Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
POLjUPCI I JOŠ NEŠTO U TUŠ KABINI
Sve ljubavi “Velikog Brata”
Danijela i Ognjen

Piše J. Jovanović

Ljubav i romantika (ili bar neki njihovi vidovi) nisu promašile kuću “Velikog Brata” ni kada su u njoj boravili “VIP” stanari. Ovi drugi, “važniji” ukućani, ipak nisu bili povlašćeni - morali su da se bore za svoj nedeljni budžet, izvršavaju dnevne i nedeljne zadatke i rade ono što im se kaže bez pogovora (iako se to često nije uklapalo u imidž “zvezda” koji su neki stanari forsirali).

Doduše, njihova izolacija pod dvadesetčetvorosatnim nadzorom “Velikog Brata”, bez privatnosti i mogućnosti osame, trajala je samo trideset dana, ali je i za to kratko vreme sevnula po koja “ljubavna varnica” među ukućanima, nagoveštavajući, možda, drugačije rasplete po izlasku.
Dalje...

NAJSEKSEPILNIJA ŽENA U SRBIJI JE MOJA DEVOJKA
“Na ti”... sa Mladenom Mijatovićem, novinarom TV Pink
Mladen Mijatović

Piše J. Jovanović

Uz ime Mladena Mijatovića uvek ide asocijacija na crnu hroniku (prvo na Studiju B, sada na TV Pink), jer je uvek prvi na mestu nesreće, ubistva ili pucnjave, odakle izveštava javnost o, do tada, nepoznatim detaljima. Posle petnaest godina novinarske karijere, uspeo je da postane jedno od prepoznatnjivih TV lica, izgradi originalan imidž po kojem ga znaju i publika i kolege, a trenutno ga možemo videti i u jutarnjem programu ružičaste televizije “Dobar komšija”. Iako Mladen retko govori o temama koje nisu vezane za njegov posao, za TV novosti je otkrio šta je sve spreman da uradi za voljenu ženu, gde je njegovo utočište od crnih misli, šta se događa kada se zaljubi na prvi pogled, čime se “ni pod tačkom razno” ne bi bavio i ko je najseksepilnija žena u Srbiji...
Dalje...

SVIĐA MI SE KAKO STARIM
Neda Arnerić, glumica: “Ne volim gužve, konferencije za štampu, koktele, prijeme, diskoteke, koncerte... Znači da sam ostarila, pošto sam sve to nekad volela”
Neda Arnerić

Piše B. Jovanović

Sa trinaest godina stala je prvi put pred kamere, u filmu “San”, Puriše Đorđevića, sa kojim je potom radila filmove “Jutro” i “Podne”. Sa petnaest godina ponuđena joj uloga u filmu “Višnja na Tašmajdanu”, koja ju je izbacila u orbitu popularnih ličnosti Jugoslavije. Posle početnog uspeha, Neda Arnerić je nastavila da glumi misleći da joj je to hobi. Međutim, sa šesnaest godina potpuno se opredelila za glumu i upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Napustila ga je posle šest meseci, jer je dobila poziv da snima u inostranstvu. Od 18. do 21. godine snimala je filmove u Americi, Italiji, Francuskoj, da bi se potom vratila u zemlju.
Dalje...

LEPOTA KOJA SE NIJE IZGUBILA U PREVODU
Skarlet Johanson, seks-idol novog doba
Skarlet Johanson

Piše V. Čikeš

Izgleda da svet, posebno Holivud, ne može da funkcioniše bez seks-simbola. To, između ostalog, znači da s vremena na vreme treba na površinu izvući neko novo lice (ili telo, svejedno) i onda dotičnu osobu promovisati u novi seks-simbol generacije.

Ta čast je već dugo na plećima Skarlet Johanson, krhke plavuše pomalo sanjivog pogleda koju je svet dobro upoznao pre četiri godine u filmovima "Izgubljeno u prevodu" i "Devojka sa bisernom minđušom". Iako poprilično različite, obe uloge donele su joj nominacije za Zlatni globus, ali i epitet jedne od najlepših novih glumica.
Dalje...

“FRAU FIRER” SVAŠTA NEĆE
Tijana Dapčević i njena “Žuta minuta”
Tijana Dapčević

Piše S. Milić

Tijana Dapčević promovisala je novi CD “Žuta minuta” u Budvi, a predstavljanje albuma u Beogradu biće na jesen.
U Crnoj Gori Tijana je sa suprugom Milanom boravila na jahti Željka Mitrovića, i veoma retko “silazila” na kopno. Odgovaralo joj je što može da bude opuštena među prijateljima (“a moje prijatelje uglavnom možeš da najedeš jednim batakom, toliko ih je malo” - kaže). Već je zapažen neobičan spot za pesmu “Neću”, a i intrigantan tekst Dragana Brajovića, u kojem se nimalo afirmativno ne govori o silikonima, sponzorušama, medijima, stanju na estradi... A šta je to što Tijana, koja priznaje da je odvuvek buntovnik (“što sa razlogom, što bez”), zaista neće?
Dalje...

TV SERIJE
Rokardo Čaves

RTS snima TV seriju po scenariju i u režiji Siniše Kovačevića
“GORKI PLODOVI” NAŠEG ŽIVOTA


Radio-televizija Srbije i kuća “Ave Serbia Production” najavili su snimanje TV serije "Gorki plodovi", po scenariju i u režiji Siniše Kovačevića.
- Serija govori o nama danas, što se zaključuje i iz naziva, o gorkim plodovima koje kusamo poslednjih decenija, o političarima, o silikonskim pevaljkama, narkodilerima i njihovim potrošačima, o žrtvama tranzicije. To je svojevrsna vivisekcija današnjeg vremena, ali na umetnički način - objašnjava pisac i reditelj “Gorkih plodova”.
Dalje...


SADRŽAJ:


Branka Nevistić
pred superfinale “Piramide” i letovanje

KOD NAS JE SVE POLITIKA

NA TI... sa Mladenom Mijatovićem
NAJSEKSEPILNIJA ŽENA U SRBIJI JE MOJA DEVOJKA

MAGNETOSKOP
Neda Arnerić

21. VEK NIJE ZA MENE

Tijana Dapčević
DOŠLA MI JE ŽUTA MINUTA

Koncert “Rolingstounsa\\\" u Beogradu
ROKENROL SUSRET TREĆE VRSTE

Sve ljubavi “Velikog Brata”
POLjUPCI I JOŠ NEŠTO U TUŠ KABINI

Vanja Bulić
TV ON: DRAGAN BJELOGRLIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
ĆEVAPČIĆ PRIJATELjSTVA

Modni biro: Ogrlice, prstenje i narukvice za ovo leto
MASIVNI UKRASI U BOJAMA SREBRA I ZLATA

Eduardo Janes iz serije “Opijeni ljubavlju”
DANAS JE LjUBAV POBEĐENA SEKSOM

Legende: Hatšepsut – žena-faraon
SAMOZVANA KĆI BOGA AMONA

Skarlet Johanson, seks-idol novog doba
LEPOTA KOJA SE NIJE IZGUBILA U PREVODU

Neli Furtado
OSEĆAM SE TAKO SEKSI!


SVE O TV SERIJAMA