Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
TV SERIJE

POVRATAK “SENKI GREHA”

Pre godinu i po dana Televizija BK započela je emitovanje brazilske sapunice “Senke greha”, ali posle samo pet epizoda njeni junaci nestali su iz naših života gašenjem pomenute televizije. Međutim, pre nekoliko dana TV Košava vratila je “Senke greha” na mali ekran, pa će ljubitelji brazilskih sapunica ponovo moći da uživaju u avanturama braće blizanaca, koji su razdvojeni neposredno po rođenju.
Priča počinje kada sluškinja bogatog brazilskog industrijalca zatrudni sa njim i rodi blizance, ali ocu “prijavljuje” samo jedno dete, dok drugog sina daje siromašnoj ribarskoj porodici na staranje. Posle mnogo godina, kada braća dožive nesreću i nestanu u moru – pri njihovom spasavanju, dolazi do zamene identiteta! Blizanci nastavljaju da žive životom onog drugog...
Kome se dopada čuveni roman Aleksadra Dime “Korzikanska braća”, uživaće i u ovoj seriji, čija je radnja smeštena u divljim predelima Južne Amerike, a obogaćena je humorom, spletkama i ljubavnim trouglovima.
“Senke greha” imaju 170 epizoda, a glavne uloge tumače Rejnaldo Đanekini (junak serija “Nova zemlja” i “Porodične spletke”), Žovana Antoneli (Žađe iz “Zabranjene ljubavi”) i Tais Arauho.


Alfonso Dosal, Čuj iz serije “Marina”

ZALjUBLjEN DO UŠIJU

Popularna telenovela “Marina”, uz poznate glumce, pružila je priliku i mladim snagama da pokažu svoj talenat. Jedan od njih je mlađani Alfonso Dosal, koji u seriji igra Čuja, šesnaestogodišnjeg Marininog sina. Do uloge Čuja nije igrao u sapunicama, ali godinama nastupa u pozorišnim predstavama. Međutim, zahvaljujući “Marini” postao je poznat i popularan kod devojčica.
Do sada si igrao samo u pozorištu. Kako iskustvo nosiš sa snimanja “Marine”?
- Rad na seriji se mnogo razlikuje od rada u pozorištu. Snimanje serije traje dvanaest sati dnevno i radi se savkog dana osim nedelje, tako da uopšte nemam slobodnog vremena. U početku mi je bilo mnogo naporno, ali vremenom sam se navikao i postalo je uzbudljivo.
Imao si prilike da radiš sa poznatim glumcima...
- Imao sam čast da igram sa odličnim glumcima koji su me štošta naučili. Bili smo odlična ekipa i odista smo se dobro slagali. Sprijateljio sam se sa nekoliko kolega, sa kojima sam ostao u kontaktu.
Kada si shvatio da želiš da se baviš glumom?
- Želeo sam da studiram medicinu, jer moj otac je lekar, pa je bilo logično da preuzmem njegov posao na privatnoj klinici. Međutim, od malih nogu pokazivao sam umetničku crtu – igrao sam u školskim predstavama, pevao u horu, pisao pesme i priče... Kada me je starija sestra, koja je, inače, režiser, jednom pozvala da prisustvujem snimanju filma, shvatio sam da je gluma profesija kojom želim da se bavim.
Koja je tvoja najveća želja u vezi posla?
- Trenutno sam u fazi kada svakodnevno menjam životne ciljeve. Međutim, najvažnije mi je da izrastem u humanu osobu.
Šta radiš u slobodno vreme?
- Lud sam za filmovima. U slobodno vreme odlazim u bioskop, gledam filmove na DVD i čitam. Takođe, redovno vežbam u teretani.
Jesi li zaljubljen?
- Imam devojku, sa kojom se zabavljam već nekoliko meseci, i zaljubljen sam do ušiju.


LATINO PLANETA

Piše M. Adžić

* Najzad se skinula: Iako je nekoliko puta odbila da se pojavi na naslovnoj strani meksičkog izdanja časopisa “Plejboj”, Adrijana Fonseka nedavno je pristala da se skine za drugi muški magazin.
- Prezadovoljna sam fotografijama. Ove godine nisam se slikala i baš kada sam poželela da uradim seriju provokativnih fotografija dobila sam primamljivu ponudu – rekla je zavodljiva brineta, koja je prošle nedelje delila autograme pripadnicima jačeg pola u redakciji magazina za muškarce.

