Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
TV SERIJE
Hilari Barton


Serijski i filmski program TV Pink
PRE SVEGA DOMAĆA PRODUKCIJA


Kako se jesen zahuktava, a sezona godišnjih odmora ostaje za nama, televizije prilagođavaju svoje “uspavane” letnje šeme novonastalom, dinamičnijem ritmu života. TV Pink nastavlja sa bogatom ponudom serijskog i filmskog programa, kao i sa brojnim kvizovima.

Serije
Ljubitelji “Simpsonovih” moći će da uživaju u novim zgodama svojih junaka, u 15. sezoni ovog serijala. Agent Džek Bauer (Kifer Saterlend) uvodi nas u četvrtu sezonu popularne serije “24”, dok kriminalistička drama “Las Vegas” našu publiku uvodi u treću sezonu. Tu su i nove epizode četvrte sezone akcione serije “NAVI NCIS”, kao i treća sezona romantičnog serijala “O.S.”, te nove epizode “Dva i po čoveka”, “Smolvila” i “Gilmorovih devojaka”. Od serija koje ćemo premijerno videti na ružičastoj televiziji tu su akciona “Zvezdana kapija” i mistična “Supernatural”.

Od domaćih serija, nastalih u produkciji ove TV kuće, upoznaćemo se sa sitkomom “Premijer”, Milana Karadžića, u kome glavne uloge tumače Jelisaveta Seka Sablić, Milorad Mandić Manda, Milutin Mima Karadžić, Nikola Kojo, Anita Mančić, Isidora Minić. Nova je i porodična saga “Ljubav i mržnja”, u režiji Juga Radivojevića i Vlade Aleksića, sa Brankom Đurićem, Andrijanom Videnović, Nebojšom Ljubišićem, Ivanom Bosiljčićem i Katarinom Radivojević u glavnim rolama.
Videćemo i svojevrstan nastavak komične serije “Agencija za SIS”, pod nazivom “Kafanica kod SIS”, sa Nikolom Simićem, Bogoljubom Đošom Mitićem, Katarinom Marković, Paulinom Manov, Ljiljanom Stjepanović i Dragom Čumom u glavnim ulogama. “Kafanica” bi trebalo da pored humora, donese i intrigu, misteriju i nenadane preokrete.

Filmovi
Pregršt novih hitova, zvučnih naslova, mahom snimljenih 2004. godine. Nabrojaćemo samo neke od njih: “Kolateral”, sa tomom Kruzom i Džejmijem Foksom, “Mandžurijski kandidat”, sa Denzelom Vošingtonom i Meril Strip, pa “Troja” sa Bredom Pitom i Orlandom Blumom, “Blejd 3” sa Veslijem Snajpsom i sve popularnijom Džesikom Bil, oslična drama “Beležnica” sa Džejmsom Garnerom, Rejčel Mekadams i Đinom Roulends u glavnim ulogama, te triler “Posle sumraka”, sa Pirsom Brosnanom, Salmom Hajek i Vudijem Harelsonom. Očekuje nas i Anđelina Žoli u “Uzimanju života”, Kim Bejsinger u “Mobilnom”, te Hale Beri kao “Žena mačka”.

Za najmlađe, TV Pink je pripremila drugi deo animiranog filma o Skubiju Duu, pod nazivom “Monstrumi na slobodi”, pa, takođe animirani, “Polar ekspres”, “Priča o pepeljugi”, “Sunđer Bob Kockalone”.


-----------------------


Jesenja programska šema Studija B
“SERANOVI”, ITALIJANSKE, RUSKE I SRGENTINSKE SERIJE


Programska šema Studija B ove jeseni biće obogaćena novim serijama, filmovima, ali i nekim novim emisijama. To, naravno, ne znači da će se STB odreći prepoznatljivih emisija (“Živeti sa...”, “Intervju gledalaca”, “Problem”) koje se od 17. septembra, sa startom jesenje šeme, vraćaju na male ekrane. Nastavlja se i ciklus “novog hrvatskog filma” u okviru kojeg će biti prikazana nova ostvarenja Zrinka Ogreste, Vinka Brešana i Lukasa Nole.

Intervju sa izvršnim direktorom STB Jugoslavom Pantelićem o novinama u jesenjoj programskoj šemi počeli smo pričom o španskoj seriji “Seranovi” koja je, sudeći po reakcijama naših čitalaca, veoma gledana.

