Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
TV SERIJE
Anhelika Vale

Anhelika Vale, junakinja humorističke sapunice “Ružna Leti”

SMEJE SE I KAD JE TUŽNA


Pre tri decenije, tada mlada i veoma popularna pevačica i glumica Anhelika Marija rodila je ćerku kojoj je dala svoje ime, ali nije želela da prekida turneju po SAD, niti da odsustvuje sa snimanja serije “Čudo života”. Scenario su prilagodili prilikama, pa je i u seriji žena koju je igrala dobila bebu i pred kamerama se starala o njoj. Tako je Anhelika Vale postala glumica još u pelenama. A sada, u sapunici “Ružna Leti”, krug se simbolički zatvara: njih dve su opet i pred kamerama majka i ćerka, s tim što je ćerkin lik važniji.

Odrastajući na koncertima i na snimanjima, Anhelika je praktično bila predodređena da postane deo tog sveta. Majka joj je bila uzor u svemu.
- Kao dete uživala sam slušajući njene intervjue i gotovo svake večeri moljakala sam je da me sutra vodi na snimanje – kaže glumica koju smo mogli gledati i u telenoveli “Ljubavne veze” i tinejdžerskoj sapunici “Prijatelji i suparnici”.
Po završetku glumačke akademije okušala se i na filmu, i to uspešno. Svi se slažu u proceni da je dostigla majčino umeće, a na putu je i da dostigne njenu popularnost. Pozvali su je da gostuje u američkom rimejku ove serije koja je već osvojila nekoliko nagrada.
Sve u svemu, karijera joj je u usponu, ali ne i ljubavni život. Do pre pola godine imala je dečka sa kojim se zabavljala punih deset godina. Sve je naizgled bilo savršeno, a u stvari nije bilo tako. “Pokazao mi je da u njemu nema nimalo ljubavi prema meni i da je sa mnom iz interesa”, vajka se Anhelika.
Samuje, tuguje, ali ne plače.
- To mi se dešava samo kada gledam neki tužan film – kaže. - Kao mlada devojka bila sam laka na suzama, a sada se češće svađam nego što plačem. Prirodno sam vesela i lako mi je izmamiti osmeh. Čak i kada mi je teško, nađem način da sve sagledam sa smešne strane.



Fransisko Gatorno, Pablo iz telenovele “Valerija”

UMALO DA SE UBIJEM ZBOG LjUBAVI


U “Valeriji”, koju emituje TV Pink, ulogu Pabla igra Fransisko Gatorno, četrdesetdvogodišnji glumac koga je ovdašnja publika upoznala u kolumbijskoj seriji “Pustinjski ljubavnici”. Trenutno je u Majamiju gde igra u rimejku telenovele “Udovica Blankovih”.

Postoje li sličnosti između vas i zavodnika Sebastijana?
- Poput većine mladića, prošao sam fazu ženskaroša, ali ne bih voleo da mi ponovo prilepe etiketu zavodnika. Proživeo sam neverovatno tinejdžersko doba na Kubi. Seks nam je bio sport, a ljubav je bila slobodna. Smatram da bi trebalo svi da uživaju u periodu od osamnaeste do tridesete godine, a posle da razmišljaju o stvaranju porodice.

Jeste li činili gluposti zbog žena?

- Zaljubio sam se mnogo puta u pogrešne žene zbog kojih sam hteo da sečem vene. Sa osamnaest prvi put sam razmišljao o samoubistvu, a baka mi je rekla: “Eh, moj sine, to će ti se ponoviti još milion puta!” U tim godinama ne razmišljate glavom. Bio sam zaljubljen u intelektualku, a kada mi je dosadila zavoleo sam drugu. Iza sebe imam propali brak sa Sintijom Klitbo i zahvaljujući Bogu upoznao sam Belmaris koja me je usrećila.

Kakva je vaša veza sa Itati Kantoral, partnerkom iz serije?
- Odlično se slažemo. Družimo se još od snimanja telenvele “Ti i ja”. Itati je divna glumca, ima puno iskustva na televiziji i dobar je čovek. Pored nje osećam se čarobno i tokom snimanja non-stop se smejemo.

Zašto ste napustili Meksiko?
- Meksiko je bio od izuzetne važnosti za moju karijeru, jer mi je otvorio mnoga vrata. Uostalom, tamo sam se zaljubio, dobio ćerku i stekao mnogo prijatelja. Nažalost, bio sam prinuđen da odem zbog ucenjivača. Dobio sam anonimnu dojavu da će mi kidnapovati ćerku i već sutradan spakovao sam se i sa porodicom se preslelio u Majami.

Želite li da se vratite?
- Nikad ne reci nikad.

Igrate i u pozorišnim predstavama. Imponuje li vam to što ste jedan od retkih latinoameričkih glumaca koji nastupaju na Brodveju?
- Već godinu i po igram u predstavi “Ana en el tropico”, koja je naišla na dobar odziv publike. Čak nam je i “Njujork tajms” dao odlične kritike. Naravno da mi godi, jer tamo se uvažava talenat. Pozorište je moja prva ljubav, a telenovele su mi glavni izvor prihoda.

Kako su vam deca?
- Karolina ima šest, a Isabel sedam godina. Mlađa ćerka već je krenula mojim stopama i povremeno učestvuje sa mnom u telenoveli. Drugovi u školi već joj traže autogram, pa se pravi važna. I Isabel je previše zrela za svoje godine, a umetnička je duša. Odlično slika. Svako ko je video njene radove ne može da poveruje da ih je naslikala devojčica od sedam godina.

