Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
Broj 2241
aktuelno izdanje
TV SERIJE
Korej Danijel Sevior, spasilac Gabrijel Miler u seriji “Severna obala”

NE ZNAM ŠTA BIH BEZ LAURE

Iako mu je tek 24. godina, Korej Danijel Sevior već slovi za glumačkog veterana, jer je pred kamerama punih šesnaest godina – a njegova filmografija broji čak 43 naslova. Kao spasilac Gabrijel Miler u seriji “Severna obala” osvojio je srca mnogih obožavateljki i uvrstio se među najpopularnije mlade glumce.
- Od pete godine koračao sam modnim pistama i maštao da budem slavan. Jednom je moju reviju gledao glumački agent i predložio mojim roditeljima i menadžeru da se prijavim na kasting za dečji film “Porodična slika”. Tako je sve počelo – priseća se kanadski glumac.
Posle velikog uspeha pomenutog filma, ponude su počele da pljušte sa svih strana. Korej, koji se nije pripremao za glumački poziv, sredinom devedesetih odlučuje da napusti svet mode i posveti se glumi.
- Roditelji nimalo nisu bili oduševljeni. Stalno su mi govorili da gluma nije ozbiljna profesija i da ću kad-tad zažaliti ako ne završim fakultet. Nisam ih poslušao. Još kao dečak bio sam opsednut filmovima, naročito kaubojskim, i sanjao da igram u njima – kaže Korej, koji je godinu dana pohađao školu glume i pevanja u Americi, a nekoliko meseci trenirao je i karate.
Uloga Gabrijela u “Severnoj obali” otvorila mu je vrata Holivuda, gde trenutno igra u nekoliko filmova. Uskoro bi trebalo da se pojavi i u kriminalističkoj seriji “The Murdoch Mysteries”, a nastupa i u novoj sezoni popularne kanadske serije “Nova zvezda” (RTS 1).
Šta radi kad ne radi? Voli da surfuje, igra hokej, bejzbol, tenis i košarku. Rado izlazi sa prijateljima, ali na mirna, ušuškana mesta, daleko od buke i lokala. U emotivnoj je vezi sa glumicom Laurom Vandervurt, koja se nedavno pridružila ekipi serije “Smolvil” kao Super-devojka. Iako mnogo radi, Korej kaže da uvek nađe vremena za lepšu polovinu.
- Ne znam šta bih radio bez Laure. Mnogo radim i mislim da bih pukao da nemam devojku pored sebe. Volim svoj posao, ali ljubav mi je uvek na prvom mestu – poručuje mladi glumac.

Karina Baći iz “Senki greha”, o slikanju za “Plejboj”, Kristijanu Ronaldu i novoj vezi

UŽIVALA SAM U RONALDOVOM ZAGRLjAJU

Nakon što sam videla svoje fotografije snimljene za “Plejboj” shvatila sam koliko sam hrabra, profesionalna, jaka i ambiciozna – rekla je glumica Karina Baći, koja u seriji “Senke greha” tumači lik zavodljive Tine. Ponuda “Plejboja” bila je veoma primaljiva, i to ne samo u finansijskom smislu, već je, tvrdi Karina, pomogla i na poslovnom planu.
- Roditeljima sam objasnila da je slikanje za “Plejboj” odskočna daska za posao, što se potvrdilo kao tačno. Saslušali su me i rekli da ako ja smatram da je to dobro za mene oni se neće protiviti. Uostalom, odrasla sam osoba, a ne tinejdžerka – kaže Karina, dodajući da se na slikanju uopšte nije osećala nelagodno. Štaviše, nelagodnije se osećala pre nekoliko godina kada je snimila scenu vrelog seksa u jednom filmu.
- Tada mi je bilo užasno teško jer su me mučili svi mogući kompleksi. Razmišljala sam kako izgledam, jesam li ukočena, vidi li se da se plašim... Nakog takvog iskustva, fotosešn za “Plejboj” doživela sam kao novu ulogu. Bila sam potpuno opuštena.
Iako je veći deo svoje slave stekla zahvaljujući prošlogodišnjem poziranju za “Plejboj”, glumica ističe da karijeru ne želi da gradi na provokativnom izgledu i senzualnim fotografijama.
- Laska mi što me muškarci smatraju neodoljivom, ali seksepil želim da koristim kao dodatak talentu, a ne kao jedinu vrlinu – izjavila je.
Karina tvrdi da na sebi nema ni grama “plastike”. Redovno vežba i pravilno se hrani, a silikone smatra velikim neprijateljem žena.
- Silikoni su stvar ličnog izbora, ali ja nisam morala da pribegnem plastičnim operacijama. Osim toga, silikoni su vrlo vidljivi i smešni.
Ovako priča lepotica koja je do svoje 31. godine zavela impresivan broj muškaraca, među kojima se ističe poznati brazilski fudbaler Kristijan Ronaldo.
Tokom njihove dvomesečne veze brazilski tabloidi bili su puni Karininih intervjua u kojima hvali Ronaldovu muškost.
- Uživala sam u Ronaldovom zagrljaju. On je kralj seksa! Žena koja nije imala priliku da sa njim bude u krevetu ne zna šta znači seks.
Nakon propale veze sa slavnim fudbalerom, Karina se u javnosti pojavljivala sa glumcem Murilom Benisiom (Lukas iz “Zabranjene ljubavi”). Kada je njihova veza nakon nekoliko meseci okončana, Karina je utehu potražila u zagrljaju manje poznatog kolege Žana Ferkondinija, sa kojim se mesec dana tajno viđala. Ali, kada su ih paparaci uslikali na plaži u Riju, Karina je morala da prizna postojanje veze.
- Istina je da smo Žan i ja zajedno, ali ne želim da pričam o tome. Sve moje veze sa poznatim muškarcima završavale su se katastrofalno, a do Žana mi je veoma stalo. Želim da se udam i imam decu, možda je on pravi muškarac za to. Nikad se ne zna šta nosi budućnost – tajnovito kaže Karina. Ono zbog čega svi sumnjaju u veliku ljubav je razlika u godinama – Karinin ljubavnik ima samo 20 godina.

