Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
Broj 2243
aktuelno izdanje
TV SERIJE

Dulse Marija, zvezda serije “Buntovnici” i pevačica grupe “RBD”, uskoro objavljuje knjigu pesama

OPČINjENA PRIRODOM

Početkom januara glumica i pevačica Dulse Marija planira da izda knjigu pesama koje je pisala od ranog detinjstva.
- Svaki put kada bi mi se dogodilo nešto lepo ili ružno, uzela bih papir i olovku i pisala pesme. Svaka je inspirisana nekim događajem iz mog života. Nisam prestala da pišem, mada, moram priznati, u poslednje vreme to retko radim – kaže Dulse Marija.
Ova lepa devojka je relativno niskog rasta, ali je veoma obdarena oblinama, zbog čega ponekad, pored visokih i neuhranjenih manekenki, deluje kao stvorenje sa druge planete. Valjda zbog toga, najpoznatije svetske modne kuće, pogotovo one koje proizvode donji veš, žele da ih Dulse reklamira.
- Ne smeta mi da se slikam u kupaćem kostimu ili donjem vešu. Volim svoje obline, ali i te kako treba biti odgovoran jer je veoma lako “nasukati” se u ovom poslu – priča Dulse.
Nekoliko puta Dulse je proglašena za jednu od najseksepilnijih latino zvezda, a nedavno je ponela titulu najidealnije Meksikanke. Pomenimo da su do sada to bile Veronika Kastro, Anhelika Marija, Lusero i Talija.
- Divim se mnogim ženama, ali naročito volim Veroniku Kastro iz mlađih dana. Uvek je bila korak ispred svih. Volim i Fridu Kalo. Obe imaju stila i veoma su temperamentne – kaže Dulse.
Dulse, za sada, čvrsto stoji na zemlji. Da joj slava ne bi udarila u glavu, osim ljudi iz Televise na čelu sa producentom Pedrom Damjanom, mnogo brine majka - njen anđeo čuvar.
- Ona uvek ide sa mnom i često zna da kaže da ne želi da me iko povredi. Nedavno mi je rekla: “Ne postoji ni minut u toku dana da ne pomislim na tebe, da ne strahujem. Želim da budeš jaka, jer neću uvek biti pored tebe”.
Zbog toga je Dulse veoma vezana za porodicu. Kada je zbog turneje miljama udaljena od Meksiko Sitija, često zove svoje da bi im rekla da joj nedostaju. A, kada joj ni telefonski razgovori ne pomognu da odagna tugu zbog usamljenosti, Dulse često noću, dok njene kolege čvrsto spavaju, napušta hotelsku sobu da bi pričala sa osobljem hotela.
- Mnogi su se šokirali kad sam nedavno izjavila da sam tri sata ćaskala sa kuvaricom seckajući luk. Obožavam da upoznajem jednostavne ljude, slušam priče o njihovim životima, tražim savete. To me ispunjava.
Nepredvidivost je deo njenog temperamenta. Članovi njenog benda još prepričavaju kada je na probu došla sa piletom u naručju. Iako na prvi pogled deluje buntovno, Dulse svi opisuju kao emotivnu i prilično jednostavnu devojku.
“Njoj je važno samo da joj kosa izgleda fenomenalno i da ima pun frižider koka-kole i krema”, rekao je Kristofer Ukerman, kolaga i dobar prijatelj.
U slobodno vreme voli da sluša glasnu muziku i da divlje igra pred ogledalom, da sa prijateljima jurca automobilima, putuje, kuva sa mamom... Ima sajan smisao za humor, atraktivan izgled i mnogo talenta zbog koga joj mnogi predviđaju blistavu budućnost.
- Svako ko kuca na moja vrata, otvaram energično. Život je kratak i treba sve probati. Naravno, treba imati mere – kaže Dulse Marija.
A da li to važi i za momke?
- Više od svega volela bih da se zaljubim, ali ne žurim. Bolje je čekati pravog nego gubiti vreme na veze koje nemaju budućnost. Opčinjena sam prirodnom, pa ću, kada se budem udala, živeti na obali mora, okružena gomilom dece. U svakom slučaju, potrudiću se da prvo dete rodim pre svog 30. rođendana – završava Dulse Marija.

Stiv Bajers, Džejson iz serije “Plaža Falkon” na TV Foks

NISAM ZAVODNIK

Sudbine tek svršenih maturanata iz različitih društvenih slojeva ukrštaju se u čuvenom malom letovalištu Falkon, gde odlučuju da provedu poslednje bezbrižno leto. Uživaju u vodenim sportovima, muzici, druženju, noćnom provodu, zaljubljivanju...
To bi ukratko bila radnja tinejdžerske serije “Plaža Falkon”, koju od 5. decembra pratimo na TV Foks. Jedan od glavnih likova je meštanin Džejson, srcelomac i ljubitelj vodenih sportova, koga tumači Stiv Bajers. Dobrim delom popularnost “Plaže Falkon” počiva i na liku i delu ovog plavokosog Kanađanina. Zahvaljujući ovom mangupu i dežurnom osvajaču ženskih srca, Stiv je postao popularan širom sveta. Međutim, on tvrdi da ga slava nije promenila.
- Nikada ni za trenutak ne zaboravljam ko sam. Običan sam momak kao i svi ostali. Jedino što je Džejson promenio u mom životu jeste činjenica da sam sada mnogo sigurniji u sebe nego pre nekoliko godina.
Stiv kaže da poseduje dosta Džejsonovih osobina.
- Privatno sam odličan surfer i obožavam sve vodene sportove, baš kao i Džejson. Takođe, obožavam da se smucam okolo. Prijatelji mi kažu da ličim na njega jer nikada ne znaju šta ću uraditi. A da li sam zavodnik?
Ha, ha... Ja to nisam rekao! Nije da me žene ne vole, ali nisam baš neki zavodnik. Već šest godina sam u braku sa Dženifer Stedi i mnogo volim svoju ženu – kaže Stiv.
Rođen je u Ontariju i ceo život je proveo jureći za loptom. Igrao je fudbal, košarku, vozio rolere... Nije maštao da postane glumac.
- Gluma je divna profesija, ali ne mislim da se doživotno bavim tim poslom. Nemam preterane ambicija za film. Ne opterećujem se megalomanskim ciljevima. Neću se žaliti ni ako celog života ostanem samo Džejson iz “Plaže Falkon”. Ali, ako mi ponude lepu filmsku ulogu svakako je neću odbiti, mada ne verujem da bih uspeo u tom svetu – kaže Stiv.


