Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
NE POSTOJI IDEALNA ŽENA
NA TI... sa Draganom Brajovićem Brajom, kompozitorom i tekstopiscem
Dragan Brajović Braja

Piše S. Milić
Dragan Brajović Braja je čovek koji nepogrešivo prepoznaje buduće zvezde, i, isto tako nepogrešivo, stvara pesme koje postaju hitovi. Pošto je sa Tijanom Dapčević i njenim novim CD-om napravio još jedan “bum”(a ponajviše sa pesmom “Neću”), a potom pobedio na Budvanskom festivalu (“Nebo i more” u izvođenju Stefana Filipovića) i tako zaradio još jedan automobil, Dragan Brajović Braja nastavlja “radove” na novim albumima Saše Matića, Nikole Rokvića, Aca Pejovića, Indi, Jovane Tipšin... Novi album Nataše Bekvalac koji mnogi željno iščekuju izaći će tek na proleće, jer, objašnjava Brajović “vrlo je bitan trenutak u njenoj karijeri i kada se već vraća, neka se vrati na velika vrata“.
Dalje...

NA TAŠU SAM SHVATILA KOLIKO ME LjUDI VOLE
Rada Manojlović, drugoplasirani finalista “Zvezda Granda”, na pragu slave
Rada Manojlović

Piše M. Adžić
Pevačici Radmili Manojlović, iz sela Četereže kraj Požarevca, za dlaku je izmakla titula nove zvezde Granda na završnoj priredbi na stadionu “Tašmajdan”. Ipak, Rada nije razočarala mnogobrojne fanove. Sjajno je otpevala četiri pesme, ponašala se kao da je godinama na sceni i opravdala plasman u super finale. Kada je Saša Popović pročitao ime pobednika, na Radinom licu nije bilo ni grča, suza, ni razočaranja. Činilo se da su njeni obožavaoci to podneli teže nego ona.
Ova dvadesetdvogodišnja devojka već pet godina se bavi pevanjem. Na poziv jednog gospodina iz KUD-a «Lipar», koji je osnovao svoj bend, postala je pevačica. Nakon što su za dva meseca uvežbali repertoar od šezdeset pesama, nastupali su pola godine, a potom ju je otac uzeo pod svoje. Danas Rada zna preko dve hiljade pesama i jedina je iz grupe novih zvezda Granda koja može da se pohvali da joj je skoro svaki vikend radan.
Dalje...

ĐOKOVIĆ, ĐURIČKO, ĐORĐEVIĆ?
Ko će biti “Dasa svetskog glasa”
Piše S. Milić
Ko su osobe koje pobuđuju pažnju i raspaljuju maštu. Ko je interesantan za leškarenje u pesku, igranje po plićaku ili duge šetnje po plaži uz zalazak sunca. Ko je zanimljiv sagovornik i intrigantna ličnost, ne samo zbog novca i karijere ili zato što ga neki tabloid neprestano prati? Koga biste spakovali u svoj iPod i poveli na more? Ko su danas najpoželjniji muškarci Srbije? - ovim rečima objašnjena je akcija na sajtu B92 "Ko je dasa svetskog glasa". Pre dva meseca napravljena je inicijalna lista, i to prema trenutnom stanju u medijima, objašnjava kreatorka "dase" Žana Poliakov, urednica rubrike “Život” na sajtu B92.
Dalje...

NA SREĆI MORA DA SE RADI
Mirjana Bobić-Mojsilović, novi ciklus serijala “Pogodi ko dolazi na večeru” na TV Enter
Mirjana Bobić-Mojsilović

Piše B. Jovanović
Naša poznata novinarka, slikarka i književnica, koja je protekle TV sezone pripremala divna večere svojim gostima u emisiji “Pogodi ko dolazi na večeru”, na TV Enter, Mirjana Bobić-Mojsilović, i ovih dana radi bez predaha. Snima novi ciklus svojih emisija, dovršava roman, piše kolumne za mnogobrojne časopise. Povodom nove sezone “večera”, koja je krenula prošlog četvrtka, napravili smo mali osvrt na premijerni serijal i otkrili kako se ona, zapravo, oseća tokom pripremanja večera i ćaskanja sa gostima pred kamerama, koja joj je večera najbolje, a koja najlošije pošla za rukom, u kojoj emisiji se super provela, kao i zašto joj uvek nedostaje koji minut u emisiji.
Dalje...

