Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
Broj 2239
aktuelno izdanje
TV SERIJE
Alfonso Erera, Migel iz “Buntovnika”, otvoreno o svom ljubavnom životu
Alfonso Erera

Alfonso Erera, Migel iz “Buntovnika”, otvoreno o svom ljubavnom životu

IMAO SAM VEZE ZA JEDNU NOĆ

Crn, mišićav, kestenjaste oči i bejbi-fejs! Nije ni čudo što obara devojke s nogu. On je definitivno jedna od najpopularnijih i najprivlačnijih tinejdž zvezda na svetu. U pitanju je Alfonso Erera, glavni muški lik tinejdžerske sapunice “Buntovnici” i član mega popularnog benda “RBD”. I pored ogromne popularnosti, ovaj glumac i pevač ostao je na zemlji.
- Nisam od mladića koji noći provode u diskotekama i u in klubovima u zagrljaju lepih devojaka. Jednostavno, nisam tako vaspitan i drago mi je zbog toga. U poslednjih nekoliko godina non-stop nastupam s bendom u prepunim halama i na fudbalskim sationima i umorio sam se od noćnog provoda. Nisam bezgrešan, ali poštujem određene granice preko kojih ne prelazim – kaže Alfonso, koga fanovi od milošte zovu Ponćo, a koji je 28. avgusta proslavio 24. rođendan.
Za sebe kaže da je veoma romantičan i da veruje u ljubav na prvi pogled. Ipak, imao je nepristojne ponude (ženskih) fanova, uz redovno guranje papirića s brojevima telefona u džep. Ali, Alfonso tvrdi da nikada nije bio i da neće biti sa obožavateljkom.
- Nisam ženskaroš, ali jesam imao nekoliko veza za jednu noć. Pobogu, i ja sam samo čovek! Međutim, ne želim pored sebe devojku koja je ranije ludela za mnom i lepila moje postere na zid. Želim da osvajam!
Kod devojki prvo primeti koliko je visoka i koliko priča, pošto on nije preterano otvoren i nije pričalica.
- Sviđaju mi se pametne i lepe devojke. Uz to, moraju da imaju još kvaliteta. Volim šarmantne, duhovite i vesele cure. Pa, to je normalno, jer niko ne voli dosadnu osobu pored sebe – kaže Alfonso.
Kod sebe Ponćo ništa ne bi promenio. Najvažnije u životu mu je je zdravlje, pa sreća.
- Uvek se postavlja pitanje šta bi trebalo da znači sreća. Mislim da život treba trošiti sa što manje nerviranja, zlobe, grčenja, ljutnje i besa. To je jedini način da osetite sreću – poručuje mladi glumac.

Viktorija Rufo snima telenovelu za Telemundo

NOVA GOSPOĐA IZABEL

Američka produkcijska kuća Telemundo, koja se nalazi u sastavu televizije En-Bi-Si, nedavno je započela snimanje telenovele “Gospođa Izabel”. Reč je o klasičnoj melodrami, rimejku popularne meksičke sapunice “Mirada de Mujer” u kojoj je glavnu ulogu igrala Anhelika Aragon. U novoj verziji, Anhelikinu ulogu preuzela je Viktorija Rufo, doskorašnji ekskluzivac meksičke Televise.
- Glumim ženu srednjih godina koja nije spremna na kompromise, ali vrlo je sposobna i snalažljiva, puna ideja i ideala, a uz to i veliki avanturista – objašnjava Viktorija svoju ulogu, dodajući da joj je posebno drago što igra sa kolegom Arturom Penićeom. - Arturo i ja smo dugogodišnji prijatelji i bilo je samo pitanje dana kada ćemo igrati ljubavnike na malom ekranu.
Pre nego je prihvatila Telemundovu ponudu, Viktorija se prvo konsultovala sa sinovima i suprugom, jer, kaže, porodica joj je važna isto koliko i posao.
- Moja najveća sreća je moja porodica. Zato, gde god odlazim na snimanja, oni me prate. Nažalost, ovog puta su ostali kod kuće, ali obilaziću ih svakog vikenda – kaže Viktorija koju smo gledali u telenovelama “Zagrli me čvrsto” i “Maćeha”.
Emitovanje “Gospođe Izabel” planirano je za početak sledeće godine.


LATINO PLANETA

Piše M. Adžić

* Stefani zavela Mačka: Na snimanju telenovele “La marca del deseo” rođena je nova ljubav. Reč je o Stefani Kajo i popularnom glumcu Huanu Alfonsu Baptisti, čuvenom Mačku, koji je, inače, u ozbiljnoj vezi s Natalijom Paris, s kojom je trebalo uskoro da se venča.
Naime, Stefani je primećena kako svako jutro pre snimanja krišom odlazi u Huanovu garderobu, pod izgovorom da uvežbavaju tekst. Međutim, upućeni tvrde da su već nekoliko nedelja zajedno i da ne mogu jedno bez drugog. Da li će se i ova romansa završiti kao u svakoj telenoveli, hepiendom – ostaje nam da vidimo.

