Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
Broj 2240
aktuelno izdanje
TV SERIJE
Uz završetak sapunice “Žena u ogledalu”: Paola Rej
Paola Rej

Uz završetak sapunice “Žena u ogledalu”: Paola Rej

SREĆNO ZALJUBLJENA

Paola Rej, koju trenutno gledamo u poslednjim epizodama sapunice “Žena u ogledalu” na Foksu, nedavno je priznala za jedan kolumbijski časopis da je u ozbiljnoj vezi s biznismenom iz Španije, čije ime ne želi da otkrije.
- Godi mi što sam u vezi sa strancem, ali nisam se zaljubila u njega zato što sam digla ruke od Kolumbijaca. Nije mi važno poreklo, nego stanje duha, razmišljanje i ponašanje. Očarali su me njegova otvorenost, tolerancija i razumevanje za moju profesiju, a to je stvarno retkost. Zreo je muškarac, inteligentan, siguran u sebe i pažljiv – kaže Paola, koja trenutno snima telenovelu “Montekristo”, rimejk argentinske serije, koju ćemo uskoro gledati na Studiju B. Hoće li se Paola udati za svog biznismena?
- Nemam takvih planova, ovako nam je i više nego dobro. Ne živimo zajedno, a zadovoljni smo vezom. Nećemo da žurimo. Ne maštam o venčanju u belom. Verujem u ljubav i porodicu, ali glupo mi je to dokazivati dokumentom. Papir mi ništa ne znači.
Razočarana što joj je glavna uloga u telenoveli “Zoro” promakla, a koja joj je obećana, Paola je izjavila da je to jedini razlog zašto je napustila produkcijsku kuću “Telemundo”.
- Producenti su mi obećali glavnu ulogu u tom projektu i trebalo je samo da potpišem ugovor, a na kraju se u njoj obrela glumica iz druge kuće. Nisam mogla da se pomirim s tim i rekla sam im ako me neće za tako značajnu seriju, onda više nema šta da tražim u “Telemundu” – kaže Paola, koja je nedavno potpisala ekskluzivni ugovor za kolumbijsku kuću “RCI”.

Od nedelje serija “Robin Hud” na B92

ŠERVUDSKI ODMETNIK PONOVO U AKCIJI

Mnogi poznati glumci igrali su Robina Huda - od Šona Konerija, Kevina Kostnera, Patrika Bergina, do Džona Kliza, Erola Flina, Daglasa Ferbanksa... Osim toga, priča o Robinu Hudu bila je tema i crtanog filma Volta Diznija, čak i jednog mjuzikla. Da je legenda o šervudskom odmetniku još živa, dokaz je i to što se svake godine, na festivalu Robina Huda, okupi oko 70.000 ljudi.
A, britanska serija “Robin Hud”, koju ćemo od nedelje pratiti na B92, snimana je prošle godine u Mađarskoj. Naslovni glumac je Džonas Armstrong kome društvo prave Lusi Grifits, Sem Trojton, Gordon Kenedi, Heri Lojd, Vilijam Beku, Kit Alenu, Majkl Elvin.
Svi oni su, zbog upečatljivosti likova, pohađali specijalnu Akademiju Hud. Reč je o nekoj vrsti trening-kampa za odmetnike, gde su vežbali jahanje, gađanje lukom i strelom, mačevanje, bacanje koplja, ali i učili kako da uspešno pljačkaju bogate i nahrane siromašne!
Evo i šta ćemo videti tokom 13 epizoda: Robin od Lokslija vraća se kući iz Krstaških ratova i odmah shvata da je Notingem prepun korupcije. Bezobzirni šerif prigrabio je vlast i nametnuo ogromne poreze već osiromašenom stanovništvu, uz surove kazne. Plemeniti Robin i verni mu sluga Manč odlučni su da mu stanu na put. U tome će im pomoći i talentovani članovi “bande” - genijalni inženjer Vil Skarlet, Mali Džon, majstor prerušavanja Džek.


LATINO PLANETA

Piše M. Adžić

* Definitivan raskid: Iako su nedavno izjavili da će se uskoro venčati, Susana Gosales i Eduardo Santamarina raskinuli su pre dve nedelje. Popularna glumica, koja trenutno igra u seriji “Strast”, izjavila je da je ovo definitivno kraj njihove ljubavne veze.
- Godinu dana viđali smo se tri puta mesečno. Daljina je učinila svoje i ljubav se jednostavno istrošila. Shvatili smo da više nismo zaljubljeni i da je najbolje da svako krene svojim putem – kaže Susana.

