Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
VEZALI SU MI I RUKE I NOGE
Robert Nemeček: “Počela je priča: nemamo para! Kako nemamo? RTS je ubedljivo najgledanija televizija i ne mogu verovati da već to, čak i nezavisno od pretplate, ne može da omogući normalno bitisanje”
Robert Nemeček

Piše V. Čikeš

Kada je pre tri godine došao u RTS, Robert Nemeček je trebalo da bude glavni oslonac generalnom direktoru Aleksandru Tijaniću u vraćanju ugleda i gledanosti nacionalne TV i njenoj transformaciji u javni servis. Sada, kada je RTS ponovo najgledanija u Srbiji i kada je (barem zvanično) postala javni servis, Nemeček je iznenada odlučio da ode. O tome je u vreme prvomajskih praznika lakonski obavestio medije, odbijajući da govori o razlozima.
Dalje...

OSMI SMRTNI GREH
Anabela “Funky G” o novom CD-u, ljubavi, deci, receptu za dobar izgled
Anabela “Funky G”

Piše S. Milić

Nedavno je izašao novi CD grupe “Funky G” “Osmi smrtni greh” i već naišao na dobar prijem, što se vidi i po pismima naših čitalaca koji bi vrlo rado pročitali nešto o lepšem delu dueta – Anabeli, ali i po pozivima za gostovanja. Snimljen je spot za pesmu “Je l` ti žao”, kojim su “fankijevci” više nego zadovoljni, a radiće se i na drugom spotu, ali tek za koju sedmicu, kada bude ispipan puls publike, odnosno kada bude jasno koja pesma je najbolje primljena. Anabela ističe da je novi album u mnogo čemu drugačiji od prethodnih, a najviše po tekstovima koje je napisao Aleksandar Marijan...
Dalje...

MOJ DEKOLTE JE OPASNA DVOJKA
Na Ti...sa Simonidom Kažić, autorkom "Sudara" na televiziji Pink
Simonida Kažić

Piše R. Radosavljević

Sa novinarskom profesijom Simonida Kažić upoznala se “davnih godina”, na tada najatraktivnijem radiju, B92. Zatim je bila u timu mladih novinarki koje je promovisala BK televizija, gde je u jednom periodu uređivala i vodila emisiju vesti Telefakt. Gledaoci boljeg pamćenja, sećaju se Simonide i po spoljno- političkoj emisiji Gea. Njeno pravo lansiranje u svet TV novinarstva ipak se “stavlja na dušu” Željku Mitroviću, vlasniku Pink televizije, na kojoj je angažovana već pet godina. Početkom marta, na “ružičastoj televiziji” započela je serijal autorskih tok šou emisija pod nazivom “Sudar” (četvrtak u 22 sata), koju neki gledaoci doživljavaju i kao “zamenu” za nekadašnju “Zamku”.
Dalje...

I KAO ŠLAG NA TORTI – PORŠE
Spektakularan uspeh evropske turneje Marije Šerifović
Marija Šerifović

Piše S. Milić

U ponedeljak je Beograd još jednom dočekao Mariju Šerifović, ovoga puta po povratku sa evropske turneje. Odmah po dolasku na beogradski aerodrom Marija je zadovoljna i pozitivno euforična, uz karakteristični pobednički gest pesnicom rekla da je sve bilo super, da se još u njoj nije iskristalisalo saznanje šta sve znači taj evropski trijumf, da je dosta uradila promovišući svoju zemlju i da je sada vreme da i ona nešto uradi za nju.
Dalje...

MUŠKARCI SU ME UPROPASTILI
Vivika Foks, iz serije "Nestali", još trpi posledice zabavljanja sa reperom 50 Cent
Vivika Foks

Piše A. Popadić

Gotovo da ne postoji magazin koji 42-godišnju glumicu Viviku Foks ne rangira visoko na listi najseksepilnijih. Pa ipak, karijera joj dugo nije išla od ruke. Sve donedavno publika ju je pamtila uglavnom kao seksi striptizetu i devojku Vila Smita u hit-filmu "Dan nezavisnosti", snimljenom 1996. godine. Posle se pojavljivala kao gošća u brojnim američkim sapunicama, sve dok joj Kventin Tarantino nije pružio šansu da odigra ulogu plaćenog ubice Vernite Grin u prvom delu trilogije "Kil Bil".
Dalje...

TREĆA RASKOŠNA UDAJA
Žovana Antoneli i Murilo Benisio, bivši supružnici i protagonisti serije “Zabranjena ljubav”
Žovana sa R. Lokasijem

Piše S. Bijelić

Dvoje brazilskih glumaca, Žovana Antoneli i Murilo Benisio, koji su se igrajući Žađe i Lukasa u “Zabranjenoj ljubavi”, odnosno “Klonu”, ludo zaljubili jedno u drugo, zatim venčali, dobili sina Pjetra i onda razveli. Mesecima su vodili oštru borbu za starateljstvo nad sinčićem. Ovih dana opet pune novinske stranice. Razloga je više, a najvažniji je Žovanino venčanje. Već treće.
Dalje...

TV SERIJE
Heraldine Basan

“TV novosti” na snimanju poslednje epizode "Bele lađe"

RASTANAK DO JESENI


Dok Šojić sav važan za skupštinskom govornicom priča "o problemi koji nas čekaju", Pantić mu prilazi, uzima bokal sa vodom i poliva ga. Šojić je šokiran, a Pantićeva porodica preko televizije nemo posmatra kako njihovog najstarijeg člana skupštinsko obezbeđenje iznosi iz sale.
Dalje...


SADRŽAJ:


NA TI... sa Simonidom Kažić
BALKANAC JE PRAVI MUŠKARAC

MAGNETOSKOP
Robert Nemeček

ZAŠTO SAM NAPUSTIO RTS

Anabela “Funky G”
OSMI SMRTNI GREH

Dušica Spasić i Branko Veselinović, voditelji Jutarnjeg programa RTS
OSMEH ZA RANORANIOCE

Prve dve nedelje u kući “VIP Velikog Brata”
SVAĐE, EKSCESI I SEKS

Na snimanju poslednje epizode “Bele lađe”
RASTANAK DO JESENI

Vanja Bulić
TV ONA: SVETLANA KITIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
TRI PALME

Modni biro: Sandale za proleće i leto
OD BALETANKI DO MERILINKI

Legende: Pesma Evrovizije, najdugovečniji TV program
NASTUP ZA ZABORAV ILI SVETSKU SLAVU

Najpoznatiji filmski ljubavni parovi
KAD HEMIJA PRERASTE U FIZIKU


SVE O TV SERIJAMA