-“Seranovi”, su kao igrani program, izazvali nezapamćeno interesovanje otkako postoji Studio B. Naš sajt je “zatrpan”, kako profesionalnim tako i privatnim mejlovima gledalaca. Nadali smo se uspehu ove serije, ali ovo zaista nismo očekivali - kazao nam je Jugoslav na početku razgovora.
Svi obožavaoci ove serije koje je interesovala sudbina preostalih epizoda “Seranovih” mogu da odahnu jer je Studio B otkupio preostalih 46 epizoda. One će biti emitovane nakon reprize prethodnih epizoda.

- Zbog ogromnog interesovanja javnosti odlučili smo da repriziramo “Seranove”. Serija je krenula početkom leta i gledaoci su, zbog godišnjih i školskih odmora, propustili većinu epizoda. Termin ostaje isti, odmah nakon vesti u 22.00, repriza posle podne u 17.00 - kaže Pantelić.
Mada je u pitanju porodična serija, ova TV kuća primala je pozive roditelja koji se bune zašto se 13-godišnjaci ljube u seriji.

- I ja sam, priznajem, bio malo iznenađen, ali, očigledno, u pitanju je jedan drugi temperament u odnosu na naš. Ne mislimo da zbog toga serija treba da ima oznaku “zabranjeno za mlađe od 12 godina” - objašnjava Pantelić.

Na naše pitanje da li će možda u Srbiju dovesti nekog od glumaca, direktor STB dao nam je neodređen odgovor:
- Uskoro ćete dobiti informacije o tome. Ono što mogu da kažem, na osnovu foruma, fan sajtova, stotine mejlova i pisama koje dobijamo kod nas najveću popularnost ima Raul (Aleho Sauras). Odmah uz njega je Markos (Fran Perea) koji je velika zvezda u Španiji i čiji su koncerti unapred rasprodati. Već smo preduzeli korake ka tome da on bude afirmisan i na našem tržištu.
Ali, tu nije kraj iznenađenjima koje sprema Studio B. Serija “Frejžer”, koja takođe beleži veliku gledanost, biće emitovana sve do poslednje sezone. Premijerno, gledaoci u Srbiji već od ovog vikenda (subotom i nedeljom u 21.30) moći će da gledaju “Žene fudbalera: ekstra tajm”. Za ljubitelje Azurne obale, STB je otkupio poslednju sezonu “Sen Tropea”, a ako ste voleli “Anastaziju” zavolećete i rusku seriju “Za cara i otadžbinu” (radnim danima u 21.00), jer obe potpisuje isti producentski tim. Gledaoce očekuje i argentinska serija “Montekristo”, rađena prema romanu Aleksandra Dime, ali i kostimirana drama “Eliza”, italijanske produkcije.



-----------------------------



Hilari Barton, Pejton u tinejdžerskoj seriji “Tri Hil” na Foksu
VIŠE VOLI MAČKA OD SUPRUGA

Velikoj popularnosti serije “Tri Hil” među tinejdžerima umnogome je doprinela mlada glumica Hilari Barton. Pre nego što je dobila ulogu Pejton u pomenutom serijalu, koji prikazuje TV Foks, Hilari je glumila u “Dosonovom svetu”, a bila je i voditelj televizijskog šou programa “Total reguest live” na MTV. Osim zanimljive radnje i popularnih glumaca, serija “Tri Hil” poznata je i po odličnoj muzici koju bira Hilari:
- Verujem da je zahvaljujući kvalitetnoj muzici serija stekla mnogo fanova. Muzička podloga u seriji uvek je izvanredna i za svakoga se može naći nešto: od ljubavnih balada do žešćih pank-rok stvari. U “Tri Hilu” tumačim lik koji otvara noćni klub “Trik” u koji dovodi mnoga poznata imena američke muzičke scene.

U Americi je sredinom maja počelo prikazivanje pete sezone “Tri Hila”.
- Sviđa mi se razvoj serije, jer se sada fokusira na živote glavnih junaka posle fakulteta. Videli smo da srednjoškolske drame ne uspevaju tako dobro na fakultetu, pa smo odlučili da zakoračimo četiri godine u budućnost – otkriva Hilari, dodajući da sada “Tri Hil” podseća na kombinaciju serija “Beverli hils” i “Melrouz plejs”.