* Skinula se za velike pare: Glumica Marijana Seoane (zvezda serije “Ciganska ljubav”) tvrdi da je dobila mnogo para od jednog magazina za muškarce za čiju se naslovnicu slikala potpuno gola.
- Istina je da sam se slikala naga za naslovnu stranu decembarskog broja jednog muškog magazina. Dobila sam brdo love za dva sata poziranja bez odeće. Imala sam potrebu da se slikam obnažena, ali sigurna sam da više nikada neću ponoviti to iskustvo. Ipak, neke stvari treba raditi samo jednom u životu – tvrdi Marijana, koja trenutno igra glavnu negativku u seriji “Tormenta en el paraiso”.

* Snima telenovelu u Rumuniji: Meksička glumica Edit Gonsales uskoro putuje u Rumuniju, da bi gostovala u nekoliko epizoda njihove popularne serije “Corazon de Gitano”.
- Veoma sam srećna što ću ponovo otići u Rumuniju i družiti se sa tamošnjim fanovima. Tamo sam veoma popularna i nikada neću zaboraviti ljubav i pažnju koju su mi poklonili tokom prve posete – kaže Edit.

* Ne zna da glumi: Glumica Itati Kantoral izbačena je da iz pozorišne predstave “Frida”, u kojoj je igrala slavnu meksičku slikarku Fridu Kalo. Naime, reditelj je loše ocenio njenu glumu i poručio joj da se drži sapunica.
- Dali smo joj šansu jer smo mislili da će privući publiku, ali ispostavilo se da Itati ne zna da glumi i da nije toliko popularna kao što se priča – rekao je pomoćnik reditelja predstave “Frida”.

* Lusero napušta “EMI”: Nezadovoljna podrškom koju joj ne pruža njena diskografska kuća “EMI”, Lusero je odlučila da raskine trogodišnji ugovor i potraži novu izdavačku kuću.
- Predala sam im zahtev za raskid ugovora. Ne želim više da budem član diskografske kuće koja nije u stanju da podrži svog ekskluzivca – rekla je popularna meksička glumica i pevačica, koja će uskoro voditi dodelu latino Gremi nagrada.

* Povratak na mali ekran: Meksička lepotica Sara Maldonado, našoj publici poznatija kao Paulina iz serije “Beštije”, vratila se na mali ekran glavnom ženskom ulogom u seriji “Tormenta en el paraiso”. Upućeni tvrde da je produecent Huan Osorio insistirao da Sara tumači glavni lik, jer mu se mnogo dopalo kako je odigrala Paulinu.

* Ponovo sa Lanusom: Producentkinja Rosi Okampo, koja je potpisala “Ružnu Leti”, planira da spoji bivše ljubavnike Žaklin Brakamontes (na slici) i Valentina Lanusa. Naime, Rosi želi da Žaklin i Valentino odigraju glavne likove u njenoj novoj telenoveli “Candy”. Evo, šta Žaklin misli o tome misli:
- Prošle nedelje imali smo probu i bilo je veoma zabavno. Da li sam se ljubila s Valentinom? Jesam. Bilo je baš uvrnuto i ludo ljubiti se sa bivšim dečkom, ali prijalo mi je! Na pitanje da li postoji mogućnost da se vrati Valentinu, glumica kaže:
- Ne verujem, ali nikad ne reci nikad. Možda nam ponovo “prorade” leptirići u stomaku.


Broj 2239

Saznajemo
DRAGAN KARADŽIĆ NA TV FOKS

Na ti sa... Jovanom Janković
GALEB IZ LJUBAVNOG ROMANA

Mima Karadžić
OPET NEMAM DEVOJKU

Milena Vasić-Ražnjatović
JESTE L` VI KETRIN ZITA DŽONS?

Šou program “Plesom do snova”
GROZNICA SREDOM UVEČE!

Branko Stanković i “Kvadratura kruga”
NEPONOVLJIVE SLIKE ŽIVOTA

Predstavljamo kandidate za “Evropsko lice”
SVETLANA ALEKSIĆ I VLADIMIR JOVANOVIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
ČUDNI ILI ČEDNI?

Osma nedelja u kući Velikog Brata
DVE “ZEČICE” NA JEDNOG ZEKU

Sa snimanja serije “Moj rođak sa sela”
GOSPODA I DŽENTLMENI SA SELA

Modni biro: Obuća za zimu
KRATKA ČIZMICA I VISOKA ŠTIKLA

Ajlin Muhika iz “Marine”
KUBANSKA SEKS-BOMBA

Aleks Džonson, pevačica i glumica
ŽIVI ŽIVOT IZ SERIJE

SVE O TV SERIJAMA