Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
TV SERIJE
Kifer Saterlend, glavni glumac i u četvrtoj sezoni hit serije “24 časa”
Jogunile su se “Očajne domaćice” i dve sedmice “odlagale” početak nove sezone “24 časa” na TV Pink. Ipak, “ružičasti” su ih umirili (“obećavši” da će ih jednog dana vratiti u šemu), pa tako napravili prostor da u nedelju, u 23.30, startuju sa četvrtim ciklusom hit serije, koja se dosad okitila sa dva Globusa i čak 17 Emija.
Nova tura epizoda - njih 25 (uvod + 24 časa) - u SAD prikazana 2005, počinje u 7 ujutru: voz udara u kamion pun eksploziva, čovek je ubijen, a Džek Bauer preko telefona čuje vrisak svoje otete dragane... Za nastavak “dana četvrtog” obraćaćete se, iz nedelje u nedelju, Pinku, pri čemu serija nije tu stala. Usledile su sezone 5 i 6, polovinom januara u Americi počinje 7. ciklus, a sigurno ni to neće biti kraj.
S obzirom da se i Holivud pridržava pravila: ne menjaj tim koji pobeđuje; i “kapiten” je isti - Kifer Saterlend. Američki (rođen u Londonu) glumac, koji će 21. decembra slaviti 41. rođendan, i dalje je glavni, a gotovo je izvesno da će agenta CIA Bauera tumačiti i u filmskoj verziji “24 sata”, koja će se pojaviti u bioskopima tokom 2009.
Ono o čemu će dotad morati da vodi računa je da svom još slavnijem tati Donaldu nikako ne otkriva zaplete unapred. Jer, dogodilo se, za večerom, da je junior ispričao senioru sadržaj naredne epizode, a ovaj, kao veliki fan i sina i “24 sata” toliko pošizeo da je prekinuo obrok!
Samo, to je manja briga Kiferu od problema sa alkoholom, zbog kojih ga očekuju (nove) kazne. Nedavno ulovljen za volanom sa dozom maligana dvostruko većom od dozvoljene, Saterlend se pred sudom nije izjasnio kao nevin (mada nije ni priznao krivicu). S obzirom da je 2004. već uslovno kažnjen zbog istog greha, preti mu puna godina zatvora (možda i još šest meseci zbog kršenja uslovne), mada mediji u SAD nagoveštavaju da će se sve završiti na pedeset dana iza rešetaka. Možda su doznali da je sudija koji će 21. decembra “odrezati” kaznu ljubitelj “24 sata”, pa neće rizikovati da zbog Kiferove duge robije ostane bez serije.

Luserini fanovi protestovali nezadovoljni podrškom koju joj (ne)pruža diskografska kuća

NIJE SAMA!

Prošle nedelje stotinak najvatrenijih fanova najpoznatije meksičke pevačice i glumice Lusero organizovali su protest nezadovoljni podrškom koju joj (ne)pruža njena diskografska kuća “I-Em-Aj” (EMI), što je i njihova miljenica sama javno rekla. Poslednji Luserin album “Quiereme tal como soy” (“Voli me ovakvu kakva sam”), koji je izdala pre godinu dana, prošao je veoma nezapaženo. Pesme se ne emituju ni na televiziji ni na radiju, a i prodaja ide prilično loše.
- Nije pošteno da zvezda poput Lusero nema podršku diskografske kuće koja je ostalim pevačima omogućila dobru reklamu. Hoćemo i mi da slušamo našu divu na radiju i da gledamo njene spotove na televiziji. Lusero zna za ovaj protest i imamo njenu punu podršku – rekao je Markos, osnivač kluba “Ujedinjeni za Lusero”.
“Nije sama, nije sama”, uzvikivali su pevačicini fanovi noseći u rukama njene slike ispred diskografske kuće “I-Em-Aj MI”.
- Ogorčeni smo! Čelnici misle da su završili posao time što su izbacili album na tržište. Tražili smo da učine sve kako bi se Luserine pesme zavrtele na radiju, ali dobili smo samo lažna obećanja. Lusero je divna osoba i ne zaslužuje ovo što joj rade – rekao je Rodrigo, jedan od njenih mnogobrojnih fanova.
I pevač Manuel Mihares, Luserin suprug, izjavio je da podržava protest obožavalaca.
- Lusero ima predivne pesme na novom albumu, ali one, nažalost, nisu zaživele. Nedavno je izašao i DVD sa njenog koncerta, ali kao da nije jer nema nikakvu reklamu – izjavio je Mihares, dodajući da u kući uopšte ne pričaju o poslu, pa ni o protestu.
- Isključivo smo posvećeni deci i nemamo vremena da pričamo o poslu.
Junakinja najpopularnije meksičke serije “Ljubavne veze”, u kojoj je briljirala u trostrukoj ulozi, izjavila je da je ponosna na svoje fanove.
- Iskreno, tužna sam jer nije u redu da se rad jednog umetnika ne podržava i ne poštuje. Fanovi su jedino oružje koje imam. Ne nameravam da ratujem, već da zajedno pokušamo da ostvarimo prava koja mi sleduju kao ekskluzivcu “I-Em-Aja” - rekla je Lusero.

LATINO PLANETA

Piše M. Adžić

* Postao tata: Pet meseci nakon što je uplovio u bračne vode, glumac Ernesto Lagvardija postao je otac. Naime, prošle nedelje njegova supruga Patrisija Rodriges donela je na svet devojčicu kojoj su dali ime Barbara.
- Presrećan sam! Oduvek sam maštao o tome da imam puno dece i imaću ih. Čim Barbara progovori i napravi prve korake, supruga i ja nameravamo da joj poklonimo batu ili seku – rekao je donedavno veliki zavodnik.