Rođena je prvog jula 1982. godine u američkom gradiću Sterling Park. Najstarije je dete u porodici antikvara i agenta za prodaju nekretnina koji, osim nje, imaju još jednu ćerku i tri sina. Plavokosa glumica je Rak u horoskopu i kaže da se pomalo razume u astrologiju. Prvi put se poljubila sa dečkom u petom razredu osnovne škole. U srednjoj školi bila je vođa navijačica, ali i kraljica mature. U slobodno vreme Hilari voli da čita Reja Bredberija i Skota Ficdžeralda, uživa u pletenju i skupljanju antikviteta. Trenutno živi sa suprugom Ianom Prejdžom, asistentom režije “Tri Hila”. Od supruga, kaže, jedino više voli mačka Poa, koga je udomila pre pet godina.
- Po je moja beba i jedino stvorenje za koje bih život dala – poručuje Hilari.


-------------------------



LATINO PLANETA

Piše M. Adžić


* Priveden zbog droge: Glumac i pevač Pablo Montero završio je u policijskoj stanici zbog posedovanja narkotika. Kada ga je prošle nedelje zaustavila policija prilikom redovne kontrole, u gepeku automobila poznate latino zvezde pronađena je torba puna kokaina. Kako piše meksička štampa, Pablo je priznao da je droga njegova i pošto je platio kauciju pušten je na slobodnu. Ovo nije prvi put da Pablo ima problema sa zakonom. Pre dve godine, u Montereju, priveden je posle napada na jednog fotoreportera.

* Kumovi: Popularna meksička glumica Edit Gonsales obelodanila je da će njenu trogodišnju ćerku Konstansu krstiti glumac Haime Kamil, sa kojim je igrala u seriji “Srce u plamenu”.
- Krštenje još nisam zakazala. Haime i ja smo zauzeti snimanjem serija, ali nadam se da ćemo uskoro odretiti tačan datum – izjavila je Edit, koja trenutno igra u seriji “Sve za ljubav”.

* Prešla u Telemundo: Posle trideset godina rada u Televisi, Viktorija Rufo (na slici sa Araseli Arambula) odlučila je da prihvati ponudu producentske kuće Telemundo i zaigra u njihovoj seriji “Mirada de mujer”.
- Tačno je da ću sledeću telenovelu snimiti za Telemundo, ali ugovor mi zabranjuje da govorim o projektu. Međutim, to ne znači da sam prekinula saradnju sa Televisom, naprotiv, i dalje smo u dobrim odnosima. Svako ide tamo gde mu je bolje, a ja sam dobila sjajne uslove u Telemundu – zaključuje Viktorija.

* Venčanje: Junak serije “Žena u ogledalu”, Huan Alfonso Baptista, izjavio je u intervjuu za špansko izdanje časopisa “TV i novelas” da planira uskoro venčanje sa v




SADRŽAJ:


Dušan Svilar, nova “Zvezda Granda”
JOŠ NEMAM PRAVU DEVOJKU

NA TI... sa Milicom Zarić
HISTERIČNO SE ZALjUBLjUJEM, ALI I ODLjUBLjUJEM

Finale “Zvezda Granda”
APLAUZI, VRISKA, SUZE, SLAVLjE

Endi Harmer
SLADAK ŽIVOT DVOJNIKA DEJVIDA BEKAMA

Test za voditelje “Beovizije” i “Evrosonga”
NEKOLIKO POZNATIH ODUSTALO

Nova šema TV Pink
PRE SVEGA DOMAĆA PRODUKCIJA

Jesenja šema Studija B
“SERANOVI”, ITALIJANSKE I RUSKE SERIJE

Vanja Bulić
TV ON: NIKOLA GRBIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
PARTIJA KARATA

Sa snimanja serije “Vratiće se rode”
LOŠIH MOMAKA IMA SVUDA

“Cubismo” na prvom beogradskom Salsa kongresu
VRELI RITMOVI KUBE

Horhe Aravena iz telenovele “Život bez stida”
ŽELIM DA SE VENČAM SA PAOLOM

Modni biro: 40 godina rada Ralfa Lorena
ON ŽIVI SVOJE FANTAZIJE

Legende: Prokletstvo aktera koji su stvarali ili glumili Supermena
UBISTVA, BOLESTI, SMRTI, PROPASTI

SVE O TV SERIJAMA