Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
TAJNA MOJIH DNEVNIKA I JEDNOG ROZE DUKSA
NA TI... sa Ivanom Stanković, manekenkom
Ivana Stanković

Piše S. Bijelić
Polovinu života posvetila je manekenstvu. Kaže da joj je lako prodati devojku kakva je na slikama - samouverenu, seksepilnu, zavodnicu, kojoj super ide u životu, jer ima odličnu moć transformacije. Ivana Stanković je krasila stranice mnogih najpriznatijih modnih časopisa, snimala kataloge za razne brendove, radila za gotovo sve vodeće kreatore, sa Brusom Vilisom snimila reklamu za naočare “polis”, pistom prošetala uz Lindu Evanđelistu, Evu Hercigovu, Naomi Kembel, Kejt Mos i Klaudiju Šifer, u Italiji snimila spot sa jednim tamošnjim bendom a ovde za grupu “Biber”... Ipak, smatra da je mogla i više: “Žalim što nisam ostvarila ono što nije zavisilo od mene, nego od sreće – a to je sam vrh u mom poslu, svetski vrh. Bila sam blizu, ali na samom tronu nikada”.
Dalje...

ŽELIM DA SE ZALjUBIM
Indira Radić o novom albumu, imidžu, Alenu Islamoviću, sinu i ljubavi
Indira Radić

Piše M. Adžić
Pesma “Imali smo, nismo znali”, koju je Indira Radić otpevala sa Alenom Islamovićem, uveliko gospodari na top-listama. I pesme “Lepo se provedi” i “Upaljač” naišle su na dobar odziv kod publike.
- Album, trinaesti, izašao je pre nešto više od mesec dana i prezadovoljna sam kako ga je publika prihvatila. Trenutno ne nastupam, na odmoru sam, ali fanovi me putem mejla obaveštavaju da se pesme već sviraju po splavovima, letnjim baštama, diskotekama... To je znak da smo moji saradnici i ja pogodili ukus publike – kaže Indira.
Dalje...

U ŽIVOTU NIKOME NISMO DUŽNI OSIM LjUBAVI
Nataša Šolak-Tapušković, glumica: “Ključ sreće je, zapravo, u izboru partnera: postoje muškarci za ceo život, i nije ih teško prepoznati, ali danas je većina žena previše fokusirana na sadašnji trenutak, umesto na večnost”
Nataša Šolak-Tapušković

Piše R. Radosavljević
Prvo priznanje za glumački dar Nataša Šolak dobila je kao studentkinja FDU, čime je njena ozbiljna umetnička karijera bila zacrtana – Nagrada “Mata Milošević”, koju dodeljuje katedra za glumu, i danas predstavlja onu vrstu “odabira” koja otvara vrata u svet velikih glumaca. Da je dramatičarka od “formata” potvrdila je u nizu predstava na gotovo svim beogradskim scenama na kojima je igrala, od svoje matične kuće, JDP, do Zvezdara teatra. Bioskopska publika pamti je kao Danicu u hitu “Lajanje na zvezde” Zdravka Šotre, i posebno, kao Sabahu, glavnu junakinju filma “Život je čudo” Emira Kusturice. A posle boravka u Italiji i Americi, Nataša je “uletela” u naše domove ulogom Olge Nikolajević-Petrović, u rimejku “Pozorišta u kući”, nekada najpopularnije TV serije na ovim prostorima.
Dalje...

TELO SA KALENDARA I LICE ZA “OPIJUM”
Alesandro Gasman, Serđo u italijanskoj seriji “Doba ljubavi” na RTS
Alesandro sa Anom Vale

Piše S. Bijelić
Još jedan latino zavodnik stigao je na naše ekrane i stekao mnogo simpatija ovdašnjih gledateljki. U serijalu “Doba ljubavi” (emituje se vikednom na RTS 1) Alesandro Gasman igra Serđa Valentija, čoveka koji voli bez zadrške. Serđo je industrijalac, ludo zaljubljen u svoju suprugu Klaudiju (igra je Ana Vale). Kako je Klaudija svojeglava i ne može da preboli Đanija, veliku mladalačku ljubav, Serđu treba mnogo strpljenja i takta da bi osvojio njenu naklonost...
Dalje...

KAD ONE ISPLAĆUJU MUŽEVE
Skupi holivudski razvodi na ženski način
Dženifer Lopes

Piše A. Popadić
Predbračni ugovori u Holivudu su nužni, kao i venčano prstenje sa bar pedeset dijamanata.
Brak bez tih papira potpuno je neprihvatljiv i nerazuman.
Dok u predbračnim ugovorima obično piše koliko žena dobije za svaku godinu provedenu u braku i za svako dete doneseno na svet, ima slučajeva kada su žene te koje isplaćuju svoje bolje polovine.
Dalje...

TV SERIJE
Alesandro Gasman

Sa snimanja Pinkove serije “Ljubav i mržnja"
ZGODE I NEZGODE U VISOKOM DRUŠTVU


Olga (Zlata Numanagić) je zbunjena jer se "previše dobro" provodi sa Aleksom (Mladen Nelević), gradskim zavodnikom. On hoće "ceo paket", i zajednički život, i brak, a ona ima odraslog sina i brine kako će on reagovati. A, kada se u celu priču uključi Bogdan (Branko Đurić), Olgina ljubav iz mladosti, nastaju peripetije. Ali, tu je Ljubica (Milica Zarić) da pomogne sa korisnim savetima...
Dalje...


SADRŽAJ


NA TI... sa Ivanom Stanković
VOLIM MAČO MUŠKARCE

MAGNETOSKOP
Nataša Šolak-Tapušković

SA SRCEM NEMA KOMPROMISA

Dragan Marinković Maca
PRIPREMA ŠOU PROGRAM I FILM

Nataša Stojčević
PLESAĆU SA BOŠKOM

Indira Radić
ŽELIM DA SE ZALjUBIM

Sa snimanja Pinkove serije “Ljubav i mržnja”
ZGODE I NEZGODE U VISOKOM DRUŠTVU

Vanja Bulić
TV ON: BOŠKO ĐUROVSKI

Mirjana Bobić-Mojsilović
SLIKA SRBIJE

Neodoljivi Brus Vilis i Džordž Kluni
NOVE LETNjE LjUBAVI

Madonina nova afera
SEKS, PISMA I SLIKE

Modni biro: Kako i danju biti šik
ROMANTIČNI, SAFARI, ROK-ŠIK...

Legende: Kleopatra, kraljica drevnog Egipta
VLADALA JE NAJMOĆNIJIM MUŠKARCIMA SVOGA VREMENA

Skupi holivudski razvodi na ženski način
KADA ONE ISPLAĆUJU MUŽEVE...

Met Dejmon, najisplativija holivudska investicija
PREDODREĐEN ZA USPEH


SVE O TV SERIJAMA