* “Buntovnici” na filmu: Meksički producent Pedro Damjan i menadžer mega-popularne muzičke grupe “RBD” ima u planu snimanje filma “Buntovnici” po istoimenoj tinejdžerskoj sapunici.
- Za sada je sve na nivou ideje, ali uveravam vas da će to biti pravi spektakl. Prezadovoljan sam uspehom serije i veoma se ponosim mojim “buntovnicima” – rekao je Pedro.

* Udaje se Nora: Crvenokosa Nora Salinas (Grasijela iz telenovele “Esmeralda”) pojavila se u ulozi manekenke na ovogodišnjem Fashion Week-u u Meksiko Sitiju. Poznata meksička glumica, koju trenutno gledamo u meksičkom sitkomu “Ružna Leti”, nosila je venčanicu meksičkog kreatora Horhea Kasteljanosa, a upućeni tvrde da joj je stajala kao salivena.
Na pitanje novinara da li će se uskoro ponovo udati, Nora je zagonetno odgovorila:
- Nisam znala da mi venčanica odlično stoji. Kada sam se prvi put udavala bila sam prilično mršava i sve mi je visilo. U ozbiljnoj sam vezi, pa ću možda kupiti ovu venčanicu.

* Poriče vezu sa Kristijanom: Prelepa Ana de la Rekera, Marija Salome iz serije “Ciganke”, nedavno je započela novu romansu. Naime, nakon raskida sa producentom Alehandrom Losano neko vreme je “solirala”, ali, odnedavno je ponovo srećno zaljubljena. Budući da nije želela da otkrije identitet svog voljenog, po latinoameričkoj štampi počelo je da se nagađa da je u pitanju Kristijan Majer koji se prošle nedelje konačno razveo od supruge. Ali, Ana sve napise o vezi sa Kristijanom oštro demantuje.
- Srećno sam zaljubljena, a moj momak potpuno je nepoznat javnosti – izjavila je glumica odbijajući da kaže njegovo ime.

* “Televisa” snima na engleskom: Produkcijska kuća “Televisa” pre nekoliko meseci započela je snimanje tinejdžerske sapunice “Bajo el sol del Caribe” (“Ispod karipskog sunca”, na slici jedna od glavnih glumica Sintija) na engleskom jeziku. U pitanju je priča prepuna tajni iz prošlosti, koje čekaju da budu otkrivene, iznenađenja koja povezuju likove koji ne bi trebalo da budu povezani.
- Ovu seriju možete voleti ili mrzeti, ali, sigurno nećete biti ravnodušni. To nije tipična tinejdžerska sapunica, već otkačena, zabavna priča, koja od gledalaca zahteva da je ne shvate previše ozbiljno nego da se opuste i uživaju – poručuju producenti.

* Aktivni odmor: Atraktivni brazilski glumac Lusijano Safir, Zejn iz sapunice “Zabranjena ljubav”, nedavno se vratio sa ostrva San Andres gde je bio na odmoru sa prijateljima.
- Bio je to vrlo aktivan odmor. Naučili smo da ronimo na velikim dubinama, na motorima smo obišli ostrvo, odseli smo u kolibi u kojoj smo svirali bubnjeve sa ostrvljanima, pili njihov tipični koktel - kokoloko - i jeli ribu – ispričao je Lusijano koji u seriji “Ljubav i intrige” (snimanje počinje za mesec dana) tumači glavnu mušku ulogu.

* Prezadovoljna novom ulogom: U novoj meksičkoj seriji “Muneca Brava” (“Hrabra lutka”, u slobodnom prevodu), rimejku popularne argentinske serije, glumica Laura Flores igra majku glavne junakinje, a partner joj je Sesar Evora.
- Prezadovoljna sam ulogom i radom sa mladim glumcima koji tumače glavne likove. Nadam se da će se priča dopasti gledaocima – rekla je Laura, koja je početkom prošle nedelje povredila nogu zbog čega je morala privremeno da napusti snimanje.
Zvezda serije “Beštije” pojavila se i kao specijalna gošća u poslednjim epizodama serije “Opijeni ljubavlju”, koje će kod nas biti prikazane krajem godine.

* SVE O TV SERIJAMA NA 8 STRANA!



SADRŽAJ



Na ti sa... Bojanom Ordinačev
ZA SVE U ŽIVOTU IMAM PETLjU

Usnija Redžepova
MOJIH PET VELIKIH LjUBAVI

Branka Nevistić, voditeljka “Piramide”, na Atlas TV
CRNOGORSKA SFINGA

Hirovi svetskih i naših zvezda
OPSEDNUTE ŠOPINGOM

Šesta nedelja u kući “Velikog Brata”
STIGLA NOVA EKIPA

Intervju sa glumicom Ivanom Popović
MOGLA BIH DA ŽIVIM SAMO OD LjUBAVI

Mirjana Bobić-Mojsilović
LOŠE VESTI

RTS snima seriju “Moj rođak sa sela”
U GLAVNOJ ULOZI – SRBIJA

Predstavljamo kandidate za “Evropsko lice”
KRISTINA RADENKOVIĆ I MILO LEKIĆ

Šou program “Plesom do snova” u svetu
I MARADONA JE BIO ZVEZDA

Modni biro: Dragana Ognjenović na Beck's Fashion Week-u
JEDNOSTAVNO, LEŽERNO, ŽENSTVENO

SVE O TV SERIJAMA