Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
NAJVIŠE BIH SE OBRADOVALA PILULI VEČNE MLADOSTI
Na Ti... sa Danijelom Pantić, voditeljkom kviza “Slagalica” na RTS
Danijela Pantić

Piše S. Bijelić
Svako ko se prvi put nađe oči u oči sa Danijelom Pantić, voditeljkom “Slagalice”, mora da konstatuje kako je ova devojka mnogo lepša u prirodi nego na ekranu. Kamera je, očito, ne voli, što se ne može reći i za gledaoce, jer “Slagalica” je već dugo najgledaniji kviz u Srbiji, u čemu sigurno veliku zaslugu imaju Danijela i druga plavokosa voditeljka, Marija Veljković.
Dalje...

BELO ODELO, BORSALINO, OLDTAJMER
Vladimir Savčić Čobi, pevač: “Toliko volim da pevam, a to nema nikakve veze sa finansijama. Hiljadu puta dolazio sam u priliku da otvorim butik ili kafić, ali to me nije interesovalo. Jedan moj prijatelj kaže: `Da ne znaš da pjevaš, jado, mravi bi te pojeli!`”
Vladimir Savčić Čobi

Piše S. Milić
Na nedavno održanom festivalu u Budvi veću pažnju od mnogih mladih kolega izazvao je legendarni Vladimir Savčić Čobi. Nekadašnji “mali debeli iz 'Pro arte'” dovezao se belim “oldtajmerom”, a “stajling” je neodoljivo podsećao na Titov. Nastupio je kao specijalni gost, a ovom prilikom promovisan je i njegov novi CD “Povratak”, prvi posle sedam godina.
Da podsetimo, Čobi je bio pevač grupe “Pro arte”, koja je počela da “hara” po festivalima krajem šezdesetih. Jedanaest godina nastupali su na čuvenom Splitskom festivalu, ali i na Šlageru sezone, Opatiji, Skopskom festivalu, Beogradskom proleću...
Dalje...

IZJAVLjUJE LjUBAV NA DESET JEZIKA
Patricio Buane, italijanski bariton koji je pevao u Beogradu i u Budvi
Patricio Buane

Piše S. Bijelić
Jedan od specijalnih gostiju na nedavno završenom Budvanskom festivalu bio je i italijanski bariton Patricio Buane, kojeg je beogradska publika imala prilike da upozna ove godine, na Dan zaljubljenih, na koncertu u Centru “Sava”. Iako veoma mlad(28,)Patricio peva od svoje 12-te godine. Ima staromodan repertoar, ali ne i staru publiku. Njega slušaju nepopravljivi romantičari, oni koji, kao i on, vole muziku iz pedesetih i šezdesetih 20. veka, kao i teme iz legendarnih filmova. Patricio je u Budvi boravio prvi put i bio je oduševljen prirodom, ali i provodom. Nedugo posle mini-koncerta pred festivalskom publikom, na žurci je demonstrirao svoje zavodničke sposobnosti, igrao uz mnoge domaće hitove, a jednog trenutka pokazao je da se sa lakoćom kreće i uz ritam čardaša.
Dalje...

“ROLINGSTOUNSI” SU KAO EGIPATSKE PIRAMIDE
Aleksandar Čović o predstojećem nastupu "Regine" na Jazu 9. jula kao predgrupa najvećem svetskom bendu
Regina

Piše S. Milić
Sa velikim nestrpljenjem očekuje se prvi koncert "Rolingstounsa" na ovim prostorima, 9. jula na plaži Jaz kod Budve. Nije nestrpljiva samo publika, već i članovi "Regine", koji će nastupiti kao predgrupa. Posle uspelog dueta sa Elenom Risteskom "Ljubav nije za nas" i maštovitog spota za pesmu "Sama", dolazi i kruna dosadašnjeg rada. Zna se da Srđan Gojković Gile skoro da ne može da spava od uzbuđenja zato što će njegov "Električni orgazam" nastupiti pre "Stounsa" na Ušću. A kako se sa izazovom bore u "Regini"?
Dalje...

NI REČ O RAZVODU I LjUBAVNIKU
Anhelika Rivera, Gaviota iz sapunice “Opijeni ljubavlju”
Anhelika Rivera

Piše M. Adžić
Godine 1989. Anhelika Rivera debitovala je u svetu sapunica ulogom u seriji “Dulce Desafío” u kojoj joj je partner bio Eduardo Janes. Od tada je prošlo osamnaest godina, a sudbina ih je opet spojila, u telenoveli “Opijeni ljubavlju”. Pominjemo sudbinu jer, sva je prilika, taj susret je bio više od profesionalnog. Popularna glumica nedavno se razvela od producenta Hosea Alberta Kastra i priča se da noći provodi sa Janesom. Ali, ona o tome ne želi da kaže ni reč. Čak ni o bivšem mužu i razlozima koji su doveli do rastave.
Dalje...

TV SERIJE
Gabi Espino

Studio B: “Sedam smrtnih grehova”
Australijska serija “Sedam smrtnih grehova”, snimana 1993. godine, obuhvata sedam jednočasovnih televizijskih drama koje obrađuju po jedan biblijski smrtni greh: požudu, zavist, lenjost, pohlepu, proždrljivost, ponos i gnev. To su priče bez heroja i bez zlikovaca. Svi su podjednanko krivi i nemoralni, svi učestvuju u prevarama i izdajama i, najzad, svi prolaze nekažnjeni. Kako naglašava ironiju, opasnost i apsurd, obrađujući ozbiljne teme na neočekivan način, serija je mešavina drame i komedije. Ovo su priče o ljudima koji su poput nas – grešni, prosti i u svako doba sposobni za loše ponašanje.
Dalje...


SADRŽAJ


NA TI... sa Danijelom Pantić
U LIFTU BIH VOLELA DA SE ZAGLAVIM SA VUKOM KOSTIĆEM

MAGNETOSKOP
Vladimir Savčić Čobi

VRATIO SE BARBA

Regina” predgrupa “Stounsima” na Jazu
TREMA JE SVE VEĆA

Sećanje na školske dane: Anđelija Vujović, Ivan Zeljković, Ivan Ivanović i Milan Bošković
TRI MANGUPA I JEDNA DAMA

Vanja Bulić
TV ON: VLADO GEORGIEV

Mirjana Bobić-Mojsilović
ŠUTNjA I SRAM

Patricio Buane
IZJAVLjUJE LjUBAV NA DESET JEZIKA

Modni biro: Kupaći kostimi za ovo leto
DISKO GROZNICA NA PESKU

Legende: 130 godina Vimbldona
IGRA ZA PRESTIŽ I SLAVU

“Dobri pastir” u našim bioskopima
KAKO JE CIA POSTALA ZLOČESTA

Deset najlepših haljina na filmu
NIKO TO NE NOSI KAO MERILIN

SVE O TV SERIJAMA