Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
BLIZNAKINjA U KOMI
Junakinja sapunice “Valerija”, Gabrijela Spanić, preživljava tešku porodičnu dramu
Gabrijela Spanić

Piše M. Adžić

Popularna vencuelska glumica Gabrijela Spanić, junakinja serije “Valerija”, doputovala je prošle nedelje privatnim avionom u Meksiko Siti, nakon što su joj javili da joj je sestra bliznakinja, Danijela, pala u komu.

Naime, prošle nedelje poznata manekenka doživela je izliv krvi u mozgu, nakon čega ju je suprug odvezao u bolnicu u besvesnom stanju. Operacija je trajala nekoliko sati, a ishod je prestanak krvarenja.

Po dolasku popularne glumicu u bolnicu, u kojoj je smeštena Danijela, interesovanje medija za zdravstveno stanje njene sestre bilo je veliko pa je jedan od bolničkih predstavnika za štampu novinare obavestio o lekarskom timu koji je operisao poznatu manekenku i glumicu, ali je odbio da bilo šta prognozira.

Nakon što je posetila sestru i konsultovala se sa lekarima, Gabi je saopštila predstavnicima medija da je optimista i da je uverena da će se Danijela uskoro probuditi iz kome.

POVRATAK U MEKSIKO

Pre nedelju dana Gabrijela je izjavila da će se vratiti u Meksiko, nakon završetka snimanja telenovele “Dona Barbara”.
- Ovo je poslednji projekat koji snimam za Telemundo. Uželela sam se Meksika i nadam se da ću sledeću telenovelu snimiti za Televisu – izjavila je Gabrijela.

- Danijelino stanje je teško, ali stabilno posle višesatne hirurške intervencije kojom je trebalo da se zaustavi krvarenje u mozgu. Beskonačno verujem u Boga i sigurna sam da će nam on dati snagu da izađemo iz ovog košmara koji nas je zadesio – rekla je bivša supruga Migela de Leona.
Njen zet, Ademar Naum, međutim, otkrio je novinarima da je situacija vrlo delikatna, tim pre što je Danijela u četvrtom mesecu trudnoće.

Da stvar bude još dramatičnija, majka poznatih bliznakinja takođe je doživela manji moždani udar i hospitalizovana je u Karakasu.

- Mama ima probleme sa srcem i kad je čula da je Danijela u kritičnom stanju i nju je zadesio isti problem, ali njeno stanje je stabilno. Očekujemo da će uskoro izaći iz bolnice – kaže Gabi, koja je prošle srede doživela čudo.

Naime, njena sestra zaplakala je kad je čula pesmu Marte Sančes, koju joj je pustila uz dozvolu lekara.

- Kada sam pustila pesmu 'De mujer a mujer', koju obe volimo, počela sam da plačem. Nekoliko minuta potom i mojoj sestri su krenule suze. Mnogo sama se obradovala i odmah sam obavestila lekare o tome. Bila je to pozitivna reakcija koja mi je ulila nadu da će sa Danijelom biti sve u redu – rekla je Gabrijela, dodajući da je oduvek bila telepatski povezana sa sestrom.

Glumica se javno zahvalila svojim obožavaocima iz celog sveta koji je obasipaju pismima podrške.
- Hvala svim fanovima što su uz mene u ovom teškom trenutku i što se mole Bogu da moja sestra što pre ozdravi. Sva pisma ću sačuvati, jer sam sigurna da će Danijeli mnogo značiti kad se probudi – izjavila je Gabrijala.

U petak, Ademar je saopštio meksičkoj javnosti da je stanje njegove supruge stabilno, kao i njihove bebe, te da se lekari nadaju da će se uskoro probuditi iz kome.

Članovi porodice odbijalu da saopšte javnosti šta je Danijeli izazvao moždani udar, a upućeni tvrde da je u pitanju stres koji je Gabrijelina sestra doživela pošto je nedavno prisustvovala pljački u jednoj teretani.

Posle traumatičnih sedam dana Gabrijela i njen zet saopštili su radosnu vest okupljenim novinarima ispred bolnice: Danijela se probudila iz kome!.

- Hvala Bogu, Dani se oseća odlično! – uzviknula je vidno srećna glumica. - Doktori su nas upozorili da će morati da prođe neko vreme da bi ponovo normalno govorila i hodala, te da ćemo prema njoj morati da se ophodimo kao sa malim detetom. Međutim, Deni nam je sutradan priredila divno iznenađenje: dočekala nas je nasmejana, pričljiva i prilično pokretljiva za osobu koja je preživela moždani udar.

Ovih dana iz Venecuele će u Meksiko Siti doputovati i majka dveju sestara, koja se u međuvremenu gotovo sasvim oporavila. Teška drama izgleda da će se završiti hepiendom.



SADRŽAJ



Gabrijela Spanić
junakinja “Valerije”

PREŽIVLjAVA TEŠKU PORODIČNU DRAMU

NA TI... sa Kristinom Kovač
MOJ RECEPT ZA LjUBAV

MAGNETOSKOP
Snežana Berić

VOLELA BIH DA BUDEM VODITELj EVROSONGA 2008.

EKSKLUZIVNO Majk Birkhed, autor emisija o tigrovima
TIGROVI PITOMIJI OD POLITIČARA

Vanja Bulić
TV ON: DUŠAN PRELEVIĆ

Nova telenovela na Pinku
MARINA UMESTO VALERIJE

Mirjana Bobić-Mojsilović
OLUJA

Sa snimanja serije RTS “Ono naše što nekad bejaše”
KADA SE UKRSTE LjUBAVI

Modni biro: Frizure po uzoru na zvezde iz muzike, filma, modnih pista...
RETRO ŠIŠKE I BLAGI TALASI

Legende: Ingmar Bergman
METAFIZIČAR IZA KAMERE

Najbogatiji holivudski tinejdžeri
HARI POTER NA VRHU PIRAMIDE

Tina Tarner snimila duet sa Santanom
PEVA DA SE NAJEŽIŠ

SVE O TV SERIJAMA