Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
NEMA ŠANSI DA SE OGNjEN I JA SMUVAMO
Na Ti... sa Gogom Sekulić, folk pevačicom i učesnicom “VIP Velikog Brata”
Goga Sekulić

Piše S. Bijelić
Čak i oni koji nikada nisu čuli za “Gaćice”, proteklih dana su, zahvaljujući “Velikom Bratu”, apsolvirali reči pesme koju peva Goga Sekulić. Ova stasita 30-godišnja Crnogorka, rođena u Pljevljima, kako su pokazali glasovi televizijskih gledalaca, nije bila omiljeni lik u kući “Velikog Brata”, ali je stigla do finala.
Kada je posle mesec dana izašla “na slobodu”, spremna da se posveti poslovnim obavezama, dogodio joj se jedan peh – uganula je nogu. “Zaradila” je gips i sada, pošto je ne drži mesto, mora sa štakama da se penje, odnosno silazi stepenicama jer u zgradi u kojoj stanuje nema lifta. Goga je ovih dana u centru pažnje, a njen telefon je usijan od poziva.
Dalje...

NESREĆNA I BEZNADEŽNA LjUBAV U RATNOJ SRBIJI
Reditelj Srđan Dragojević o filmu “Sveti Georgije ubiva aždahu”
Srđan Dragojević

Piše R. Radosavljević
Posle gotovo desetogodišnjih priprema, 11. jula trebalo bi da "padnu" prve klape filma "Sveti Georgije ubiva aždahu", po istoimenoj drami i scenariju Dušana Kovačevića, u režiji Srđana Dragojevića. Finansijsku podršku za projekat čiji se ukupan budžet procenjuje na oko četiri i po miliona evra, što ovaj film (prvi koji se posle "Marša na Drini" bavi Srbijom u doba Prvog svetskog rata) izdvaja i kao najskuplji u istoriji srpske kinematografije, dali su vlade Srbije i Republike Srpske, i produkcijske kuće "Zilion", "Jodi", "Delirijum" i "Maslačak film".
Dalje...

U POSLU SAM PRAVI NEMAC
Vladimir Graić, kompozitor: “Imam suviše godina da bih se `palio` da ću napraviti svetsku karijeru. Tu je potrebno još mnogo stvari osim talenta, ali pokušaću da dam maksimum, pa dokle stignem”
Vladimir Graić

Piše S. Milić
Za uspeh na Evrosongu velikim delom zaslužan je kompozitor "Molitve" Vladimir Graić. Sa dobrim muzičkim pedigreom (i vrapci znaju da mu je otac Radoslav Graić, poznati kompozitor narodne muzike, čije je delo i legendarna “Mito, bekrijo”), imao je sve preduslove za uspeh. Ponajviše je komponovao za Maju Nikolić, ali i za Maju Odžaklievsku, “OK bend”, Miru Škorić, Anu Bekutu, “Flamingose” i mnoge druge.
Dalje...

JA SAM MORALNI POBEDNIK
Novinar Aleksandar Jovanović, ukućanin “VIP Velikog Brata” o stanarima, reakcijama publike, planovima...
Aleksandar Jovanović

Piše J. Jovanović
Urednik i novinar u dnevnom listu “Press”, kolumnista “Skandala” (pod pseudonimom Sir Oliver), Aleksandar Jovanović, proteklih godina uglavnom je oštrio pero u tekstovima o ekipi prvog VIP serijala “Velikog Brata”. A onda je postao njihov sustanar i kad se u obzir uzme da ga nisu baš toplo dočekali, dobro se snašao. Iako su mnogi očekivali da će biti mnogo oštriji u kući je pokušao da se sprijatelji sa svima. Poduhvat baš i nije u potpunosti uspeo (non-stop je bio nominovan), ali je zato, kaže za TV novosti, stekao prijatelja za ceo život, Sašu Đanija Ćurčića, nakupio materijala za pisanje i postao moralni pobednik jednog sjajno organizovanog šou programa.
Dalje...

