Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
TV SERIJE

USKORO I FILMSKI LjUBAVNICI
Sandra Ećeverija i Maurisio Oćman, junaci serije "Marina", ponovo će igrati ljubavnike pred kamerama jer su prošle nedelje potpisali ugovor za snimanje filma.
- Presrećna sam što ću ponovo raditi s Maurisiom. Kada je napustio seriju "Marina" bila sam tužna, jer sam sa njim imala sjajnu hemiju. Jedva čekam da ponovo stanemo zajedno pred kamere – rekla je Sandra i dodala da je snimanje filma predviđeno za jun.
U poslednje vreme popularna glumica živi povučeno i ne daje povoda za bilo kakvu priču. Nakon završetka snimanja "Marine" potpuno se posvetila dečku, ali nije zaboravila svoje fanove.
- Na kućnu adresu svakodnevno mi stiže puno pisama od obožavalaca, čak i od onih iz dalekih zemalja. Sa velikim zadovoljstvom odgovaram na svako pismo, to me čini srećnom – rekla je Sandra, čime je demantovala priče o navodnoj uobraženosti.
Komentarišući ulogu u seriji "Marina", ona kaže:
- To mi je najznačajnija uloga u dosadašnjoj karijeri. Tim pre što smo veoma slične. Obe smo privržene porodici, a kada volimo predajemo se bez predrasuda. Kao i Marina, okružena sam porodicom i prijateljima koji čine moj život. Iako već godinama radi i živi izvan domovine (Meksiko), Sandra priznaje da joj odvajanje od porodice uvek teško pada.
- Navikavam se, ali ponekad me savlada nostalgija i počnem da plačem. Svi mi koji živimo od glume znamo da ona diktira pravila. Ako prihvatiš ovu profesiju, možeš postići mnogo toga, ali se nečega moraš i odreći – priča Sandra, koja je nedavno raskinula ekskluzivni ugovor sa "Telemundom".
- Bilo je sve spremno za početak snimanja kostimirane serije "Izdaja" u kojoj je trebalo da igram s Mariom Simarom, ali zbog brojnih filmskih uloga morala sam da raskinem ugovor. Trenutno sam maksimalno posvećena filmskoj karijeri.
Iako je igrao u samo tridesetak epizoda popularne telenovele "Marina", koju je napustio jer je bio primoran da ode u bolnicu za odvikavanje od droge i alkohola, Maurisio je ostao neka vrsta zaštitnog znaka ove serije zajedno sa svim ostalim junacima.
- Bilo mi je žao što sam morao da napustim seriju jer smo radili složno u velikoj harmoniji. Za mene je uloga Rikarda i saradnja sa Sandrom bila veliko iskustvo. Srećan sam što su nam se ponovo ukrstili putevi i sa nestrpljenjem iščekujem snimanje filma – kaže Maurisio.

Sergej Bezrukov, junak serije “Sašina ekipa” u žiži tabloida

BAKA SE ŽALI, A ŽENA SKIDA ČINI

Sergej Bezrukov, glumac koji je i kod nas postao popularan posle prikazivanja serije “Sašina ekipa” na B92, profesionalno je više nego zauzet: prošle godine snimio je film “Puškin: Poslednji dvoboj”, u kojem igra velikog pisca, ove godine mini seriju “Ana Karenjina” (tu je, pogađate, Vronski), u toku je snimanje još dva filma, a šuška se i o nastavku “Sašine ekipe”. No, pažnju javnosti manje privlače dostignuća popularnog glumca, a više – bračne peripetije.
Naime, “majka Rusija” više je nego zabrinuta zbog činjenice da Bezrukov i njegova devet godina starija supruga Irina – ne rade na “nasledniku”. “Ekspres gazeta” je našla čak i Sergejevu baku Ekaterinu Aleksejevnu. Baka se žali da unuka viđa retko, a snahom je u principu zadovoljna, iako ju je videla samo jednom, i to pre četiri godine. Ekaterina zamera unuku što joj još nije podario praunuče, a što je velika želja i Sergejeve majke Nataše: “Sve imamo, ali šta nam to treba, kada bismo sve dali za unuka”. Dalje, baka polemiše da je možda problem u tome što Irina možda i ne želi dete, jer već ima velikog sina, Andreja, iz braka sa glumcem Igorom Livanovim.
“Neko mi je rekao da ona verovatno ne želi da rodi Sergeju sina, jer bi ga više voleo nego njenog. Ali, ja ne verujem u to, i svi se molimo da mu Bog da dete”.
Da kod Bezrukovih zaista ima čudnih dešavanja, potvrđuje i izjava Ljudmile Nikolajevne Jeremine, ekstrasensa i kosmoenergetičarke. Naime, ona dobro poznaje slavni par i ovako ih doživljava: “Oni su veoma svetli ljudi, a Irina se mnogo godina bavi kosmoenergetikom. Zajedno smo išli u Indiju i učili se meditaciji u Nju Delhiju. Posećivali smo drevne hramove, bili na Himalajima...” Kod Jeremine par je navodno došao da bi Sergeju bila skinuta negativna energija koju mu “navlače” brojne obožavateljke: “Irina je sve učinila da sa muža skine urok. I, na kraju, sama je to uradila, jer ima prirodne sposobnosti” - zaključuje “ekstrasenzorka”.

