Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
NIJEDNA DEVOJKA NIJE BILA MOJA MERA ZA SVE
Na Ti... sa Jugoslavom Pantelićem, izvršnim direktorom i zaštitinim licem Studija B
Jugoslav Pantelić

Piše S. Bijelić

Specijalnost Jugoslava Pantelića su filmovi. Njima je tokom televizijske karijere posvetio nekoliko TV projekata, među kojima su “Sinema klub” i “Pop korn”, urednik je Filmskog programa na Studiju B, neizostavan je začin najveće filmske smotre kod nas – Festa... Na samom početku bavljenja novinarstvom vodio je i muzičke emisije. Danas se ovaj rođeni Beograđanin nalazi na funkciji izvršnog direktora Studija B, TV kuće koja je nedavno proslavila 37. rođendan i pokrenula kampanju “u najboljim godinama”.
Dalje...

KAO DA SAM OD ROĐENjA OVAKO ŽIVELA
Ena Popov, bivša ukućanka “Velikog Brata” i nova voditeljka “Granda”, priprema i prvi CD
Ena Popov

Piše J. Jovanović

Posle sto dana u kući “Velikog Brata”, Ena Popov nije izašla kao pobednica, ali joj je učešće u ovom rijaliti programu definitivno promenilo život. Lepa Novosađanka profitirala je na svim planovima – pronašla je novu ljubav, Marka Miljkovića, odvojila se od roditelja, preselila u Beograd i počela sama da zarađuje posle ponude Saše Popovića da sa Markom vodi izbor za “Zvezde Granda”.
Dalje...

ČAROBNjAK RASPEVANE DEČJE PLANETE
Minja Subota, novinar, pesnik, pevač i autor čuvenog “Muzičkog tobogana”
Minja Subota

Piše A. Popadić

Armija mladih koja je odrasla uz "Muzički tobogan", odnedavno ima mogućnosti da se priseti detinjstva, ali i da svojoj deci pokaže šta su to "mame i tate" nekad gledale. Na RTS počeo je novi ciklus ovog dečjeg šou programa čiji je autor i voditelj Minja Subota. "Tobogan kod starijih generacija izaziva osećaj jugonostalgije, a u to se uverim svaki put gledajući i čitajući komentare na internetu", kaže nam Minja.
Dalje...

MOJE VREME TEK DOLAZI
Katarina Rebrača, o novoj emisiji “Katarina” na TV Foks
Katarina Rebrača

Piše J. Jovanović

Kako su TV novosti već najavile, Televizija Foks predstavila je novu programsku šemu, ambiciozno zamišljenu, sa mnogo novih emisija i projekata. Obećali su i drugačiji, osveženi koncept zabavnog i informativnog programa, a kako stvari stoje glavni aduti u lovu na gledanost su emisije “Katarina” (svakodnevno u pet popodne) i “Marko Živić šou” (svako veče u 22.00), koje su startovale 23. aprila.
Dalje...

DžASTIN I DžESIKA NAJPOŽELjNIJI
Najseksepilnije slavne ličnosti
Dž. Alba i Dž. Timberlejk

Možda i sa više autoriteta od drugih, tek čuvena modna kuća specijalizovana za donji veš “Victoria`s Secret” objavila je prošle nedelje listu najseksepilnijih slavnih osoba. Od onih koji nose muški veš, izabran je Džastin Timberlejk, aktuelni princ pop muzike, dok je među ženama – za prsa pobedila glumica Džesika Alba.
Dalje...

VREMEPLOV ZA LjUBAV
Venčali se Aneta Mihajlović, direktorka “Adrenalina” i Ivan Ivanović
A. Mihajlović i I. Ivanović

Nekadašnja TV novinarka, danas “prva žena” produkcijske kuće “Adrenalin”, Aneta Mihajlović, i njena “jača polovina”, Ivan Ivanović, suvlasnik agencije “Cezar ketering”, venčali su se u subotu na “Salašu 137” u blizini Novog Sada

Ceremonija venčanja, na kojoj su se mladenci zakleli na večnu ljubav i vernost, bila je režirana kao pravi pozorišni spektakl, za koji su bili iznajmljeni i glumci – statisti iz Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.
Dalje...

TV SERIJE
Rejčel Bilson

Rejčel Bilson, Samer iz serije “Okrug Oranž”

KAKO JOJ ODOLETI


Oni koji je poznaju kažu da joj je nemoguće odoleti. Voli da glumi zloće, sluša muziku Džefa Baklija, “hara” po buticima i vrišti na košarkaškim utakmicama.
Rejčel Bilson, zvezda serije “Okrug Oranž”, koju prikazuje TV Pink, odrasla je kao prava princeza. “Roditelji i starija braća su me obožavali i ispunjavali sve moje želje. Imala sam detinjstvo kao iz bajke”.
Dalje...


SADRŽAJ:

Ena Popov
KAO DA SAM OD ROĐENjA OVAKO ŽIVELA

NA TI... sa Jugoslavom Pantelićem
LjUBAV JE DOBAR RAZLOG ZA ŽENIDBU

MAGNETOSKOP
Minja Subota

ČAROBNjAK RASPEVANE DEČJE PLANETE

Katarina Rebrača
MOJE VREME TEK DOLAZI

Slobodan Arežina
TV AVALA RASTE REJTING I UTICAJ

Snima se film “Srbija po svojoj hrabrosti - Kneževina Srbija”
TEŠKO STEČENA SLOBODA

Vanja Bulić
TV ON: SAŠA POPOVIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
BOŽANSTVENA TRAGEDIJA

Sa snimanja filma “Na lepom plavom Dunavu”
LjUBAV RUŠI BARIJERE

Modni biro: 10. Rimmel Fashion Selection
POVRATAK NjENOG VELIČANSTVA – HALjINE

Legende: Maraton
TRKA U KOJOJ TAKMIČAR POBEĐUJE SAMOG SEBE

Džek Nikolson napunio 70 godina, snima filmove i osvaja žene
BEZ NAOČARA JA SAM SAMO SEDI STARAC


SVE O TV SERIJAMA