Sada kada je vaša bivša supruga Sintija Klitbo postala majka, imate li nešto da joj poručite?
- Čuo sam to i veoma sam se obradovao. Ona je oduvek maštala o materinstvu i sada je uz ćerku sigurno veona srećna Želim joj da joj se dešavaju samo lepe stvari, jer ona to zaslužuje.


LATINO PLANETA

Piše M. Adžić

* Nije trudna: Nedavno je jedan meksički tabloid proneo vest da je glumica Alesadra Rosaldo u blagoslovenom stanju. Međutim, zvezda serije “Salome” to je porekla.
- U ovoj fazi života ne želim da imam decu – izjavila je. – Nigde ne žurim. Hvala Bogu, zdrava sam i, ako ikada osetim potrebu da budem majka, za to ću se i postarati.

* Ništa od Salinasovog povratka: Nakon trogodišnje pauze u karijeri i brojnih privatnih problema, Horhe Salinas pojavio se u Televisi i saopštio da je veoma zainteresovan za glavnu ulogu u kostimiranoj telenoveli “Strast”. Ali, tamo su mu rekli da je zakasnio, jer je uloga već dodeljena Fernandu Kolungi. Pošto Televisa, sem te, ne planira snimanje nijedne telenovele do kraja godine, a Salinas ne želi da igra sporedne likove, povratak glumi moraće da odgodi na neodređeno vreme.

* Pomirenje vodi venčanju: Ninel Konde, Alma iz “Buntovnika”, pomirila se sa dečkom Huanom Sepedom, ali to nije sve: odlučili su da se uskoro venčaju.
- Pomirli smo se jer smo uvideli da ne možemo da živimo jedno bez drugog. Huan je čovek mog života i jedva čekam dan kada ću postati njegova žena – poručuje Ninel.

* Anhelika se, ipak, razvodi: Iako Anhelika Rivera uporno tvrdi da se ne razvodi, njen suprug Hose Alberto Kastro, producent popularne “Rubi”, obznanio je da je stvar gotova: zahtev za rastavu već je podnet. Na pitanje da li je razlog Anhelikina navodna preljuba sa Eduardom Janesom, partnerom iz serije “Destilando amor”, Hose Alberto je odgovorio:
- Istina je da se razvodimo, ali razlozi neka ostanu naša stvar.

* Neka se svlači!: U jednoj sceni telenovele “Juan Querendon” Eduardo Santamarina pojavljuje se kao od majke rođen, a njegova devojka Susana Gonsales smatra da je profesionalno odradio posao.
- Lalo izgleda fenomenalno. Vidi se da nije imao tremu, jer mu ovo nije prvo svlačenje na setu. Nikada nije bio u boljoj formi i ponosna sam što je samo moj – komenatriše stvar Susana.

* Korektna Gabi: Venecuelska glumica Gabi Espino, koja trenutno u Kolumbiji igra u seriji “Sin verguenza”, uskoro će se udati za kolegu Kristobala Landeru. Zvezda “Beštija” tvrdi da će na svadbu, koja će se održati sredinom maja u Karakasu, pozvati kolege iz te serije, uključujući i Edit Gonsales koja joj je priredila toliko neprijatnosti.
- Poslaću joj pozivnicu jer, uprkos našem sukobu, ona je i dalje jedna od mojih najdražih glumica – tvrdi Gabi.

* Ernesto se ženi: Ako je verovati glasinama, Ernesto Lagvardija, zveda serija “Alborada”, “Alondra” i “Prava ljubav”, uskoro će uploviti u bračne vode. Jedan od najpoželjnijih meksičkih neženja već dugo je u ljubavnoj vezi sa dvadeset godina mlađa Patrisijom Rodriges. Ona očekuje njegovo dete i to je, navodno, razlog Ernestove odluke da se konačno oženi.



* SVE O TV SERIJAMA NA 8 STRANA!


SADRŽAJ:



Dragan Bjelogrlić kao Rođa u “Pozorištu u kući”
TAKO BIH ŽIVEO DA SAM OBIČAN ČOVEK, GRAĐEVINAC

NA TI... sa Cvetom Majtanović
OTIĆI NA DUŽE IZ OVE ZEMLjE

MAGNETOSKOP
Raka Marić

ČOVEK KOJI JE DOVEO ROLINGSTOUNSE

Snežana Dakić-Mikić
MIRIŠE NA “PAVLOVIĆEVU” MAST
I NA “BE DELICIOUS”

Najgledanije televizije i emisije
FAVORIT RTS DNEVNIK I DOMAĆE SERIJE,
PINKA GRANDOVE EMISIJE

Poslednja klapa “Agencije za SIS”
OD JESENI - “KAFANICA”

Vanja Bulić
TV ONA: TANjA BOŠKOVIĆ

Završeno snimanje filma “Ljubav i drugi zločini”
IZMEĐU DVA SVETA

Milivoje Petrović pravi karijeru u Japanu
OD “PILOTA” DO OSAKE

Modni biro: 10. Beck's Fashion Selection
ONA JE ELEGANTNA, ROMANTIČNA I SEKSEPILNA

Legende: Dvadeset godina “Simpsonovih”
NIKAD KRAJA HOMEROVIM NEVOLjAMA

Džoni Dep, najglumac Holivuda
I EKSCENTRIČAN I NORMALAN


SVE O TV SERIJAMA