JEDNI HVALE, DRUGI ŽALE “PRSATE BARBIKE”
Startovala druga sezona “Velikog Brata”
Piše S. Bijelić
Ako je cilj Velikog Brata da bude kao Grand, onda je na pravom putu. Možda upravo ovaj komentar jednog forumaša najbolje oslikava sam početak druge sezone Velikog Brata. Sedam bogato obdarenih devojaka i samo dvojica momaka, koji čine nove stanare kuće Velikog Brata, već su povod za razne primedbe ali i pohvale. Dok svi gledaoci hvale novi izgled kuće u kojoj će se naredna tri meseca voditi žestoka borba za nagradu od sto hiljada evra i sticanje popularnosti, kada je reč o izboru ukućana mišljenja su podeljena. “Koliko ima ovakvih devojaka i dokle će im biti najvažnije da nabiju sise i da se skinu? Kad bi samo znale koliko jeftino deluju”. “Sve neke barbike sa sisama. Očaj!!!”. “Izgleda da je ove godine VB odlučio da privuče muškarce da ga gledaju, pa se potrudio da u kuću uvede samo ženske sa što manje krpica na sebi... Katastrofa živa”. “Nemam predrasude ako su striptizete i konobarice, ali su mi nekako pobrkane. Vreme će pokazati da li je izbor loš, a ja mislim da jeste”. To su samo neke od kritika upućenih na izgled većine ukućanki za koje je jedan gledalac prokomentarisao da će se pobiti oko toga koja je više obdarena, budući da su u kuću i ušle najavljujući da su grudi njihov najveći adut.
Dalje...

TV SERIJE
Ivon Montero

Ivon Montero, Majte iz serije “Život bez stida” na TV Avala
BEZ SVLAČENjA, MOLIM!


San glumice Ivon Montero, koju smo upoznali kao prostitutku Madonu u seriji “Staze ljubavi”, a sada je gledamo kao Majte u seriji “Život bez stida” na TV Avala, nije da bude poznata širom sveta kao seksi žena. Zato je i odbila ponudu da se slika za meksičko izdanje časopisa “Plejboj”.
- Nemam ništa protiv svlačenja, ali trenutno nisam raspoložena za to. Osim toga, smatram da bi još trebalo da se dokazujem i pokazujem kao glumica – kaže Ivon, koja se u filmu “Tigar svete Hulije” u nekoliko scena pojavljivala kao od majke rođena.
Ova atraktivna crnka napustila je rodni Meksiko pre nekoliko godina, kada su joj producenti Telemunda ponudili glavnu ulogu u seriji “Trajna ljubav”. Zatim je usledila glavna rola u seriji “Ne ljuti se, Anita”, koja joj je donela veliku popularnost, ali i bogatstvo.
Dalje...



SADRŽAJ



NA TI... sa Draganom Brajovićem Brajom
MAJSTOR ZA ŽENSKU PESMU

Druga sezona “Velikog Brata”
U ZNAKU “PRSATIH BARBIKA”

Bira se “Dasa svetskog glasa”
ĐOKOVIĆ, ĐURIČKO, ĐORĐEVIĆ?

Mirjana Bobić-Mojsilović
NA SREĆI MORA DA SE RADI

Nova lica i emisije na Pinku
KAO BALKANSKI SI-EN-EN

Toše Proeski promovisao album “Igra bez granica”
KONCERTI, PA SVETSKA TURNEJA

Jesenja programska šema TV Avala
SERIJE, PRIČE O VERI I ZLOČINIMA

Parodija “Džet set” uskoro na kablu
KAD MARSOVCI NAPADAJU NARODNjAKE

Maurisio Oćman iz telenovele “Marina”
IZVUKAO SE IZ PAKLA DROGE

Modni biro: Najbolje obučene svetske zvezde u 2007.
BJONSE ŠIK, DžENIFER GLAMUROZNA

Legende: CIA, neiscrpna inspiracija mnogim filmovima
RATOVI, ATENTATI, MAFIJA...

Rijaliti šou Tajre Benks i Hajdi Klum
PRIJATELjICE U DOBRU I U ZLU

SVE O TV SERIJAMA