LATINO PLANETA

Piše M. Adžić

* Venčanje bez glamura: U Meksiku se uveliko priča da će se Barbara Mori udati za Hose Mariju Toresa u novogodišnjoj noći. Slavna meksička glumica po drugi put izgovoriće sudbonosno da u svojoj kući u krugu porodice i najbližih prijatelja.
- Barbara ne želi da se venča u crkvi tako da neće biti grandioznog venčanja – kaže izvor blizak junakinji serije “Rubi”.

* Televisa tuži Globo: Letisija Dorneljes, poznata meksička scenaristkinja, optužila je brazilskog kolegu Valkira Karaskoa da radnja njegove sapunice “Sedam grehova”, u kojoj glavne uloge tumače Žovana Antoneli i Rejnaldo Đanekini, neodoljivo podseća na njenu tinejdžersku telenovelu “Prijatelji i suparnici”. Naime, Letisija tvrdi da su razlike minimalne i odnose se prevashodno na prilagođavanje okruženju u kojem se serija snima.
- Serija “Sedam grehova” je plagijat i Globo će morati da plati veliku odštetu Televisi. Ako su želeli istu seriju mogli su da otkupe pravo na snimanje, a ne da kradu – zaključuje PR Televise.

* Novo lice: Glumac Havijer Gomes, zvezda serije “Žena u ogledalu”, u brazilskoj sapunici “Dva lica” igra plastičnog hirurga doktora Idalga.
- Moj lik je glavni “krivac” što će glavni junak, koga tumači Dalton Vig (zvezda serije “Zabranjena ljubav”) dobiti novo lice – otkriva Havijer.

* Talija želi sina: Ernestina Sodi, poznata meksička spisateljica i Talijina sestra, izjavila je da njena mlađa sestra planira da ćerki Sabrini Saki rodi brata.
- Talija bi volela da ima dvoje dece i rekla mi je da želi sina. Presrećna sam zbog nje jer joj se konačno ispunio san da postane majka – kaže Ernestina.

* Nikad bez odeće: Glumice i pevačice Majte Peroni i Anai, junakinje serije “Buntovnici”, odbile su ponudu da se slikaju obnažene za meksičko izdanje časopisa “Plejboj”.
- Ponuda je bila primamljiva, ali nikada se ne bih skinula zbog para. Imam meru u svlačenju i sve što je degutantno me ne privlači – kaže lepa Majte.

* Uskoro tata: Venecuelski glumac Alfonso Medina početkom januara postaće otac. Junak serija “Sve za ljubav” i “Ljovisna” obelodanio je da njegova supruga nosi ćerkicu.
- Godinama maštam o danu kada ću postati otac. Ćerkica će biti najlepši poklon koji ću dobiti za Novu godinu – rekao je Alfonso, dodajući da bi voleo da ima troje dece.

* Našla novog dečka: Sudeći po pisanju brazislkih tabloida Žovana Antoneli ima novog dečka. Naime, poznata glumica uhvaćena je prošle nedelje kako u društvu sina Pjetra i biznismena Artura Fernandesa napušta bioskop, a zatim su je paparaci pratili do najluksuznijih dečjih prodavnica u Riju gde je kupila novu garderobu za sina. Junakinja “Zabranjene ljubavi” još se nije oglasila povodom ove vesti.


Broj 2243

Katarina Radivojević
LjUBAV KAO NOVOGODIŠNjA ŽELjA

Na ti sa... Branislavom Lečićem
NOVOGODIŠNjI TANGO SA MIŠEL FAJFER

Tijana Dapčević i Vojo Kaluđerović
SPREMNI ZA POBEDU!

Magnetoskop
Aleksandar Josipović

“BRAVO, SRBINE” U “MULEN RUŽU”

Robert Kurbaša
SLOBODAN SAM KAO PTICA

Predstavljamo kandidate za “Evropsko lice”
IGOR KARADAREVIĆ I MARIJA ĐURIĆ

Izabrani Mis i Mister lapsus za 2007.
NATAŠA STOJČEVIĆ I DEJAN PANTELIĆ

Aneta Kovačić
voditeljka Dnevnika na RTS

NEMA VIŠE PRAVIH MUŠKARACA

Mirjana Bobić-Mojsilović
O ZMIJAMA I GUŠTERIMA

Protekla tri meseca u kući Velikog Brata
POVRATAK OTPISANIH

Završen Radijski festival 2007.
TRI POBEDNIKA I DVE MUZIKE

Sara Vejn Kolis u seriji `Bekstvo iz zatvora`
HAVAJKA NA TRAPEZU

Modni biro: Šeširi, beretke, šubare, rukavice...
ZIMSKA IDILA U KOŽI I KRZNU

Završeno snimanje filma `Seks i grad`
A NA KRAJU – SAMANTIN 50. ROĐENDAN

SVE O TV SERIJAMA