Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
NjIH PET U POHODU NA EVROPU
Prateći vokali Mariji Šerifović za “Molitvu”, sada grupa “Beauty Queens”, nastavljaju dalje zajedno
Grupa “Beauty Queens”

Piše S. Milić

Budvanski festival doneo je ubedljivo drugo mesto grupi “Beauty Queens”, oformljenoj od devojaka koje su pevale prateće vokale Mariji Šerifović i “Molitvi” na Evrosongu. U Budvi su nastupile sa kompozicijom Vladana Graića “Pet na jedan” i sada se ona “vrti” na svim radio stanicama. Ana Milenković, Sanja Bogosavljević, Suzana Dinić, Ksenija Milošević i Ivana Selakov bile su presrećne i svoj uspeh proslavile su u jednoj budvanskoj kafanici, naravno, sa nezaobilaznim Grajom i Maretom, rešene da nagradu od tri hiljade evra što pre “pojedu i popiju”.
Dalje...

SANjAM “MARAKANU”
Na Ti... sa Danijelom Alibabićem, pevačem grupe “No Name” i bivšim ukućaninom “VIP Velikog Brata”
Danijel Alibabić

Piše S. Bijelić

U kuću “Velikog Brata” Danijel Alibabić, pevač podgoričke grupe “No Name”, ušao je propraćen zvižducima, a iz nje je izašao pozdravljen ovacijama. Takođe, u vreme kada je pristao da ga 24 časa dnevno snimaju kamere imao je devojku, Beograđanku Lejlu Hot, ali zbog razmenjivanja nežnosti sa ukućankom Eminom, sarajevskom manekenkom, trenutno je “soler” i pati zbog njihovog rastanka.
Dalje...

PO DOBRU PRIČU IŠAO BIH I NA KRAJ SVETA
Jovan Memedović, novinar RTS i autor serijala "Sasvim prirodno": "Radim ono što iskreno volim i nemam drugih motiva. A kako reče moj prijatelj: `Voliš posao koji radiš, ceo život radiš ono što voliš, ne očekuj onda da dobiješ i na lutriji`"
Jovan Memedović

Piše A. Popadić

Kod nas, a verujemo i u svetu, retko se dešava da neko ko karijeru počne kao komentator boks mečeva postane veoma uspešan autor dokumentarnih emisija i putopisa. A baš to je pošlo za rukom Jovanu Memedoviću, sportskom novinaru RTS i autoru izuzetno gledanog i hvaljenog serijala "Sasvim prirodno". Da nije bilo njegove emisije većina građana sigurno nikada ne bi čula za poluostrvo Čuhotka u dalekom Sibiru, za ženu koja živi sa vukovima, ali i za mnoge tajne "sveta lova i ribolova", kako se zvao njegov prvi serijal.
Dalje...

ROMANSE BEZ NAJAVE I GARANCIJA
Sve ljubavi “Velikog Brata”
Edin i Maja

Piše J. Jovanović

Manija zvana “Veliki Brat” davno je zahvatila Srbiju, pa ćemo posle prvog serijala sa “običnim” stanarima i jednog “VIP” izdanja od jeseni gledati novi, treći serijal. I ponovo isti scenario – sto dana izolacije, prinudan zajednički život dvanaestoro izabranika, začinjen svađama, prepirkama i “prozivkama”, pa onda prilika da se ukućani proslave, postanu zvezde i idoli tinejdžera i borba za ček na sto hiljada evra. Međutim, ni to nije sve što se može dogoditi u najpopularnijoj kući i gradu. Tokom prva dva serijala saznali smo štošta o svakom ukućaninu – njegovom karakteru, navikama, hobiju, slabostima, porodici, prijateljstvima, manama, ponešto i o tajnama i ljubavima.
Dalje...

U PROŠLOM ŽIVOTU BILA SAM DELFIN
Heraldine Basan, Belinda iz serije “Valerija”
Heraldine Basan

Piše M. Adžić

Heraldine Basan, zločesta Belinda iz sapunice “Valerija”, trenutno je jedna od najangažovanijih mladih meksičkih glumica. Nedavno je zaigrala u seriji “Bajo las riendas del amor”, a uskoro treba da potpiše trogodišnji ugovor sa Televisom, vredan dva miliona dolara. Iako uglavnom igra zločeste devojke, tvrdi da sa njima ima malo sličnosti.
Dalje...

TV SERIJE
Marta Hulija

TV B92: “Pasadena”

Junaci serije “Pasadena” su privilegovani i bogati članovi porodice Grilej. Petnaestogodišnja Lili rođena je u jednoj od najpoznatijih familija Pasadene, u Kaliforniji. Njen život je bajka sve dok, jedne noći, poremećeni muškarac ne bude upao u njihovu kući i počeo da joj preti, a onda iznenada sebi oduzeo život. Njegovo samoubistvo pokreće čitav niz neočekivanih događaja. Lili je izbezumljena zbog svega što se desilo, ali još više je potresena činjenicom da njena porodica nastoji da po svaku cenu zataška ovaj slučaj.
Dalje...


SADRŽAJ



NA TI... sa Danijelom Alibabićem
SANjAM KONCERT NA “MARAKANI”

MAGNETOSKOP
Jovan Memedović

PO DOBRU PRIČU IŠAO BIH I NA KRAJ SVETA

Grupa “Beauty Queens”
NjIH PET U POHODU NA EVROPU

Pred koncert “Rolingstounsa\\\" u Beogradu
ROKENROL PREDSEDNIČKOG APARTMANA

Sve ljubavi “Velikog Brata”
ROMANSE BEZ NAJAVE I GARANCIJA

Dragan Jakovljević
“BEOGRADOLOG” I SVETSKI PUTNIK

Vanja Bulić
TV ON: IVAN IVANOVIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
GUSTI MRAK

Završen prvi Filmski festival Srbije
PET NAGRADA FILMU “BELLE EPOQUE”

Modni biro: Haljine za ovo leto
KRALjEVSKI PLAVE, CVETNE, GLAMUROZNE...

Legende: Novih sedam svetskih čuda
NAJGRANDIOZNIJA DELA LjUDSKIH RUKU

Brus Vilis
UMRI MUŠKI, ALI NEKI SLEDEĆI PUT!


SVE O TV SERIJAMA