* Alisiju zaprosio milioner: Glumicu i voditeljku Alisiju Maćado, Samantu iz istoimene serije, zaprosio je dvadeset godina stariji meksički biznismen s kojim je u vezi od prošlog meseca. Jednog dana, u njegovoj velelepnoj vili zatekla je stotine upaljenih sveća, pod prekriven ružama i na terasi ogromnu tortu na kojoj je pisalo “udaj se za mene”.
Uprkos veridbi, par nema nameru da se venča pre 2008. godine. Kažu da nikuda ne žure i da će se truditi da njihova ljubav potraje večno.

* Barbara u “Ubijenim ženama”: Producent Pedro Tores obelodanio je da priprema rimejk argentinske kriminalističke serije “Ubijene žene”, u kojoj će glavnu ulogu igrati Barbara Mori.
- Pričao sam sa Barbarom i rekla mi je da bi rado igrala u mojoj seriji. Uskoro ćemo potpisati ugovor za prvih dvanaest epizoda – izjavio je Pedro, dodajući da će u seriji igrati Kejt del Kastiljo i Alehandra Baros.

* Kejt piše scenario: Meksička glumica Kejt del Kastiljo (Miranda iz serije “Zamka ljubavi”) uskoro će debitovati kao scenaristkinja. Naime, prema njenom scenariju, koji piše već nekoliko meseci, ovih dana trebalo bi da počne snimanje telenovele “Tuya” (Tvoja).
- Moja serija neće biti tipična telenovela. Sve će se vrteti oko devojke i njenog princa na belom konju, ali priča će odisati realnošću i dobrim humorom kakav dosad nije viđen u telenovelama – kaže Kejt.

* Mišel ponovo osvaja: Mišel Vit izjavila je da će se uskoro vratiti na mali ekran specijalnom ulogom u telenoveli “Al Diablo con los guapos” (Dođavola sa lepotanima).
- Igram bivšu devojku glavnog junaka koja se vraća iz Španije i pokušava da ga ponovo osvoji. Presrećna sam ulogom kučke koja ne bira sredstva da bi se domogla onoga što želi – izjavila je Mišel, dodajući da će u seriji ostati do kraja ako se njen lik svidi gledaocima.

* Talija predstavila ćerku: Mesec i po dana pošto je rodila ćerku Sabrinu Saki, latino diva Talija predstavila ju je javnosti. Ekskluzivno za naslovnu stranu časopisa “Hola”, koji je za ovu priliku izdvojio dva miliona dolara, Talija i Tomi Motola slikali su se držeći u rukama svoju princezu.
- Pošto je Tomi prisustvovao porođaju, želela sam da i on na neki način učestvuje, pa smo zajedno presekli pupčanu vrpcu.
Na pitanje da li bi volela da Sabrina krene njenim putem, Talija je odgovorila:
- Najvažnije je da bude zdrava, srećna i da dobro uči. Neka sama odluči čime će se baviti.

* Prva klapa serije “Braća Furija”: Producent Salvador Mehija izjavio je da je konačno odabrao glumce za seriju “Braća Furija” i da bi uskoro trebalo da padne prva klapa. U glavnim ženskim ulogama pojaviće se Adela Norijega (na slici), Nora Salinas, Elizabeta Alvares, dok će se za njihovu ljubav boriti Horhe Salinas, Eduardo Janes i Pablo Montero. Osim njih, u seriji će igrati Ninel Konde, Marija Sorte, Dijana Braćo i Šerlin.


Broj 2240

Sergej Ćetković
O novom albumu, prijateljima i neprijateljima...

Na ti sa... Milicom Bursać
Nezgodna sam kad sam gladna

Milan Vasić
Ja bih da pevam, šalim se i smejem

Silvija Nedeljković
Nastaviću da plešem

Deveta nedelja u kući Velikog Brata
Tramvaj zvani želja

Mirjana Bobić-Mojsilović
Kulturni šok

Milan Kalinić i Gordana Veselinović
K`o stvoreni za šou

Predstavljamo kandidate za “Evropsko lice”
Danica Radulović i Nikola Ilić

Koncert “Zabranjenog pušenja”
Biće AVNOJ slavlje

Modni biro: Revija “Viktorijas sikret” u Holivudu
Najskuplji veš na najlepšim manekenkama

Naše dame i najseksepilniji muškarci
Kluni i Koneri, zauvek

Ventvort Miler
Od anonimusa do seks simbola

Pit Sampras
Dok gledam Vimbldon, suze same krenu!

SVE O TV SERIJAMA