Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
PESME KAO OMAŽ ZA VOLjENU PRINCEZU
Na londonskom Vembliju, 1. jula, na dan njenog rođenja, biće održan koncert posvećen lejdi Dajani
Lejdi Dajana

Piše B. Gujaničić

Bomba. Prava bomba. Velika Britanija ovih dana priča samo o koncertu koji će biti prava muzička – bomba. Ona će eksplodirati 1. jula ove godine na dan rođenja tragično stradale princeze od Velsa, lejdi Dajane, koja bi toga dana napunila 46 godina.
Celom događaju, za koji se veruje da će biti planetarni, značaj su dali njeni sinovi, prinčevi Vilijam i Hari. Oni su idejni tvorci, organizatori i pokrovitelji ovog koncerta, kao posebnog omaža njihovoj majci.
Dalje...

VOLjENOJ OSOBI MOGU SVE DA OPROSTIM
Na Ti... sa Ivanom Ivanovićem, voditeljem kviza “Keš taksi” televizije Foks
Ivan Ivanović

Piše J. Jovanović

Rijaliti kviz “Keš taksi” na TV Foks promovisao je Ivana Ivanovića, koji je, bez obzira na činjenicu da nije imao prethodnog voditeljskog iskustva, pokupio prilično dobre kritike i komentare. Njegov posao podrazumeva vožnju taksija, ispitivanje takmičara, komunikaciju sa režijom, deljenje novca i to sve u isto vreme. Pre televizijskog debija radio je, kako kaže, “najrazličitije poslove”. U njih, između ostalog, ubraja staž koji je stekao kao radnik obezbeđenja i kao vozač (zanimljiv podatak je da je vozio sve najpoznatije di džejeve koji su gostovali u Beogradu)...
Dalje...

TEROR MLADOSTI I LEPOTE
Dragan Brajović, kompozitor i tekstopisac: “Ne mogu se načuditi da se u trenutku kada nismo imali vladu, ušlo u finale suđenja ubicama Đinđića, i otimaju nam 15 odsto teritorije, svi mediji bave mojim komentarima u Zvezdama Granda”
Dragan Brajović

Piše S. Milić

Osim kao kompozitor i tekstopisac za najveća imena naše estrade, Dragan Brajović Braja poznat je i kao neko bez dlake na jeziku, čije se izjave mesecima citiraju. Poslednji "izgred" bio je kada se pojavio u svojstvu "komentatora" u "Zvezdama Granda", kada su njegove opaske postale stvar višenedeljnog čaršijskog prepričavanja – imao je primedbi na "liniju" jedne od učesnica, potom je "krševitim" komentarom "dokačio" i takmičarku i Danijelu Vranić...
Dalje...

BEBA, KUCE, MACE I “BIGI”
Ana Mihajlovski, voditeljka “VIP Velikog Brata”
Ana Mihajlovski

Piše J. Jovanović

Posle dve godine pauze na ekranima ponovo možemo videti Anu Mihajlovski, koju pamtimo u tandemu sa Marijanom Mićić i Milanom Kalinićem sa kojima je razonodila gledalište veselim raspoloženjem i duhovitim komentarima u emisijama “Hoćeš-nećeš” i “Leteći start”. Od tih početaka prošlo je dosta i u međuvremenu je Ana postala jedno od najprepoznatljivijih lica produkcijske kuće “Emoušn”. Napravila je pauzu i u poslu i u medijskom eksponiranju, pa dugo nismo mogli da pročitamo njene intervjue. Novinarima je bila prilično intrigantna i zanimljiva pa su se o njoj raspredale mnoge priče i tračevi.
Dalje...

BRITANCI TRAŽE DVA POLUFINALA
Ozbiljni predlozi za promenu glasanja na Evrosongu
Marija Šerifović

Piše S. Bijelić

Zapadnoevropske zemlje, nezadovoljne lošim plasmanom na Evrosongu, predložile su Evropskoj uniji za radiodifuziju da naredne godine uvedu dve polufinalne večeri, jednu za Zapad a drugu za Istok Evrope. U prevodu – traže da se promeni sistem glasanja. Tako bi se, očekuju oni, stalo na put “istočnoevropskom lobiju” koji je toliko jak da ne dozvoljava zapadnim zemljama da se dobro plasiraju a o pobedi i da se ne govori.
Dalje...

NEOBUZDANA SEKS-MAŠINA
Andres Garsija, Pedro Hose Donoso iz serije “Druga strana ljubavi”
Andres Garsija

Piše M. Adžić

Uprkos poodmaklim godinama, 66-godišnji glumac Andres Garsija i dalje je jedan od najvećih skandal-majstora meksičkog šou-biznisa. Oko njega uvek se diže prašina, stalno je na oku javnosti, pa ipak ostaje dovoljno prostora za misterije. Zna se, recimo, za njegova tri braka, ali izgleda da se venčavao čak šest puta. Priznao je sedmoro dece, dok ga još jedanaestoro smatra biološkim ocem!
Garsija je, ukratko, prava seks-mašina, Ali, isto tako je talentovan i vredan glumac, jer je igrao u stotinak filmova i dvadesetak telenovela.
Dalje...

TV SERIJE
Dzejms Denton

Smena telenovela na TV Foks
STIŽE “ŽENA U OGLEDALU”


U ponedeljak, četvrtog juna, telenovela “Druga strana ljubavi” ustupiće mesto “Ženi u ogledalu”, snimljenoj u okviru iste produkcijske kuće (Telemundo). Glavne uloge tumače Paola Rej i Huan Alfonso Baptista, koje smo svojevremeno gledali kao partnere i u seriji “Skrivene strasti”.
Hulijana Soler nežna je i inteligentna devojka, ali ubeđena da je neprivlačna, pa je nesigurna u sebe. Ali, uz pomoć tetke Mersedes i njenog magičnog ogledala, preobražava se u prelepu ženu.
Dalje...


SADRŽAJ


NA TI... sa Ivanom Ivanovićem
MOJ ADUT JE ŠARM

MAGNETOSKOP
Dragan Brajović Braja

TEROR MLADOSTI I LEPOTE

Posle Evrosonga
ZAPADNjACI PROTIV ISTOČNE EVROPE

Iznenađenja u VIP kući “Velikog Brata”
SKANDALI, GOLOTINjA, NESANICA...

Vanja Bulić
TV ON: ZORAN SLAVNIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
SKIDANjE GAĆA

Snimljen film “Srbija po svojoj hrabrosti – Kneževina Srbija”
KLjUČEVI SLOBODE

Modni biro: Toalete i nakit sa kanske Kroazete
SVE BOJE I KREACIJE GLAMURA

Legende: Sto godina od rođenja Džona Vejna
OBOŽAVANI KAUBOJ, OSPORAVANI PATRIOTA

Koncert posvećen lejdi Dajani
PESME ZA VOLjENU PRINCEZU

Didije Drogba, najbolji strelac Premijer lige
TITO SA ZLATNIM NOGAMA

SVE O TV SERIJAMA