavljević

Ovih dana našu javnost animira još jedan pravni “kuriozitet”, koji je u međuvremenu dobio formu skandala. Naime, iako je rok za privatizaciju elektronskih medija kraj ove godine, Agencija za privatizaciju objavila je u listu “Politika” uoči uskršnjih praznika prospekte osam preduzeća (među kojima je Studio B jedini medij), u kojima je istaknuto da je rok za prikupljanje ponuda za kupovinu državnog kapitala samo sedam dana. Kako se najstarija i najznačajnija gradska radio i televizijska kuća našla u “paketu” za prodaju zajedno sa komunalnim firmama i kome se toliko žuri da je proda, najčešća su pitanja kojima su se proteklih dana bavili gotovo svi mediji u zemlji. Jer, ako se uzme u obzir da su od sedam dana zbog praznika četiri bila neradna, onda to očigledno znači da Studiju B nije ostavljen minimalni zakonski rok za dostavljanje ponuda svih onih koji su zainteresovani za kupovinu 70 odsto kapitala ove kuće.
Dalje...

PESME RADE ZA NAS I KAD MI SPAVAMO
Zoran Dašić, muzičar
Zoran Dašić

Piše I. Ivačković

Na ovdašnjoj muzičkoj sceni samo jedna grupa uspeva da trinaest godina zaredom pravi turneje koje obuhvataju između 30 i 50 gradova i da sve sale redovno puni do poslednjeg mesta. To je beogradska grupa Legende koja, osim uspešnih turneja, za sobom ima petnaest diskova na kojima je kombinovala duh starogradske muzike sa modernijim senzibilitetom.
Dalje...

TV SERIJE
Bizi Filips

Bizi Filips, junakinja serije “Ljubav, ltd”

NEUSPELA ZAMENA ŠENEN DOERTI


Producenti sitkoma “Ljubav, ltd”, koji prikazuje TV Avala, po završetku snimanja pilot epizode naprasno su odlučili da zamene glavnu glumicu Šenen Doerti. Na njeno mesto dovedena je Bizi Filips, malo poznata glumica koja do tada, osim što je provela dve sezone u seriji “Dosonov svet”, praktično nije uradila ništa značajnije. Govorkalo se da je prsata Bizi ulogu dobila zahvaljujući dečku koji je imao vezu u producentskom timu i koji je izdejstvovao Šenenin otkaz kako bi je zamenila njegova draga.
Dalje...


SADRŽAJ


Željko Joksimović
ROĐENDANSKA ŽURKA U “ARENI”

NA TI... sa Jelenom Gajšek
MOJ MUŽ JE ČOVEK “STAROG KOVA”

MAGNETOSKOP
Zoran Dašić
PESME RADE ZA NAS I KAD MI SPAVAMO

Privatizacija najstarije gradske TV
BOLjE JE UGASITI STUDIO B NEGO GA PONIZITI

Mina Lazerević
VODIM UZBUDLjIV I SADRŽAJAN ŽIVOT

Vanja Bulić
TV ONA: VERICA BRADIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
SIMBOLIČKE I PRAVE KAŠIKARE

Sentimentalna prepiska Ernesta Hemingveja i Marlene Ditrih
LjUBAV I STRAST SAMO NA PAPIRU

Viki Miljković
AKO RODIM ĆERKU ZVAĆE SE ELENA

Modni biro: 21. Beck's Fashion Week
CRNO–BELA I DRUGA MAŠTANjA

Legende: Bioskop
SVE JE POČELO U KAFANAMA!

Trostruka uloga Edija Marfija u filmu “Norbit”
NEODOLjIVO ZARAZNI SMEH

Desetorica najbolje odevenih muškaraca
NIKO KAO BOND

Katerine Sjaćoke iz “Valerije”
ZLOĆA BOLjA OD DOBRICE


SVE O TV SERIJAMA