Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
JOŠ NEMAM PRAVU DEVOJKU
Dušan Svilar, nova “Zvezda Granda”
Dušan Svilar

Piše M. Adžić
Posle jedanaest meseci priprema, audicija, kvalifikacija, velike napetosti, cike, vriske i jednako vatrenih navijača, takmičenje za “Zvezde Granda” konačno je dobilo pobednika – Dušana Svilara. Ovaj sedamnaestogodišnjak, Subotičanin, učenik je drugog razreda gimnazije i srednje muzičke škole. Stalni je član crkvenog hora, trenirao je košarku, a pevački uzor mu je Zdravko Čolić, koga je nedavno i upoznao, a svoj trijumf proslavio je pevajući Čolinu pesmu “Čija je ono zvezda”.
Novi pevač Granda ima mnogo razloga da bude zadovoljan, jer mu je pobeda donela mnoštvo nagrada: besplatno snimanje albuma prvenca, marketing za godinu dana, organizovanje turneje po Srbiji i inostranstvu, auto “ford fijestu”, ček na 200.000 dinara, zlatan lanac i ogrlicu, dok mu je pobednički trofej uručio Vlade Divac, naš proslavljeni košarkaš koga je publika gromoglasno pozdravila.
Dalje...

NEKOLIKO POZNATIH ODUSTALO
Obavljeno testiranje kandidata za “Evropsko lice”, voditelje “Beovizije” i “Evrosonga”
M. Miličić i A. Vujović

Piše S. Bijelić
Testiranje kandidata koji su ušli u uži izbor za “Evropsko lice”, odnosno za buduće voditelje “Beovizije” i “Evrosonga”, započeto je u subotu, u ranim prepodnevnih časovima. Stodvadeset kandidata za koje je selekciona komisija (činili su je novinar Nataša Miljković, reditelj Darko Kamarit, kao i Sandra Šuša, glavni i odgovorni uredni Zabavnog programa RTS) procenila da treba da uđu u uži izbor, polagali su audiovizuelni, test opšte kulture i pokazali koliko dobro vladaju engleskim jezikom. Nije nam znano ko je u startu briljirao a ko se nije najbolje snašao, jer u zgradu nismo uspeli da uđemo. No, prenosimo utiske o velikom skupu ispred Takovske 10, gde su svi čekali da budu prozvani. U moru lepih, mladih ali i, bar za sada, nepoznatih lica, bilo je lako uočiti već afirmisane, poznate ličnosti, voditelje koji su ponikli na BK televiziji, manekenku Anđeliju Vujović, svojevremeno jedno od zaštitnih lica TV Pink – Milana Miličića, legendarnu Bebi Dol, pevača “Granda” Bojana Bjelića...
Dalje...

NAJMUŽEVNIJI SU ONI MUŠKARCI KOJI VOLE ŽENE
NA TI... sa Milicom Zarić, glumicom
Milica Zarić

Piše S. Bijelić
Već za svoju prvu filmsku ulogu, u “Skoro sasvim običnoj priči”, Milica Zarić (32) dobila je vredno priznanje - “Caricu Teodoru” u Nišu, za najbolju žensku ulogu. To je činjenica koja će uvek zauzimati važno mesto u biografiji ove 32-godišnje glumice, stalne članice Beogradskog dramskog pozorišta, kojoj je gluma u genima. Podsetimo, njen otac Dragan bio je glumac, brat Ivan (koji je u braku sa poznatom TV novinarkom Ivanom) takođe je u istom poslu...
Dalje...

SLADAK ŽIVOT DVOJNIKA DEJVIDA BEKAMA
Endi Harmer i Kamila Šedbolt već deset godina uspešno unovčavaju sličnost sa najatraktivnijim svetskim bračnim parom
Endi Harmer

Piše V. Đurđić
Da li ste nekada čuli za Endija Harmera? Ime vam verovatno ne govori mnogo, i u prvom trenutku pomislite da se možda radi o nekom pevaču ili glumcu pa vam na kraj pameti nije da je reč o čoveku koji je dvojnik Dejvida Bekama. E pa baš taj Endi Harmer već desetak godina sasvim udobno živi zahvaljujući velikoj sličnosti sa slavnim engleskim fudbalerom.
Endijeva životna priča bila je prepuna uspona i padova sve dok ga jednog dana nije ugledao televizijski voditelj Džef Smit.
Dalje...

APLAUZI, VRISKA, SUZE, SLAVLjE
Finale “Zvezda Granda”
Zvezde \"Granda\"

Piše M. Adžić
Prepun stadion “Tašmajdan” (sedamnaest hiljada gledalaca) zatresao se kada je Saša Popović pročitao sud publike, po kome je Dušan Svilar pobednik treće sezone takmičenja za “Zvezde Granda”. Tokom večeri stiglo je više od milion SMS glasova, a Dušan je dobio više od 200.000, nešto više od drugoplasirane Radmile Rade Manojlović.
Dalje...

TV SERIJE
Hilari Barton


Serijski i filmski program TV Pink
PRE SVEGA DOMAĆA PRODUKCIJA


Kako se jesen zahuktava, a sezona godišnjih odmora ostaje za nama, televizije prilagođavaju svoje “uspavane” letnje šeme novonastalom, dinamičnijem ritmu života. TV Pink nastavlja sa bogatom ponudom serijskog i filmskog programa, kao i sa brojnim kvizovima.
Dalje...




SADRŽAJ:


Dušan Svilar, nova “Zvezda Granda”
JOŠ NEMAM PRAVU DEVOJKU

NA TI... sa Milicom Zarić
HISTERIČNO SE ZALjUBLjUJEM, ALI I ODLjUBLjUJEM

Finale “Zvezda Granda”
APLAUZI, VRISKA, SUZE, SLAVLjE

Endi Harmer
SLADAK ŽIVOT DVOJNIKA DEJVIDA BEKAMA

Test za voditelje “Beovizije” i “Evrosonga”
NEKOLIKO POZNATIH ODUSTALO

Nova šema TV Pink
PRE SVEGA DOMAĆA PRODUKCIJA

Jesenja šema Studija B
“SERANOVI”, ITALIJANSKE I RUSKE SERIJE

Vanja Bulić
TV ON: NIKOLA GRBIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
PARTIJA KARATA

Sa snimanja serije “Vratiće se rode”
LOŠIH MOMAKA IMA SVUDA

“Cubismo” na prvom beogradskom Salsa kongresu
VRELI RITMOVI KUBE

Horhe Aravena iz telenovele “Život bez stida”
ŽELIM DA SE VENČAM SA PAOLOM

Modni biro: 40 godina rada Ralfa Lorena
ON ŽIVI SVOJE FANTAZIJE

Legende: Prokletstvo aktera koji su stvarali ili glumili Supermena
UBISTVA, BOLESTI, SMRTI, PROPASTI

SVE O TV SERIJAMA