Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
Broj 2241
aktuelno izdanje
Kusturica me je naučio da glumim
Milica Todorović, zvezda Granda i junakinja opere “Vreme Cigana” Emira Kusturice
Milica Todorović

Piše M. Adžić
Mlada folk pevačica Milica Todorović, pobednica drugog ciklusa izbora za Zvezde Granda, debitovala je kao glumica ulogom Azre u prvoj operi reditelja Emira Kusturice “Vreme Cigana”. Zajedno sa kolegom Stevanom Anđelkovićem provela je više od dva meseca u Parizu, gde je nastupala 15 puta u Operi Bastilja, odakle nosi predivne utiske.
- Nastupi u Parizu ostali su mi u lepom sećanju i jedva čekam da se ponovo okupimo. Pre neki dan potpisala sam ugovor za novu turneju na koju krećemo početkom marta. Ponovo ćemo nastupati u Parizu, zatim idemo u Atinu, a u planu su i gostovanja u Japanu i Španiji – kaže za TV novosti Milica.


Šta ti je najteže bilo prilikom spremanja uloge Azre?
- Najteže su mi bile scene u kojima se porađam i umirem jer sam bila zakačena za sajlu sa kojom su me podizali 15 metara od bine kako bi izgledalo da letim. To mi je bilo najtraumatičnije iskustvo. Kada su me podigli prvi put, na probi, mnogo sam se uplašila i počela da vičem da me spuste, a radnici su razumeli da sam vikala “Još, još”. Bilo je strašno! Kada su me spustili malo je falilo da se onesvestim jer mi je naglo pao šećer. Vremenom sam se navikla.
Kako je bilo sarađivati sa Kusturicom?
- Joj, sramota me je što moram da kažem da je Kusturica pomalo čudan čovek. Nekad je super sa nama, smeje se, šali se, a katkad je namršten. Takvi su, valjda, umetnici. Prilično je zahtevan i mislim da je to dobro jer smo odlično odradili posao. Zahvalna sam mu što me je naučio da glumim.
Kako se ostatak ekipe odnosio prema tebi i Stevanu?
- Svi su bili fini i izuzetno strpljivi, a posebno glumica Gorica Popović i Nele Karajlić koji su nam mnogo pomogli objasnivši nam na početku šta nas sve očekuje. Sada smo uigrana ekipa.
Hoćeš li nastaviti da se baviš glumom, upišeš akademiju?
- Pre bih volela da upišem muzičku akademiju. Naravno, oberučke bih prihvatila neku ulogu u Kustinom filmu. Gluma je divna profesija, ali nikada ne bih napustila pevačku karijeru. Pevanje je, ipak, moja prva ljubav.
Prošlo je dve godine otkako si pobedila na takmičenju za Zvezde Granda, a još nisi izdala album. Hoćeš li uskoro obradovati obožavaoce novim pesmama?
- Svašta se dešava sa mojom muzičkom karijerom. Eto, čekam već dve i po godine na album i nikako da ga snimim, ali sam iz Grand produkcije dobila obećanje da će izaći za dva-tri meseca. Posla, hvala Bogu, ima. U januaru bi trebalo da se takmičim na drugom Grand festivalu, ali još nisam odabrala pesmu.
Kakvo mišljenje imaš o novim zvezdama Granda?
- Super su, ali ne sviđa mi se što ih mnogo forsiraju. Ima ih previše i na televiziji, i u novinama i samo fali da počnu da iskaču iz frižidera. Mislim da će ih se ljudi zasititi. Inače, meni se najviše dopada Rada i žao mi je što nije pobedila.
Koliko ti se život promenio od kada si postala zvezda Granda?
- Promenio se za 180 stepeni. Živim na relaciji Beograd-Kruševac i stalno sam u trci sa vremenom jer ga nemam dovoljno. Žao mi je što malo vremena provodim sa društvom, ali uvek kad dođem u Kruševac izađem sa drugaricama u diskoteku.
Kako ljubav ovih dana?
- Ljubav je super sa Nenadom Jovanovićem (finalista iz druge grupe Zvezde Granda), sa kojim se zabavljam već tri godine. Naša veza je stabilna i ne propuštamo nijednu priliku da budemo zajedno.
Dokle si stigla sa školom?
- Zbog silnih obaveza morala sam da pauziram godinu dana. Išla sam u srednju muzičku školu u Kruševcu, a kada su mi javili da moram da polažem razredni ispit pošto sam mesec dana odsustvovala zbog turneje po Americi, prebacila sam se na vanredno školovanje u Kraljevu. Ni tamo, međutim, nisam dala nijedan ispit, tako da ću se uskoro prebaciti u Pančevo. Više nema zabušavanja, čvrsto sam rešila da zagrejem stolicu i završim školu.


Broj 2241

Slavica Ćukteraš i Ivan Marinković
TANGO ZA DESETKU

Na ti sa... Ašokom Murtijem
NAJBOLjI AFRODIZIJAK JE OSMEH

Danijela Štajnfeld
DUGO SAM I SREĆNO ZALjUBLjENA

Milica Todorović
KUSTURICA ME JE NAUČIO DA GLUMIM

Magnetoskop
Aleksandar Timofejev

STUDIO B - GRADSKI SI-EN-EN

Predstavljamo kandidate za “Evropsko lice”
VANjA MILAČIĆ I ĐORĐE MARIČIĆ

U kuću Velikog Brata ušao Mikijev tata
JOŠ JEDAN PČELAR

Mirjana Bobić-Mojsilović
TRIBINE, ILI DIVLjE HORDE

Karina Baći iz “Senki greha”
UŽIVALA SAM U RONALDOVOM ZAGRLjAJU

Modni biro: Velike i lakovane torbe
LjUBIČASTO, CRNO, CRVENO U VISOKOM SJAJU

Naši muškarci i najseksepilnije dame
FATALNE ANĐELINA, MONIKA I ŠERON

Kaka, najbolji fudbaler godine
JEDNOG DANA BIĆU SVEŠTENIK!

SVE O TV SERIJAMA