LATINO PLANETA

Piše M. Adžić

* Pronašla pravu ljubav: Meksička pevačica i glumica Patrisija Manterola izgleda da je konačno pronašla pravu ljubav.
- Istina je da sam srećno zaljubljena, ali ne želim mnogo da pričam o svom ljubavnom životu. Otkako sam se razvela, pre četiri godine, bila sam sama jer nisam srela muškarca koji bi me voleo kao kraljicu. Moj novi dečko ima sve što tražim od jače polovine: inteligenciju, osmeh i strast koju unosi u sve što radi – izjavila je Patrisija, dodajući kroz osmeh - Drugim rečima, ima fenomenalno telo!

* Skida suvišne kilograme: Horhe Salinas ovih dana intezivno vežba u teretani da bi bio u formi kada počne snimanje telenovele “Braća Furija”.
- Moram da skinem suvišne kilograme koje sam nabacio posle završetka telenovele “Virhinija”. Nisam vodio računa o ishrani, pa sam se ugojio desetak kilograma. Ali, obećavam obožavateljkama da ću uskoro ponovo biti mačo – kaže meksički glumac.

* Lusero ne menja Adelu: Nedavno su meksički časopisi objavili vest da je Adela Norijega odustala od glavne uloge u seriji “Braća Furija” i da će njenu rolu preuzeti Lusero. Međutim, junakinja telenovela “Ljubavne veze”, “Ti si moja sudbina” i “Alborada” demantovala je ovu vest.
- Ne menjam Adelu! Nedavno mi je producent Salvador Mehija ponudio glavnu ulogu u ovoj seriji, ali nisam je prihvatila zbog drugih obaveza – rekla je Lusero, dodajući da će se sledeće godine vratiti u svet sapunica.

* Izgubila oca: Ramon Martines, otac meksičke glumice Viktorije Rufo, preminuo je prošle nedelje. Ona je napustila snimanje telenovele “Viktorija” i iz Kolumbije otputovala u Meksiko na očevu sahranu. Producent telenovele dao joj je dve nedelje slobodno, iako su rokovi za snimanje skraćeni.

* Usvojila dete: Glumica i pevačica Susana Sabaleta, glavna negativka u telenoveli “Ti si moja sudbina”, usvojila je dečaka Matijasa. Na prošlonedeljnoj promociji novog albuma “Tražila sam te”, Susana je izjavila da je Matijas najlepši poklon koji je dobila u životu, te da je u Meksiku teže usvojiti dete nego snimiti dobar album.

* Uživa sa Žaklin: Valentino Lanus tvrdi da mu nije neprijatno što u novoj seriji igra sa Žaklin Brakamontes, s kojom je bio u vezi pet godina.
- Žaki i ja smo profesionalci i nije nam problem da se ljubimo pred kamerama. Štaviše, uživam sa Žaki. Oboje smo zaljubljeni i imamo ozbiljne veze tako da nema ništa od pomirenja – kaže Lanus.

* Ponovo buntovnica: Mlada Heraldine Basan pridružila se ekipi serije “Viktorija”, gde će glumiti ćerku glavne junakinje koju igra Viktorija Rufo.
- Presrećna sam jer ponovo glumim buntovnicu koja donekle podseća na Belindu iz telenovele “Valerija”. Producenti su mi prvo ponudili ulogu pozitivne devojke, ali ubedila sam ih da mi više leži histerična i razmažena Paula – priča Heraldine.


SADRŽAJ


Marijana Mićić
VOLIM DA SE LjUBIM,
PA I PRED KAMERAMA

Na ti sa... Majom Noveljić-Romčević
NE PRAŠTAM IZDAJU

Danka Krstić i Bane Mojićević
RUMBA KOJA ULAZI POD KOŽU

Magnetoskop
Miljen Kreka Kljaković
LjUBAV JEDNE ŽENE I 220 PASA

Aleksandar Srećković Kubura
POSTAO SAM PUTUJUĆI UMETNIK

Prvi čovek B92 demonstrira novi hobi
“PAPARACO” VERAN

Predstavljamo kandidate za “Evropsko lice”
JELENA RAŠKOVIĆ I VIKTOR BIJELIĆ

Trinaesta nedelja u kući Velikog Brata
ODE MIKI ZBOG TATE!

Vladimir Bobetić sa TV Foks, dobitnik “Zlatnog zapisa” TV novosti
I NA NjIVI I U JELISEJSKOJ PALATI

Mirjana Bobić-Mojsilović
POD PALMINOM SENKOM

Sarik Leon iz “Skrivenih strasti”
OPČINjENA ANĐELINOM

Modni biro: Nova kolekcija Dragane Ognjenović
NOVO LICE MALE CRNE HALjINE

Klajv Oven, jedan od najseksepilnijih glumaca
HIPNOTIČKI ZAVODLjIV