Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
NEMAM RAZLOGA DA ŽALIM NI ZA ČIM
MAGNETOSKOP Mirjana Karanović, glumica: “Na glumu ne gledam kao na profesiju, kao što neke glumice odu, odrade posao, zarade neki novac i žive na nekom drugom mestu. Za mene je ona nešto više od samog obavljanja glumačkih radova, način da postojim u nekom vremenu i prostoru”
Mirjana Karanović

Piše B. Jovanović
Foto: V. Danilov

Na samom početku karijere, dok je još studirala pre dvadeset i sedam godina, Mirjana Karanović ostvarila je ulogu koja je obeležila ceo njen rad. Bile su joj tek dvadeset i tri godine, a reč je o naslovnoj ulozi Petrije u filmu Srđana Karanovića “Petrijin venac”. Ubrzo je usledila sledeća uloga po kojoj je mahom pamte – Sarajka Sena u filmu “Otac na službenom putu”, njenog omiljenog reditelja Emira Kusturice. Do danas, Karanovićeva je ostvarila više od pedeset uloga, nekoliko u inostranim projektima.
Dalje...

ČEKAM LEPTIRIĆE U STOMAKU
Folk zvezda Slavica Ćukteraš o sebi, tabloidima, ovisnosti o internetu i sentimentalnom životu
Slavica Ćukteraš

Piše M. Adžić
Popularna folk pevačica Slavica Ćukteraš nedavno se vratila sa crnogorskog primorja, gde je letovala tri nedelje. Osim što je “punila baterije” za nove pobede, dva puta nedeljno nastupala je u prepunim lokalima, družeći se sa svojim obožavaocima.
Dalje...

KARTU U JEDNOM PRAVCU KUPIO BIH DO UCVELjENE PREBOGATE UDOVICE
NA TI... sa Srđanom Predojevićem, glavnim i odgovornim urednikom Beogradskog programa RTS
Srđan Predojević

Piše S. Bijelić
Od nekoga ko je još kao klinac voleo da gleda Dnevnik bilo je za očekivati da postane novinar i to da se bavi informativom. Srđan Predojević je karijeru započeo u čačanskoj TV Spektrum, nastavio je u TV Kragujevac, odatle je stigao na B92, gde je radio eksperimentalni jutarnji dnevnik. Od 1997. bio je dopisnik Anema. Zbog posla je izvesno vreme živeo u Hagu, Grčkoj, Danskoj. Njegova poslednja stanica je RTS, gde je glavni i odgovorni urednik Beogradskog programa (redakcije koja radi i Jutarnji program i Beogradsku hroniku) i u tandemu sa Jovanom Janković gledaocima nacionalnog servisa svakodnevno poželi dobro jutro.
Dalje...

SKUPOCENO VREME
MODNI BIRO Najtraženiji ručni časovnici
Piše S. Bijelić
Za većinu muškaraca, naročito biznismena, a sve više i dama, ručni časovnici i dalje su statusni simbol broj jedan. Naravno, mnogo je pripadnica lepšeg pola koje satove nose kao zamenu za, recimo, efektnu narukvicu. Otuda im je često nevažno da li su skupoceni. Bitno je da budu primećeni, bilo zbog boje, veličine ili oblika.
Dalje...

Specijalno za TV novosti iz Holivuda PRIČA O DVA TELA I SAMOĆI
Intervju sa Paskal Feran, rediteljkom “Ledi Četerli”, nove filmske adaptacije Lorensovog kultnog romana
M. Hends i J. Coulloc`h

Piše Mirjana van Blarikon
Kada je proslavljeni britanski pisac Dejvid Herbert Lorens napisao roman “Ljubavnik ledi Četerli”, o strastvenoj vezi između šumara i žene koja je udata za paralizovanog bogataša, britanska javnost bila je zgrožena. Roman je prvi put objavljen 1928. godine, u Firenci, a tek 1960. je, posle niza suđenja i skandala, pred čitaoce stigao u integralnoj verziji, sa svim ljubavnim scenama koje su ranije bile izbacivane. Popularizaciji ovog dela doprinela je i njegova filmska verzija, snimljena 1981. u kojoj je glavnu ulogu tumačila Silvija Kristel.
Dalje...

TV SERIJE
Ajlin Muhika

Bogata TV jesen na Pinku, B92, Foksu i Studiju B

SERIJE ZA SVAČIJI UKUS


Program domaćih televizija od jeseni biće znatno izmenjen, jer će startovati nove šeme, a sa njima i pregršt što novih serija, što novih sezona već poznatih serijala.
Najveću ponudu imaće Televizija Pink, koja će u narednim mesecima prikazati nove epizode serija “Izgubljeni” i “Teksaški rendžer”. Petnaesti ciklus animirane serije “Simpsonovi” počeće da se prikazuje krajem septembra, a nešto kasnije i četrvta sezona popularne serije “24 časa”. Planirano je i emitovanje treće sezone glamurozne sapunice “Okrug Oranž” - kombinacije “Dinastije” i “Beverli hilsa” - čije je snimanje završeno početkom godine. Kada su u pitanju “Las Vegas”, “Marinci”, “Smolvil” i “Gilmorovke”, nakon već viđenih ciklusa, početkom jeseni emitovaće se nove epizode. Do kraja godine biće prikazani i novi nastavci humorističke serije “Dva i po čoveka”.
Dalje...



SADRŽAJ


Folk zvezda Slavica Ćukteraš
ČEKAM LEPTIRIĆE U STOMAKU

NA TI... sa Srđanom Predojevićem
DA NISAM NOVINAR BIO BIH ZDRAVKO ČOLIĆ

MAGNETOSKOP
Mirjana Karanović

SVA MOJA PRAŠTANjA

Specijalno iz Holivuda
Paskal Feran o filmu “Ledi Četerli”

PRIČA O DVA TELA I SAMOĆI

TV jesen na Pinku, B92, Foksu i Studiju B
SERIJE ZA SVAČIJI UKUS

Vanja Bulić
TV ONA: GOGA SEKULIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
MUČENIK

Sa snimanja filma “Sveti Georgije ubiva aždahu”
DRAMA NA OBALI SAVE

Marija Šerifović
PIŠE PESME ZA “BEOVIZIJU”

Kristina Lilej
KAKO SAM POSTALA DRUGA ŽENA

Lorenco Kjompi, zvezda “Opčinjenih”
DEVOJKE “SEKU VENE” ZBOG NjEGA

Modni biro: Najtraženiji ručni časovnici
SKUPOCENO VREME

Legende: 60 godina “ferarija”
CRNI PASTUV ZA BOGATE I SLAVNE


SVE O TV SERIJAMA