Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
TV SERIJE
Ivon Montero

Ivon Montero, Majte iz serije “Život bez stida” na TV Avala
BEZ SVLAČENjA, MOLIM!


San glumice Ivon Montero, koju smo upoznali kao prostitutku Madonu u seriji “Staze ljubavi”, a sada je gledamo kao Majte u seriji “Život bez stida” na TV Avala, nije da bude poznata širom sveta kao seksi žena. Zato je i odbila ponudu da se slika za meksičko izdanje časopisa “Plejboj”.

- Nemam ništa protiv svlačenja, ali trenutno nisam raspoložena za to. Osim toga, smatram da bi još trebalo da se dokazujem i pokazujem kao glumica – kaže Ivon, koja se u filmu “Tigar svete Hulije” u nekoliko scena pojavljivala kao od majke rođena.

Ova atraktivna crnka napustila je rodni Meksiko pre nekoliko godina, kada su joj producenti Telemunda ponudili glavnu ulogu u seriji “Trajna ljubav”. Zatim je usledila glavna rola u seriji “Ne ljuti se, Anita”, koja joj je donela veliku popularnost, ali i bogatstvo.

- Ipak, uloga u seriji “Život bez stida” mi je najdraža. Iako serija nije postigla veliki uspeh, ulogu Majte smatram najboljom u dosadašnjoj karijeri. Osim što sam imala mnogo prostora za improvizaciju, “Život bez stida” pamtiću i kao seriju sa kojom smo srušili mnoge tabue. Pomogle smo latinoameričkim ženama da bez stida govore o seksu i o onome što ih tišti – kaže Ivon.

Na žalost mnogih pripadnika jačeg pola koji je obožavaju, Ivon je u ozbiljnoj vezi sa kolegom Arapom Betkeom, nama znan kao Beto iz serije “Valerija”.

- Veza sa Arapom je nešto najlepše što mi se dogodilo u životu. I ranije sam volela, ali nikoga kao njega. Godinu i po dana smo zajedno i volela bih da ostarimo zajedno – poručuje zgodna Ivon.



----------------

Rosana Palasios, zvezda serije “Žena u ogledalu”
TEŠKO PREBOLELA MURILA


Glumicu Rosanu Palasios, koja u seriji “Žena u ogledalu” igra glavnu negativku, gledali smo u serijama “Lus Marija” i “Fjorela”. Nakon što je postigla veliki uspeh u rodnom Peruu, Rosana je odlučila da internacionalizuje svoju karijeru. Ostvarila je nekoliko značajnih rola u Telemundovim telenovelama, a zbog odličnog poznavanja portugalskog jezika igrala je i u brazilskim sapunicama.
Zbog uloge u Globovoj sapunici “Vale todo” morala je da se ošiša na kratko.

- Učinila bih to ponovo zbog dobre uloge. Da biste odista ušli u nečiju kožu i za izvesno vreme se pretvarali da ste neko drugi, a to je predivan osećaj, treba pristati na sve. I na šišanje, naravno – kaže Rosana.

Sa snimanja pomenute serije Rosana je ponela divno isksutvo, kao i uspomenu na kratku avanturu sa glumcem Murilom Benisiom (junak serija “Zabranjena ljubav” i “Biber i čokolada”), koga je upoznala u Globovom studiju.

- Murilo je divan muškarac, ali naša veza nije mogla da opstane. Teško sam prebolela odlazak iz Brazila. Bili smo zajedno svega nekoliko nedelja, ali naše poljupce pamtiću do kraja života– otkriva Rosana, koja se priprema za snimanje nove Telemundove sapunice.



---------------------


LATINO PLANETA

Piše M. Adžić


* Araseli ponovo trudna: Ako je suditi po napisima u meksičkim tabloidima, glumica Araseli Arambula i pevač Luis Migel čekaju drugo dete. Poznati par nije želeo o tome da govori, ali njihova prijateljica i pevačica Juri izjavila je za jedan časopis da je Araseli u drugom stanju. Junakinja serija “Zagrli me čvrsto” i “Staze ljubavi” još nije reagovala na izjavu svoje prijateljice.