* Želi da bude pevač: Glumac Luis Roberto Gusman, grof Dijego iz telenovele “Alborada”, obelodanio je da će se uskoro okušati kao pevač. Uskoro će izaći njegov album prvenac “Bipolar” koji će biti u disko fazonu.
- Jedino u muzici sam slobodan i mogu da improvizujem, jer kao glumac moram striktno da se držim scenarija. Muzika je moja najveća ljubav i nadam se da će moje pesme naći put do publike – kaže Luis Roberto.

* Gola Ludvika: Kontroverzna glumica Ludvika Paleta, junakinja serije “Prijatelji i suparnici”, pojaviće se kao od majke rođena u novom meksičkom filmu.
- Istina je da ću se prvi put skinuti na velikom platnu. Nisam sramežljiva, ali ne pristajem da se svlačim bez razloga. Scene koje sam snimila su snažne, prirodne i nimalo vulgarne – objašnjava Ludvika, koja trenutno snima telenovelu u kojoj, pored Edit Gonsales i Jadire Kariljo, tumači glavni lik.

* Ne tuče muža: Kristijan Ćaves, zvezda serije “Buntovnici” i deklarisani homoseksualac, demantovao je pisanje meksičke štampe da je pretukao supruga Marfija, kada mu je ovaj prebacio što je kupio marihuanu.
- To je još jedna laž u nizu koju plasiraju zli jezici u nameri da mi unište ugled. Nisam nasilnik, ne drogiram se i nikada ne bih udario svog partnera, a osobama koje me mrze poručujem da neće uzdrmati moje samopouzdanje jer moji fanovi znaju moje pravo lice – rekao je Kristijan.

* Nema dečka: Glumica Žaklin Brakamontes, Miranda iz serije “Slomljeno srce”, tvrdi da još nema dečka i da joj je fudbaler iz Čilea, sa kojim su je “upecali” paparaci, samo dobar prijatelj.
- Nisam zaljubljena, a dečko sa kojim me spajaju je moj drug Majk Gonsales koji igra za fudbalski klub Betis – tvrdi Žaklin.

* Ne vraća se na televiziju: Plavokosa Mišel Vit, koju smo gledali u sapunicama “Beštije” i “Maćeha”, demantovala je glasine da se uskoro vraća na televiziju.
- Nedavno sam rodila devojčicu i maksimalno sam posvećena porodici. Osim toga, “Beštije” su još sveže, pa ne bih da dosađujem publici. Tek kada me se obožavaoci budu uželeli vratiću se na televiziju – kaže Mišel, dodajući da bi volela da rodi još jedno dete.

* Porodila se Talija: Sudeći po napisima latinoameričkih tabloida, popularna meksička pevačica i glumica Talija porodila se prošle subote. Naime, 29. septembra zvezda serija “Rosalinda” i “Marimar” nije vodila svoju emisiju “Conexion Thalia” na Ej-Bi-Si radiju što je navelo novinare da plasiraju vest da je postala majka. Međutim, njena tetka Ernestina Sodi demantovala je da je dobila sestričinu, ali jedna druga pevačicina rođaka saopštila je medijima da se Talija ipak porodila.

* SVE O TV SERIJAMA NA 8 STRANA!


SADRŽAJ


Sanja Marinković
NAJPOZNATIJA TV TRUDNICA

Na Ti sa... Živanom-Šaponja Ilić
PRIJATELjSTVO NEMA POL

Magnetoskop
Sloboda Mićalović
U LjUBAVI NEMA KOMPROMISA

Srđan Karanović
NEĆU USKORO STATI NA “LUDI KAMEN”

Treća nedelja “Velikog Brata”
SVAĐE, POLjUPCI I PONEKA SUZA

Srpsko-hrvatska verzija telenovele “Ružna Beti”
GLAMUR, ISPRAZNA LEPOTA I ŽENSKAROŠI

Mirjana Bobić-Mojsilović
BATINE

Milena Vučić, pop-rok pevačica
UVEK ISTIČEM DA SAM PLAVUŠA

Sa snimanja serije “Gorki plodovi”
SVEDOČANSTVO JEDNOG TUŽNOG VREMENA

Modni biro: Frizure za jesen i zimu
DUGE, RAZBARUŠENE I BLAGO KOVRDžAVE

Legende: Flaš Gordon
SPASILAC PLANETE U EROTSKOM FILMU

Šarliz Teron o novom filmu “U dolini Elah”
NE ŽIVIM U IMAGINARNOM SVETU

Najtiražnije slavne ličnosti
DžENIFER POPULARNIJA OD ANĐELINE

SVE O TV SERIJAMA