LATINO PLANETA

Piše M. Adžić

* Opasna policajka: Brazilska glumica Ana Paula Arosio (junakinja serija “Zemlja nade” i “Nova zemlja”) gostovala je u jednoj epizodi humorističke serije „Smešna policija“, u kojoj je igrala opasnu policajku.
- Sjajno sam se zabavljala jureći kriminalce. Nikada ranije nisam igrala u komediji i volela bih da dobijem veću ulogu u sitkomu – rekla je Ana Paula.

* Karina postala veštica: Glumica Karina Kalmet, Antonija iz sapunice “Soledad”, nedavno je objavila knjigu “Magia Pura”, koju je napisala uz pomoć svoje majke (vračare). Knjiga nudi pregršt saveta, imeđu ostalog kako da se brzo obogatite, osvojite osobu koja vam se sviđa...
- Sve moje prijateljice oduševljene su knjigom, a sviđa se i mojim ćerkama. Pre neki dan rekle su nastavnici da nema potrebe da se muče s matematikom jer će biti veštice kada porastu, kao i njihova majka i baka – kaže Karina.

* Gabrijela postala tetka: Glumica Gabrijela Spanić postala je tetka. Prošle nedelje, njena sestra Danijela Spanić (na slici) rodila je ćerku Katalinu. Ademar Naum, Danijelin suprug, izjavio je da se Gabrijelina sestra porodila carskim rezom i da će uskoro sa ćerkicom napustiti bolnicu.

* Razvela se Esmeralda: Junakinja legendarne serije “Esmeralda”, Letisija Kalderon, obelodanila je da se, posle osam godina braka, razvela od advokata Huana Koljada. Letisija je podnela zahtev za razvod pošto joj je Huan priznao da ju je prevario s glumicom Jadirom Kariljo (junakinja serije “Druga žena”).
- Odbijala sam da poverujem prijateljicama koje su mi rekle da su ga uhvatile kako se ljubi s Jadirom. Po svaku cenu, želela sam da spasem brak. Ali, kada mi je sam priznao da me je prevario, odlučila sam da stavim tačku na naš zajednički život – priznala je Leti, dodajući da joj je teško palo što se Huan nije pozdravio sa njom i sinovima kada je odlazio iz kuće.
- Bilo mi je teško prvih nekoliko dana, ali sada sam smirena. Pomirila sam se sa sudbinom. Sinovi su mi najvažniji, a muškarci me više ne zanimaju.

* Napušta telenovele: Leonardo Garsija, sin poznatog glumca Andresa Garsije, izjavio je da napušta telenovele da bi se posvetio filmskim ulogama.
- Imam ozbiljne ponude iz Holivuda zbog kojih sam morao da raskinem ugovor s producentskom kućom “Telemundom”. Idem u Ameriku i nadam se da ću tamo ostati – kaže Leonardo.

* Ponovo zajedno: Ukrajinska glumica Ana Lajevska i meksički glumac Rafael Amaja, koji su nedavno završili snimanje telenovele “Ana sa dva lica”, ponovo će igrati ljubavni par pred kamerama. Naime, američkom producentu Alfredu Ratesu mnogo su se dopali, pa je odlučio da im dodeli glavne uloge u filmu “The fighter”. Ana i Rafael će glumiti siromašni bračni par koji, u potrazi za boljim životom, beži iz Meksika u Ameriku.

* Po prvi put majka: Venecuelska glumica Estefanija Lopes (Kordelija iz serije “Judina žena”) je u sedmom mesecu trudnoće. Kovrdžava lepotica i njen suprug Migel Anhel očekuju sina kome će dati ime Anhel Migel.
- Navikla sam se na veliki stomak i obožavam sebe da vidim u ogledalu. Ne smeta mi što sam se ugojila, naprotiv, mnogi mi kažu da sam se čak prolepšala i da zračim – kaže Estefanija, koja s nestrpljenjem iščekuje februar, kada bi trebalo da se porodi.


Broj 2241

Slavica Ćukteraš i Ivan Marinković
TANGO ZA DESETKU

Na ti sa... Ašokom Murtijem
NAJBOLjI AFRODIZIJAK JE OSMEH

Danijela Štajnfeld
DUGO SAM I SREĆNO ZALjUBLjENA

Milica Todorović
KUSTURICA ME JE NAUČIO DA GLUMIM

Magnetoskop
Aleksandar Timofejev

STUDIO B - GRADSKI SI-EN-EN

Predstavljamo kandidate za “Evropsko lice”
VANjA MILAČIĆ I ĐORĐE MARIČIĆ

U kuću Velikog Brata ušao Mikijev tata
JOŠ JEDAN PČELAR

Mirjana Bobić-Mojsilović
TRIBINE, ILI DIVLjE HORDE

Karina Baći iz “Senki greha”
UŽIVALA SAM U RONALDOVOM ZAGRLjAJU

Modni biro: Velike i lakovane torbe
LjUBIČASTO, CRNO, CRVENO U VISOKOM SJAJU

Naši muškarci i najseksepilnije dame
FATALNE ANĐELINA, MONIKA I ŠERON

Kaka, najbolji fudbaler godine
JEDNOG DANA BIĆU SVEŠTENIK!

SVE O TV SERIJAMA