* Izuzetna Marijana: Producent Huan Osorio demantovao je vest da je dao otkaz glumici Marijani Seoane pre početka snimanja sapunice “Tormenta en el paraiso”, u kojoj je navodno trebalo da je zameni Patrisija Navidad, zvezda serije “Ružna Leti”.
- Zadovoljan sam saradnjom sa Marijanom, sa kojom sam radio više projekata. Ona je izuzetna glumica i uvek je dobrodošla u timu – rekao je Huan, otkrivši da će Marijana igrati glavnu zloću.

* Ne želi više dece: Harizmatični argentinski glumac Huan Soler obelodanio je da se nedavno podvrgnuo vazektomiji, jer on i njegova supruga Maki ne žele više da imaju dece.
- Maki se malo predomišljala, ali brzo je shvatila da u tome nema ničeg loše. Ipak, njena odluka mi je bila najvažnija – izjavio je junak serija “Ljubav je kocka” i “Zamka ljubavi”, koji ima tri ćerke.

* Niže skandale: Još se nije slegla prašina oko hapšenja Pabla Montera u Majamiju zbog posedovanja velike količine narkotika, a već je postao akter novog skandala. Naime, izvesna Rakel Pjedra iz Kostarike optužila ga je da ne želi da prizna očinstvo nad njenim sinom, pa je poznati glumac primoran da izvrši DNK test radi utvrđivanja očinstva. Dobro obavešteni izvori tvrde da Pablova verenica, manekenka Sandra Vidal, koja čeka njegovo dete, teško podnosi ovaj skandal.

* Danijela bez šminke: Cenjena meksička glumica Danijela Romo, znana nam iz serija “Izvor”, “Staze ljubavi” i “Alborada”, pojaviće se u mini telenoveli “Ljubav bez šminke”, u kojoj će igrati jednu od glavnih ženskih uloga. Pošto je popularna Veronika Kastro odbila da se pojavi u ovoj seriji sa večitom rivalkom Lusijom Mendes, producentkinja Rosi Okampo zaključila je da će se Danijela najbolje snaći u njenoj ulozi.

* Karijera ili materinstvo: Popularna venecuelska glumica Koraima Tores nedavno je izjavila da ona i njen suprug Nikolas planiraju da prošire porodicu za još jednog člana, pa ozbiljno razmišlja o napuštanju glumačke karijere. Zbog toga je junakinja legendarne “Kasandre” odbila Telemundovu ponudu da se vrati na mali ekran glavnom ulogom u njihovoj novoj sapunici.

* Tuđi gresi: Meksički glumci Maurisio Islas i Lorena Rohas trenutno igraju u sapunici “Pecados ajenos” (“Tuđi gresi”), koja se snima u Majamiju u produkciji Telemunda. U pitanju je potpuno nova ljubavna storija, čija se premijera očekuje ovih dana. Osim Maurisija i Lorene, koji tumače glavne uloge, u seriji igraju Katarine Sjaćoke, koju smo gledali u serijama “Valerija”, “Ljubavna priča” i “Pustinjski ljubavnici”, i Sanja Smit, junakinja “Čuda ljubavi”.

* SVE O TV SERIJAMA NA 8 STRANA!



SADRŽAJ



NA TI... sa Draganom Brajovićem Brajom
MAJSTOR ZA ŽENSKU PESMU

Druga sezona “Velikog Brata”
U ZNAKU “PRSATIH BARBIKA”

Bira se “Dasa svetskog glasa”
ĐOKOVIĆ, ĐURIČKO, ĐORĐEVIĆ?

Mirjana Bobić-Mojsilović
NA SREĆI MORA DA SE RADI

Nova lica i emisije na Pinku
KAO BALKANSKI SI-EN-EN

Toše Proeski promovisao album “Igra bez granica”
KONCERTI, PA SVETSKA TURNEJA

Jesenja programska šema TV Avala
SERIJE, PRIČE O VERI I ZLOČINIMA

Parodija “Džet set” uskoro na kablu
KAD MARSOVCI NAPADAJU NARODNjAKE

Maurisio Oćman iz telenovele “Marina”
IZVUKAO SE IZ PAKLA DROGE

Modni biro: Najbolje obučene svetske zvezde u 2007.
BJONSE ŠIK, DžENIFER GLAMUROZNA

Legende: CIA, neiscrpna inspiracija mnogim filmovima
RATOVI, ATENTATI, MAFIJA...

Rijaliti šou Tajre Benks i Hajdi Klum
PRIJATELjICE U DOBRU I U ZLU

SVE O TV SERIJAMA