Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
Broj 2242
aktuelno izdanje
Rumba koja ulazi pod kožu
Uz šou program “Plesom do snova” na TV Pink: Danka Krstić i Bane Mojićević
Danka i Bane

Piše V. Đurđić
Danka Krstić i Bane Mojićević možda nisu igrali najbolje tvist, ali su sigurno sa “bebicom” u kolicima priredili pravi šou. Rumbu su, prema mišljenju žirija, odigrali besprekorno, i na kraju ukupno dobili 73 poena (drugo mesto iza Slavice i Ivana). Posle plesnog duela iz kojeg su izašli kao pobednici, ocene strogih članova žirija legle su im kao melem na ranu, a sada ih čekaju novi izazovi u vidu klasičnog baleta i igre ča-ča-ča.

Dankin san je da svom sestriću Radetu obezbedi pumpu za insulin, i da za još 100 dijabetičara obezbedi desetodnevni boravak na planini. Trenutno je na prvoj godini studija arhitekture, obožava da igra i ranije se takmičila u latinoameričkim plesovima, a na pitanje da li je zbog toga u prednosti u odnosu na ostale takmičare Danka odgovara:
- Mislim da nisam jer mnogo zavisi od partnera. Prve dve emisije imala sam veliku tremu, ali sada sam se već nekako navikla. Sve ovo je veliko životno iskustvo. Nadam se da će neko primetiti i probleme dece dijabetičara i pomoći im bez obzira na to ko pobedi na kraju.
Danka najviše voli da igra tango i rumbu, a za Baneta kaže da je izuzeten partner.
- Brzo kapira, vredan je i voli da se zeza, pa gde ćete lepše. Zabavno je i cela ekipa koja igra je super. Za rumbu i tvist smo se spremali u trku jer Bane nije imao vremena, radili smo kada stignemo, a jedne noći smo “zaglavili” do pola dva ujutru. Bukvalno smo sa treninga otišli na snimanje. Prva “Zvezda Granda” Bane Mojićević kaže da bez obzira što ponekad deluje da su takmičari previše opušteni uošte nije tako.
- Uopšte nije jednostavno, pogotovo što je reč o veoma ozbiljnim i humanim stvarima zbog kojih igramo. Zamišljao sam de će mi sve biti za nijansu lakše jer su koreografije veoma zahtevne. Sedam dana između emisija je kratak period da se detaljno obradi jedan ples. Naročito za igre poput tanga ili mamba.
Popularni pevač priznaje da mu je mnogo pomoglo što se ranije bavio košarkom i da je sada u boljoj kondiciji.
- Imam afinitet prema igranju još od malih nogu, a muzika i ples idu ruku pod ruku. Ovo je sjajno iskustvo jer radim nešto za šta mi se skoro ne bi ukazala prilika. Srećom, naša instruktorka Marijana ima mnogo takta u radu sa nama. Meni inače više leže latino plesovi jer su ležerniji od recimo valcera ili folklora. Sada radimo balet i ča-ča-ča, ali sam se i ja pogubio jer iz nedelje u nedelju vežbamo različite plesove.
Treći član ovog tima Marijana Sajić dugo radi kao instruktor, i uz to je i međunarodni sudija sportskog plesa. Ona kaže da ništa nije tako teško kao kada moraju svo troje da se dogovore kada će vežbati.
- Nisu loši, a na trenigu je najzanimljivije kada Bane počne mene da imitira. Šalu na stranu, izuteno su pozitivni i veseli i lako se čoveku uvuku pod kožu. Danka je odlična jer je već plesala, a Bane me je prijatno iznenadio jer je izuzetno talentovan i pokretljiv.


Broj 2242

Marijana Mićić
VOLIM DA SE LjUBIM,
PA I PRED KAMERAMA

Na ti sa... Majom Noveljić-Romčević
NE PRAŠTAM IZDAJU

Danka Krstić i Bane Mojićević
RUMBA KOJA ULAZI POD KOŽU

Magnetoskop
Miljen Kreka Kljaković

LjUBAV JEDNE ŽENE I 220 PASA

Aleksandar Srećković Kubura
POSTAO SAM PUTUJUĆI UMETNIK

Prvi čovek B92 demonstrira novi hobi
“PAPARACO” VERAN

Predstavljamo kandidate za “Evropsko lice”
JELENA RAŠKOVIĆ I VIKTOR BIJELIĆ

Trinaesta nedelja u kući Velikog Brata
ODE MIKI ZBOG TATE!

Vladimir Bobetić sa TV Foks, dobitnik “Zlatnog zapisa” TV novosti
I NA NjIVI I U JELISEJSKOJ PALATI

Mirjana Bobić-Mojsilović
POD PALMINOM SENKOM

Sarik Leon iz “Skrivenih strasti”
OPČINjENA ANĐELINOM

Modni biro: Nova kolekcija Dragane Ognjenović
NOVO LICE MALE CRNE HALjINE

Klajv Oven, jedan od najseksepilnijih glumaca
HIPNOTIČKI ZAVODLjIV