NEKE DOBRE VILE U MOM ŽIVOTU
Bojan Marović o novom CD-u “Litar neba”, ljubomorno čuvanim stihovima, samačkom životu, devojkama...
Bojan Marović

Piše S. Milić
Beogradska promocija novog albuma Bojana Marovića "Litar neba" potvrdila je da popularnost mladog Podgoričanina ne jenjava, iako je od prvog CD-a prošlo tri godine. Na ovome se radilo dve i po godine, i rezultat su pesme u prepoznatljivom mediteranskom stilu. Predstavljen je i spot za pesmu "Ničeg nema", čiji je kompozitor Leontina Vukomanović, a u video klipu korišćeni su i delovi iz filma Željka Šošića "Imam nešto važno da vam kažem", u kojem se Bojan okušao kao nosilac glavne uloge...
Dalje...

RUŽNI SU SAMO ONI KOJI NE VERUJU U SEBE
Paola Rej, junakinja sapunice “Žena u ogledalu”
Paola Rej

Piše A. Adžić
Ljubitelji telenovela sećaju se Paole Rej po ulozi Himene, jedne od junakinja sapunice “Skrivene strasti”. U seriji “Žena u ogledalu”, koju odnedavno prikazuje TV Foks, igra dvostruku ulogu. Nedavno je završila snimanje sapunice “Ljubav na tržištu”, a uskoro će zaigrati u dva filma na engleskom jeziku.
Dalje...

TV SERIJE
RTS 2: “Zver”

LIGNjA UBICA

Od ponedeljka, 18. juna, RTS će emitovati seriju “Zver”, snimljenu prema knjizi Pitera Benčlija (“Ajkula”), pisca bestselera čije su ekranizacije među najgledanijim u istoriji filma i televizije.
“Zver” je snimana 1996. i spada u horore. Radnja je smeštena u ribarski gradić Grejvs Point. Zbog ilegalnog ribarenja morska fauna izumire, pa su oni koji odbijaju da se bave time – a među njima je Vip Dalton (igra ga Vilijem L. Piterson, znan nam po ulozi detektiva u seriji “CSI”) na ivici bankrotstva. U međuvremenu lokalni bogataš Šajler Grejvs (Čarls Martin Smit), po čijem je prezimenu grad dobio ime, pokušava da ga pretvori u luksuzno odmaralište, pri tom izdajući prijatelje i sugrađane.
Dalje...


SADRŽAJ


Ana Ivanović, Novak Đoković i Jelena Janković
NOVI HEROJI NOVE SRBIJE

NA TI... sa Gogom Sekulić
KUPILA SAM 50 GAĆICA “VICTORIA'S SECRET”

MAGNETOSKOP
Vladimir Graić

U POSLU SAM PRAVI NEMAC

Ekskluzivno
Srđan Dragojević

O FILMU “SVETI GEORGIJE UBIVA AŽDAHU”

Aleksandar Jovanović, ukućanin “VIP Velikog Brata”
JA SAM MORALNI POBEDNIK

Sa snimanja TV serije “Dečji kuvar”
OAZA NA REČNOM OSTRVU

Vanja Bulić
TV ONA: DARA DžOKIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
VELIKI BRAT NIJE BURAZER

Bojan Marović
NEKE DOBRE VILE U MOM ŽIVOTU

Modni biro: Džon Galijano sprema feštu povodom 60. rođendana “Diora”
LUDORIJE BRITANSKOG KRALjA AVANGARDNE MODE

Legende: Rolan Garos
TRIJUMFI I NEISPUNjENI SNOVI

40 godina albuma Bitlsa \\\"Klub usamljenih srca... \\\"
KAMEN TEMELjAC MUZIČKE UTOPIJE

Latinoamerička verzija serije “Seks i grad”
ČETIRI DAME U POTRAZI ZA LjUBAVLjU

SVE O TV SERIJAMA