Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
CRNOGORSKA SFINGA
Branka Nevistić, voditeljka “Piramide”, na crnogorskoj Atlas TV
Branka Nevistić

Iako Branke Nevistić više nema u srpskoj “Piramidi”, jedno od naših najpopularnijih TV lica ostaje u ovom besedničkom šou programu, u njegovom crnogorskom izdanju. Od 12. novembra “Piramida” sa Brankom startuje na Atlas TV, a zahvaljujući tome što se ova televizija od 1. novembra nalazi i u kablovskoj ponudi SBB, Nevistićeva ostaje i na TV nebu Srbije.


U kom trenutku su Branku kontaktirali sa Atlasa, odmah po vesti da neće više voditi srpsku “Piramidu”?
- Pre toga. Početkom oktobra. U to vreme počela je 3. sezona srpske “Piramide”, koju više nisam želela da radim. Smatrala sam da je ispucala svoj potencijal na Pinku, što sam, u septembru, rekla i Željku Mitroviću. Nisam mogla da zamislim da radim sopstvene reprize, s većinom istih gostiju po treći put, znajući mnogo potencijalnih gostiju koji nisu hteli da dođu na Pink. Ja sam za ovu godinu imala druge planove, i imam ih još, a oni su potpuno drugačiji od programskih ambicija TV Pink, te je to i razlog zbog kojeg sam zatražila sporazumni raskid ugovora. Usledila je 1. emisija 3. sezone i svi koji su je gledali znaju da sam na kraju treće teme rekla da je to i kraj treće “Piramide” za mene. E, posle toga su me zvali iz Crne Gore.
Da li ste bili u dilemi da li da prihvatite punudu Atlasa?
- Bila sam, ali moram da priznam da mi je odmah bilo primamljivo da u drugoj sredini radim isti projekat, koji tek treba da postane ono što je bila “Piramida” u Srbiji. Prijao mi je taj poziv iz Crne Gore, i nekako mi je višeznačan. Eto, osim Telekoma, oni su poželeli i mene u njihovom najvažnijem TV projektu, čiji ću deo biti i u pripremi emisija. Biće sigurno i dosta gostiju iz Srbije, jer teme koje nas interesuju su često zajedničke.
Snimanja, “ruta” Beograd - Podgorica, materinske obaveze?
- Emisija će ići uživo, ponedeljkom u 20 sati. Nedeljom putujem u CG, u utorak sam u BGD. Više nema slobodnih dana, a moj sin će tada da bude sa svojim tatom.
Hoćete li voditi “Piramidu” na srpskom ili crnogorskom?
- Niko me to u CG nije pitao... samo su me poslali na kurs jezika! Šalim se, naravno. Naišla sam na odličan prijem i zaista se radujem početku.


SADRŽAJ



Na ti sa... Bojanom Ordinačev
ZA SVE U ŽIVOTU IMAM PETLjU

Usnija Redžepova
MOJIH PET VELIKIH LjUBAVI

Branka Nevistić, voditeljka “Piramide”, na Atlas TV
CRNOGORSKA SFINGA

Hirovi svetskih i naših zvezda
OPSEDNUTE ŠOPINGOM

Šesta nedelja u kući “Velikog Brata”
STIGLA NOVA EKIPA

Intervju sa glumicom Ivanom Popović
MOGLA BIH DA ŽIVIM SAMO OD LjUBAVI

Mirjana Bobić-Mojsilović
LOŠE VESTI

RTS snima seriju “Moj rođak sa sela”
U GLAVNOJ ULOZI – SRBIJA

Predstavljamo kandidate za “Evropsko lice”
KRISTINA RADENKOVIĆ I MILO LEKIĆ

Šou program “Plesom do snova” u svetu
I MARADONA JE BIO ZVEZDA

Modni biro: Dragana Ognjenović na Beck's Fashion Week-u
JEDNOSTAVNO, LEŽERNO, ŽENSTVENO

SVE O TV SERIJAMA