Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
Broj 2243
aktuelno izdanje
Spremni za pobedu!
Uz šou program “Plesom do snova” na TV Pink: Tijana Dapčević i Vojo Kaluđerović
Tijana i Vojo

Tijana Dapčević i Vojo Kaluđerović možda ne igraju najbolje od svih parova, ali je svaki njihov nastup u “Plesu do snova” nesvakidašnji šou.


Piše V. Đurđić
Kada je čuo da je Matija bolestan Vojo je, kako kaže, pomogao na jedini mogući način i pokrenuo je niz akcija, a onda je video najavu za novi šou program na TV Pink.
- Naše društvo je videlo najavu i onda smo razmišljali ko bi od nas mogao da konkuriše i nekako je pao izbor na mene jer sam pre toga već malo igrao. Imao sam pozitivnu tremu, jer doći iz Tivta u Beograd na tri do četiri meseca nije mala stvar.
Kada je Vojo čuo da će plesati sa Tijanom Dapčević oduševljenju nije bilo kraja.
- Bio sam u potpunoj euforiji. Doduše, očekivao sam da moja partnerka bude niža od mene, jer je obično u plesu žena niža od muškarca, a Tijana je viša. Za svaki nastup trudimo se da napravimo šou, a Tijana je tu nepreviziđena. To je jedini način da se takmičimo sa boljim plesačima od nas. Srećom i naš koreograf Nikola Mandić je pozitivno “šašav” kao i mi pa se lako dogovoramo oko svega.
Mambo i rumba su prema Vojinim rečima bili najveće prepreke do sada.
- Pokušali smo da odigramo, ali je žiri verovatno opet očekivao šou i to nas je skupo koštalo pa smo ušli u duel. Sledeći put nismo napravili istu grešku, a mnogi kako čujem prepričavaju naš disko nastup.
Tijana Dapčević je povredila nogu prošle srede pa će za polufinale hip-hop i kvik-step vežbati tek uoči nastupa. Pevačica kaže da je odmah od producenata prihvatila poziv da učestvuje.
- Kada znate šta je cilj nema tu mnogo da se razmišlja. Vojin “san” je toliko plemenit i human da sve i da hoćete ne možete da kažete neću. Voja je akcijom za Matiju pokazao da je izuzetan čovek. Sada kada smo već došli dovde sigurno ćemo pobediti (smeh).
Na pitanje koliko joj je ples postao zanimljiv Tijana odgovara:
- Sve ovo je fenomenalno, i potpuno sam se “primila” na ples. Toliko mi prija da ću posle svega nastaviti da igram u Plesnoj školi Vračar.
I Tijana kaže da im je najteže bilo da nauče mambo i rumbu, jer su tu želeli da pokažu više plesnog umeća.
- Tvist mi je bio veoma zanimljiv, mada je tu bilo i drugih sjajnih igara, a sada nas očekuju hip-hop i kvik step što će sigurno biti veoma zabavno. Samo da malo zalečim nogu i neće biti problema, jer idemo na pobedu!
Nikola Mandić je čovek koji smišlja koreografije Tijani i Voji. On kaže da njegovi puleni nisu u prilici da prave egzibicije, ali da su prednosti jer, kako smatra, niko od takmičara koji su u polufinalu nema takvu energiju za nastup.
- Mi sve do sada radili tako da postoji neka priča, zbog nedostatka plesnog umeća. Tijana ima veoma malo slobodnog vremena i uvek smo vežbali u neka nevremena. Sve u svemu, mislim da je to što su prikazali bilo veoma korektno, jer je teško nekog naučiti za šest dana da igra. Tu se i vidi prednost parova koji imaju jednog iskusnog plesača. No, ovo je tek prvi srpski serijal “Plesom do snova” i svi se na neki način učimo da radimo ovakav program - od producenata preko parova do nas koreografa.

Polufinale

“Ples” ulazi u završnicu, a u narednoj emisiji četiri para će se boriti za ulazak u finale. Tijana i Vojo će igrati nasuprot Slavici i Ivanu, dok će Goca i Milan za ulazak u finale morati da budu bolji od Danke i Baneta. Na programu je jedan ples po izboru para i kvik step, a ko će ući u završnicu odlučiće publika putem SMS-a.


Broj 2243

Katarina Radivojević
LjUBAV KAO NOVOGODIŠNjA ŽELjA

Na ti sa... Branislavom Lečićem
NOVOGODIŠNjI TANGO SA MIŠEL FAJFER

Tijana Dapčević i Vojo Kaluđerović
SPREMNI ZA POBEDU!

Magnetoskop
Aleksandar Josipović

“BRAVO, SRBINE” U “MULEN RUŽU”

Robert Kurbaša
SLOBODAN SAM KAO PTICA

Predstavljamo kandidate za “Evropsko lice”
IGOR KARADAREVIĆ I MARIJA ĐURIĆ

Izabrani Mis i Mister lapsus za 2007.
NATAŠA STOJČEVIĆ I DEJAN PANTELIĆ

Aneta Kovačić
voditeljka Dnevnika na RTS

NEMA VIŠE PRAVIH MUŠKARACA

Mirjana Bobić-Mojsilović
O ZMIJAMA I GUŠTERIMA

Protekla tri meseca u kući Velikog Brata
POVRATAK OTPISANIH

Završen Radijski festival 2007.
TRI POBEDNIKA I DVE MUZIKE

Sara Vejn Kolis u seriji `Bekstvo iz zatvora`
HAVAJKA NA TRAPEZU

Modni biro: Šeširi, beretke, šubare, rukavice...
ZIMSKA IDILA U KOŽI I KRZNU

Završeno snimanje filma `Seks i grad`
A NA KRAJU – SAMANTIN 50. ROĐENDAN

SVE O TV SERIJAMA