Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
A HOLIVUD – KADA DOĐE VREME
Mlada glumica Mirka Vasiljević o životu koji živi između škole, glume, snimanja, folklora i prijatelja
Mirka Vasiljević

Piše M. Adžić
U novoj domaćoj seriji “Premijer”, koja se prikazuje na TV Pink, Mirka Vasiljević igra buntovnu 18-ogodišnjakinju, koja je došla iz Valjeva u Beograd da studira političke nauke. Politički je prilično aktivna i zbog toga pravi probleme ujaku, premijerovom ličnom sekretaru, usput i premijeru Srbije lično. Mlada glumica, koja je prošle godine nominovana za najbolju glumicu na prestižnom TV festivalu “Zlatna ruža Montrea”, u “zanat” je spontano i na prečac osvojila simpatije gledalaca ulogama Sofije u hit filmu “Mi nismo anđeli 2” i Janje u sitkomu “Ljubav, navika, panika”. Osim što u “Premijeru” igra jednu od glavnih ženskih rola, Mirka nastupa i u hit predstavi “Ljubav, navika, panika”, za koju se u svakoj sali traži karta više. Dalje...

NISAM PRESTALA DA VERUJEM U VEČNU LjUBAV
Na Ti... sa Bojanom Ordinačev, glumicom
Bojana Ordinačev

Piše S. Bijelić
Zbog lepote, najčešće je porede sa Bebom Lončar i Brižit Bardo. No, kako Bojana Ordinačev ima tek 27 godina, valjda će doći vreme kada će nekim novim generacijama glumica prijati što ih porede upravo sa njom. U rodnom gradu, Novom Sadu, završila je srednju umetničku školu, smer - dizajn tekstila. Izgledalo je da će nastaviti porodičnu tradiciju, jer se njeni roditelji bave dizajnom i izradom kožne galanterije. U Novom Sadu je studirala rusku književnost, ali je na drugoj godini napustila fakultet i školovanje nastavila u Beogradu, na Akademiji umetnosti BK, gde je i dilomirala - u klasi Nikite Milivojevića i Anite Mančić. Dalje...

ODMERENI DŽAMBAS NA ŠTIKLAMA
MAGNETOSKOP Usnija Redžepova, pevačica: “Iako više ne razmišljam o tome, sliku o mom životu `kvare` deca koja se nisu rodila. Nije nam se dalo”
Usnija Redžepova

Piše S. Milić
Posle mnogo godina ćutnje, Usnija Redžepova objavila je, prošle godine, novi album “Oko Niša kiša”, za Grand produkciju, a nedavno i “zbirku” najvećih hitova, “30 godina sa trubom”, za PGP RTS. “Šlag na torti” bio je prošlonedeljni nastup u beogradskom Domu sindikata. Iako je sve počelo s baksuzlucima koncert je bio odličan. Dalje...

CRNOGORSKA SFINGA
Branka Nevistić, voditeljka “Piramide”, na crnogorskoj Atlas TV
Branke Nevistić

Iako Branke Nevistić više nema u srpskoj “Piramidi”, jedno od naših najpopularnijih TV lica ostaje u ovom besedničkom šou programu, u njegovom crnogorskom izdanju.
Od 12. novembra “Piramida” sa Brankom startuje na Atlas TV, a zahvaljujući tome što se ova televizija od 1. novembra nalazi i u kablovskoj ponudi SBB, Nevistićeva ostaje i na TV nebu Srbije.
Dalje...

PRIŽELJKUJEM REJFA FAJNSA ZA PARTNERA
Predstavljamo kandidate za “Evropsko lice”: Kristina Radenković
Piše S. Bijelić
Još jedan prag takmičenja prošla je i diplomirana glumica Kristina Radenković (27). Od malena uči jezike, godinama je išla na džez balet, obožava da igra, voli da peva i tvrdi da je ovaj konkurs iz nje “izvukao” sve njene pritajene ljubavi. Gluma se, naravno, ne računa. Ta ljubav je očigledna.
- “Evrovizija” je uvek bila TV spektakl koji se u mom domu nije propuštao, ali na ovaj konkurs sam se prijavila jer se pričalo o školi za voditelje. Smatram da su gluma i posao voditelja dve različite stvari i da, iako iziskuju slična umeća (dikciju, scensko držanje i slično), svaki je zahtevan na svoj način. Naravno da bih volela da prođem dalje, ali ako se to ne dogodi, svakako ću se truditi da upijem ono najbolje sa RTS, jer smo okruženi profesionalcima u tom poslu. Dalje...

OPSEDNUTE ŠOPINGOM
Svetske zvezde - uz novac idu i slabosti i fetiši
Piše S. Bijelić
Procenjuje se da je između dva i osam procenata Amerikanaca opsednuto kupovinom. Čak postoji i novi lek, pod nazivom "citalopram", koji se prepisuje onima koji ne mogu da se obuzdaju kad idu u kupovinu. Verovatno bi i mnogi iz Holivuda trebalo da uzimaju ovaj lek. I to jaču dozu!
Dalje...

TV SERIJE
Kifer Saterlend, glavni glumac i u četvrtoj sezoni hit serije “24 časa”
Jogunile su se “Očajne domaćice” i dve sedmice “odlagale” početak nove sezone “24 časa” na TV Pink. Ipak, “ružičasti” su ih umirili (“obećavši” da će ih jednog dana vratiti u šemu), pa tako napravili prostor da u nedelju, u 23.30, startuju sa četvrtim ciklusom hit serije, koja se dosad okitila sa dva Globusa i čak 17 Emija.
Dalje...


SADRŽAJ



Na ti sa... Bojanom Ordinačev
ZA SVE U ŽIVOTU IMAM PETLjU

Usnija Redžepova
MOJIH PET VELIKIH LjUBAVI

Branka Nevistić, voditeljka “Piramide”, na Atlas TV
CRNOGORSKA SFINGA

Hirovi svetskih i naših zvezda
OPSEDNUTE ŠOPINGOM

Šesta nedelja u kući “Velikog Brata”
STIGLA NOVA EKIPA

Intervju sa glumicom Ivanom Popović
MOGLA BIH DA ŽIVIM SAMO OD LjUBAVI

Mirjana Bobić-Mojsilović
LOŠE VESTI

RTS snima seriju “Moj rođak sa sela”
U GLAVNOJ ULOZI – SRBIJA

Predstavljamo kandidate za “Evropsko lice”
KRISTINA RADENKOVIĆ I MILO LEKIĆ

Šou program “Plesom do snova” u svetu
I MARADONA JE BIO ZVEZDA

Modni biro: Dragana Ognjenović na Beck's Fashion Week-u
JEDNOSTAVNO, LEŽERNO, ŽENSTVENO

SVE O TV SERIJAMA