Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
MOJ DEČKO JE SAVRŠEN
Na Ti... sa Marijom Veljković, glumicom i voditeljkom kviza “Slagalica” na RTS
Marija Veljković

Piše S. Bijelić
Marija Veljković, jedna od voditeljki “Slagalice”, najgledanijeg kviza kod nas, profesionalna je glumica. Sa Bodom Ninkovićem i Jovicom Tišmom glumi u dečjoj predstavi “Šalabalabajka”, u rodnom Zaječaru igra u tri predstave, od ovog meseca u Bitef teatru glumiće u predstavi “Ivona”, a od ove sedmice često ćemo je gledati na televiziji kako, sa supervizorom “Slaglice” Milkom Canić, reklamira dijetalni jogurt. Otkriva da će nas reklama do suza nasmejati, jer gospođa Canić, baš kao u kvizu, izgovara samo: “Dobro veče”.
Dalje...

LUKSUZAN ŽIVOT NA TUĐ RAČUN
O Eliotu Kastru, nezvaničnom kralju prevara u Velikoj Britaniji, uskoro bi trebalo da bude snimljen film
Eliot Kastro

Piše V. Đurđić
Škot Eliot Kastro, koji je proglašen kraljem prevara u Velikoj Britaniji, svakako je vodio lep i uzbudljiv život. Možda cela priča o ovom čoveku ne bi bila toliko neobična i čudna da nije postao prevarant sa samo 16 godina. Koliko je javnost u Ujedinjenom Kraljevstvu opčinjena njegovim likom i delom govori činjenica da je knjiga novinara Nila Forsajta “Novac nekih drugih ljudi”, u kojoj Eliot detaljno objašnjava na koji način je radio to što je radio, već nekoliko meseci najprodavanija. Popularnost tek očekuje ovog mladića jer će uskoro biti snimljen film o njemu, a trenutno se mnogi američki producenti utrkuju u finansijskoj ponudi autoru knjige za prodaju prava za ekranizaciju ove priče.
Dalje...

DAME ODUŠEVLjENE, MUŠKARCI ZABRINUTI
Prvo izbacivanje i novi ukućani u drugoj nedelji “Velikog Brata”
S. Zečević i J. Žeželj

Piše V. Đurđić
Posle nedelju dana čekanja kuća “Velikog Brata” (VB) dobila je još pet muških ukućana. Prema prvim reakcijama dame su i više nego zadovoljne što je prekinuta njihova dominacija, a izgleda da su Burek i Mišel dobili ozbiljnu konkurenciju.
Novi ukućani dolaze sa geografski pravilno raspoređenih prostora gde se gleda ovaj šou program. Tako sada u VB imamo Danka, još jednog takmičara iz centralne Srbije, raspoloženog Crnogorca Miloša (svira i gusle), Bosance Elmira i Slavišu (po ključu iz oba entiteta po jednog), a sve je začinjeno sa Zekom iz Novog Sada.
Dalje...

NEMAM TREMU ZBOG POREĐENjA
Nada Vasiljević zamenila Oliveru Kovačević u emisiji “Oko” na RTS
Nada Vasiljević

Piše A. Popadić
Emisija "Oko", koju je prošle godine sa uspehom radila Olivera Kovačević, u ponedeljak, prvog oktobra, dobila je novu voditeljku Nadu Vasiljević. Ona i Zoran Stanojević smenjivaće se kao voditelji "Oka" koji nastavlja da se prikazuje istom dinamikom, tri puta nedeljno. Nada je, inače, dugogodišnji novinar RTS. U Javni servis došla je kao student završne godine Fakulteta političkih nauka, a već nekoliko godina radi u informativnoj redakciji. U okviru "Dnevnika" pratila je, uglavnom, društvene teme (prosvetu, zdravstvo), a jedno vreme bila je i spiker - vodila je jutarnje vesti.
Dalje...

TRAČEVI ME NE ZANIMAJU
MAGNETOSKOP Milica Milša glumica: Siniša Pavić mi je uvek davao uloge razuzdanih devojaka, što sa mnom privatno nema nikakve veze. Kada sam ga pitala zašto je to tako, odgovrio mi je: “Šta ti fali, neko mora i njih da igra”
Milica Milša

Piše V. Đurđić
Još kada se kao devojčica pojavila u filmovima Miće Miloševića “Drugarčine” i “Berlin kaput” kao da je bilo predodrđeno da Milica Milša postane glumica. Sredinom 90-ih je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti, ali je glumački hleb počela da zarađuje mnogo ranije. Do skoro nije precizno brojala ostvarene uloge i kaže da je tek nadavno uz pomoć supruga izračunala da je za dvedesetak godina profesionalne karijere ostvarila 13 rola na filmu i isto toliko na televiziji, a publika je najviše pamti po serijama Siniše Paviće “Bolji život”, “Srećni ljudi” i “Porodično blago” (trenutno se reprizira na RTS-u).
Dalje...

TV SERIJE
Junaci “Buntovnika”

Nove epizode meksičke tinejdžerske serije “Buntovnici”

AVANTURE MIE I NjENE DRUŽINE


Od srede, 3. oktobra, Televizija Hepi prikazuje drugu sezonu popularne meksičke tinejdžerske serije “Buntovnici”. Tokom 225 novih epizoda, gledaoci će imati priliku da uživaju u novim avanturama svojih omiljenih junaka Mie, Roberte, Migela, Đovanija, Dijega i ostalih.
“Buntovnici” su najpopularnija tinejdžerska serija na prostoru Latinske Amerike, a njeni akteri Anai, Alfonso Erera, Dulse Marija, Kristofer Ukerman, Majte Peroni i Kristijan Ćaves osnovali su i muzičku grupu “RBD” koja je doživela vrtoglavi uspeh na svetskoj muzičkoj sceni.
Dalje...



SADRŽAJ


Marija Veljković
glumica i voditeljka “Slagalice”
MOJ DEČKO JE SAVRŠEN

Nada Vasiljević, nova voditeljka emisije “Oko”
NEMAM TREMU ZBOG POREĐENjA SA OLjOM

Milica Milša
BOLjE JE DA ME OGOVARAJU

Druga nedelja “Velikog Brata”
DAME ODUŠEVLjENE, MUŠKARCI ZABRINUTI

Lilijana Kavani snima u Srbiji
“AJNŠTAJN” OKUPIO ZVEZDE

Bojana Maljević
DECA KAO CRTANI JUNACI

Nova TV sezona “Adrenalina”
RODE SLEĆU PRVO U KAN

Sa snimanja TV filma “Bližnji”
SVAKO IMA SVOJU MUKU

Mirjana Bobić-Mojsilović
MAJA

Modni biro: 50 najstilizovanijih muškaraca
ONI BAŠ IMAJU STILA

Legende: Orhideje
SIMBOL LjUBAVI, LUKSUZA I EROSA

Eliot Kastro, svetski kralj prevare
TUĐI MILIONI ZA LUKSUZ

Aleho Sauras
NE NAPUŠTAM “SERANOVE”

Povratak Kajli Minog
ALBUM KOJI SE (PRE)DUGO ČEKAO


SVE O TV SERIJAMA