Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
Volim da se ljubim, pa i pred kamerama
Marijana Mićić, glumica i zaštitno lice produkcijske kuće “Emoušn”
Marijana Mićić

Piše M. Adžić
Marijanu Mićić do skora su gledaoci viđali kao voditeljku popularnih emisija produkcijske kuće “Emoušn” (“Jednostavan život 1 i 2”, “Leteći start”, “Hoćeš-nećeš”, “Veliki Brat-izbacivanje”, “Lažnjak” i “Srodne duše”), a nedavno im se predstavila kao glumica ulogom zavodljive i nestašne sestre Slavice u Pinkovoj seriji “Ljubav i mržnja”. - Mnogi se prijatno iznenade kada čuju da sam glumica po profesiji i dobijam samo pozitivne kritike. Drago mi je zbog toga i nadam se da ću imati sve više i više posla – kaže za TV novosti Marijana, koja pored snimanja serije nastupa u dve pozorišne predstave i vodi emisiju “Veliki Brat – prilepak”.

Poslednjih nekoliko meseci ima malo slobodnog vremena i kaže da joj je ovo najdinamičniji period u životu.
- Iako sam velika spavalica, ustajem što ranije da bi mi dan bio što duži. Sređujem kuću, viđam se sa prijateljima, idem u pozorište... Družim se i sa kolegama kad god imam vremena – priča Marijana, koja je ranije bila poznata po tome što je vodila uzbudljiv noćni život. Više ne ide na splavove, ali je zato redovan gost u kafanama pored i u sklopu pozorišta. O ljubavnom životu izbegava da priča, ali priznaje da je jako zaljubljena u dečka sa kojim je dugo u vezi i čije ime ne želi da otkrije jer nije iz sveta poznatih.

Misliš li da će te uloga sestre Slavice, u veoma gledanoj seriji “obeležiti” kao glumicu?
- Obeležiće, svakako, početak moje karijere. Ne znam kakve me uloge očekuju dalje, ali prija mi kada me ljudi oslovljavaju sa sestro Slavice.

Kakva je Slavica, gledano iz tvog ugla?
- Ne podržavam je u mnogim stvarima, ali je razumem jer su žene na sve spremne kada su zaljubljene. Slavica nekada reaguje nepromišljeno, ali posle joj iskreno bude žao. Ona je samo zaljubljena i pomalo naivna devojka, ali opametiće se.

Postoje li sličnosti između vas dve?
- Obe smo zaljubljene. To je jedina sličnost. Mnoge stvari koje sam uradila na televiziji nikada ne bih uradila privatno.

U seriji deliš voljenog muškarca sa dve žene. Da li si se u stvarnom životu upuštala u takve situacije?
- Voljenog muškarca ne bih delila ni sa jednom, a kamoli sa dve žene. Nikada sebi ne bih dozvolila da mi se dopadne oženjen muškarac.

Da li to što imaš dečka sprečava obožavaoce da ti se udvaraju?
- Ne sprečava ih, ali samim tim što sam zaljubljena znači da sam sprečena da odgovaram na udvaranja. Njima nema mesta u mom životu.

Većinu scena snimaš sa glumcem Ivanom Bosiljčićem. Kakav je kao partner?
- Ivan je jedini glumac koga sam poznavala pre početka snimanja serije. Radili smo zajedno pre nekoliko godina i mislim da je naše poznanstvo doprinelo da od samog početka budem opuštena pred kamerama. Divan je mladić, tako da nikako ne može biti loš partner.

Kakav je osećaj ljubiti se pred kamerama?
- Volim da se ljubim tako da mi je i pred kamerama i iza njih lep osećaj, ha, ha.

U seriji vlada netrpeljivost između tebe i Kaće, koju igra Andrijana Videnović. U kakvim ste odnosima privatno?
- Andrijana mi je privatno jako draga, ali kada se uključe kamere naši blagi pogledi transformišu se i nastaje “mržnja”, a čim se ugase slatko se ismejemo otrovnim strelicama koje upućujemo jedna drugoj.

Koliko se snimanje serije razlikuje od svega što si do sada radila na televiziji?
- Razlikuje se utoliko što za seriju dobijam scenario, a u emisijama je sve čista improvizacija. Trudila sam se da u svakoj emisiji budem drugačija i svaku sam doživljavala kao novu ulogu. Ovo je moja prva uloga u seriji i trudim se da je iznesem što bolje.

Mnogi još žale što više ne pomažeš Bigiju pri izbacivanju ukućana. Da li je i tebi ponekad žao?
- To mi imponuje jer znači da se ljudima svidelo kako sam to radila. I ja sam bila veoma zadovoljna svojim radom u prvom serijalu.

Šta ti je bilo draže da radiš: “Jendostavan život”, “Hoćeš-nećeš”, “Leteći start”, “Veliki Brat-izbacivanje” ili dečji kviz “Bunga, banga re”?
- Najdraža emisija mi je “Bunga, banga re”. To je moj prvi posao koji nikada neću zaboraviti. Od emisija koje sam radila za Emoušn najdraža i meni najbliža je svakako “Jednostavan život”.

Koja je najsmešnija situacija koju si doživela tokom snimanja emisija, a koju kamera nije zabeležila?
- Bilo ih je dosta, mada kamere su zabeležile većinu smešnih situacija. Stalno padam, saplićem se, udaram o nešto... Potpuno sam blentava i često za sebe znam da kažem da sam blam koji hoda.


SADRŽAJ


Marijana Mićić
VOLIM DA SE LjUBIM,
PA I PRED KAMERAMA

Na ti sa... Majom Noveljić-Romčević
NE PRAŠTAM IZDAJU

Danka Krstić i Bane Mojićević
RUMBA KOJA ULAZI POD KOŽU

Magnetoskop
Miljen Kreka Kljaković
LjUBAV JEDNE ŽENE I 220 PASA

Aleksandar Srećković Kubura
POSTAO SAM PUTUJUĆI UMETNIK

Prvi čovek B92 demonstrira novi hobi
“PAPARACO” VERAN

Predstavljamo kandidate za “Evropsko lice”
JELENA RAŠKOVIĆ I VIKTOR BIJELIĆ

Trinaesta nedelja u kući Velikog Brata
ODE MIKI ZBOG TATE!

Vladimir Bobetić sa TV Foks, dobitnik “Zlatnog zapisa” TV novosti
I NA NjIVI I U JELISEJSKOJ PALATI

Mirjana Bobić-Mojsilović
POD PALMINOM SENKOM

Sarik Leon iz “Skrivenih strasti”
OPČINjENA ANĐELINOM

Modni biro: Nova kolekcija Dragane Ognjenović
NOVO LICE MALE CRNE HALjINE

Klajv Oven, jedan od najseksepilnijih glumaca
HIPNOTIČKI ZAVODLjIV