Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
PROŽDRLjIV SAM I NESTRPLjIV
U atraktivnoj rubrici Na TI... razgovaramo sa Rambom Amadeusom, muzičarom – jedriličarom
Rambo Amadeus

Piše V. Čikeš
Kada se 1988, pod pseudonimom Rambo Amadeus, pojavio na muzičkoj sceni sa albumom “O, tugo jesenja”, Antonije Pušić (43) odmah je postao prvorazredna medijska provokacija. Do tada uspešni jedriličar, višestruki šampion onih država, ovaj rođeni Kotoranin ugazio je pravo u najdublje blato ovdašnje političko-kulturne estrade, promovišući usput i izraz turbo folk.
Dvadesetak godina (i nekoliko ratova i revolucija) kasnije, njegova satira ima kultni status u sredini oguglaloj na sve, pa i na satiru.

Iako je i dalje na muzičkoj sceni, uglavnom gleda svoja posla i nove generacije upoznaju ga tek kao Kraljevića Marka iz ambicioznih TV reklama jedne banke. U razgovoru za “TV novosti” po prvi put govori o tome zašto ga raskid Srbije i Crne Gore nije uznemirio, zašto bi nepismenima i polupismenima oduzeo pravo glasa, šta gleda na TV a šta ne, koju je najveću glupost čuo o sebi i, konačno, kako bi glasila njegova poslednja želja.
Dakle, dame i gospodo, Rambo Pušić Antonije Amadeus!
Dalje...

NESTAJALA I VASKRSAVALA KAO FENIKS
Biljana Ristić, priprema šou program i nove imitacije
Biljana Ristić

Piše S. Bijelić
Popularne imitatorke, pevačice i šoumena, deset godina nije bilo na našim TV kanalima. Ali, Biljana Ristić nije zaboravljena. Od 1972. godine, kada je zvanično izabrana za najlepšu ženu Jugoslavije, njeno ime stalno je bilo prisutno u medijima. Na televiziji je radila “Od glave do pete” sa Minjom Subotom i Minimaksom, gostovala u šou programima “Sedmorice mladih”, bilo je u “Formuli jedan”, “Ponovo sa vama”... Od detinjstva je osvajala tajne imitiranja i, samouka, odlično je oponašala glas i gestikulaciju Baneta Vukašinovića, Miljana Miljanića, Minimaksa (govorio je da je najlepši kada ga imitira Biljana), Tereze Kesovije, Vlade Kalembera, Josipe Lisac, Tine Tarner, Rafaele Kara, Staneta Dolanca, Madlen Olbrajt, Larija Kinga, zbog Čarlija Čaplina izučavala je istoriju filma, bila je i Aleksis iz “Dinastije”...

Sa Dušanom Mitevićem, dugogodišnjim direktorom Radio-televizije Beograd, koji je preminuo 2003, bila je u braku dve i po decenije, a od 1999. porodica je sa sinom Adamom (danas studentom medijske produkcije u Londonu) živela prvo u Crnoj Gori, a potom u Mađarskoj.
Biljana i danas živi na relaciji Beograd-Budimpešta, ali sve češće boravi u rodnom gradu. Njena učestala gostovanja na televizijama i novinski intervjui ukazuju na to da se nešto “kuva”. I, zaista, priprema šou program, ali ne televizijski. Kaže da se uželela rada uživo pa će, sva je prilika, zbog akustike plan ostvariti na nekoj pozorišnoj sceni. Između ostalih, u najavi je imitacija Karle del Ponte za koju kaže da joj, uz dobru masku i tekst, neće predstavljati problem.
Dalje...

NE STIDIM SE STOMAKA
Holi Meri Kombs, zvezda serije “Čari”, u osami čeka bebu
Holi Meri Kombs

Piše M. Adžić
Glumica Holi Meri Kombs, koja je osam godina tumačila lik srednje, a potom i starije sestre veštice Pajper u hit seriji “Čari”, ovih dana opet privlači pažnju javnosti, iako već dugo ne glumi. Sa mužem Dejvidom Donahjuom, asistentom snimatelja u “Čarima”, viđena je kako kupuje ženske kompletiće za bebu, iz čega je izveden zaključak da očekuje devojčicu. Pre dve godine rodila je sina Finlija.
Sve to ne bi bilo ni tako misteriozno ni tako zanimljivo da se Holi nije sasvim povukla, kloneći se javne pažnje i uporno odbijajući intervjue. Time je samo pojačala znatiželju.
Dalje...

PERIPETIJE NA SEOSKI NAČIN
Snima se igrana serija “Seljaci”
Piše B. Jovanović
Posle gotovo pet meseci završeno je snimanje prvih dvadeset epizoda serijala “Seljaci”, reditelja Dragoslava Lazića. Širom Srbije - u Leštanima, Vrčinu, Zucama, manastiru Zlatenac, Sokobanji, Jagodini i Beogradu – ekipa je snimala nove peripetije već poznatih junaka iz istoimenog filma od pre pet godina. Naravno, u priču je uvedeno i puno novih likova.
Dalje...

LATINO PLANETA
* Nije trudna: Plavokosa Edit Gonsales, koja u rodnom Meksiku slovi za nacionalnu heroinu, demantovala je pisanje tamošnje štampe da je ostala u drugom stanju i da će uskoro napustiti snimanje sapunice “Svet zveri”

* Portret: Saznajte sve o Ajlin Abad, koja u seriji “Oluja strasti” igra Valentinu

* Uskoro majka: Crnokosa Gretel Valdes trenutno je zauzeta snimanjem serije “Slomljeno srce”, u kojoj tumači Pamelu, ali po završetku tog posla želela bi da zatrudni
Dalje...


SADRŽAJ:

NA TI... sa Rambom Amadeusom

LEPE OČI VLAJNA IMA

MAGNETOSKOP
Biljana Ristić

NESTAJALA I VASKRSAVALA KAO FENIKS

Slučaj Pink – Nemeček
PINK TUŽI

Robert Nemeček
NISAM U KAMPANjI PROTIV MITROVIĆA

Sandra Lalatović
NE MENjAM NI MOMKE NI POSLOVE

Mirjana Bobić-Mojsilović
MITROVIĆ SREĆKOVIĆ

Na snimanju serije “Seljaci”
PERIPETIJE NA SEOSKI NAČIN

Raspodela sportskih prenosa na našim TV kanalima
BITKA ZA “ORLOVE”

Legende: Fidel Kastro, najomraženiji i najomiljeniji svetski lider
HRAST KOJI (NE) PADA

Modni biro: Čudne sklonosti najpoznatijih modnih dizajnera
OPSEDNUTI KOSOM, RAČUNIMA, BAKTERIJAMA...

Gretel Valdes iz “Slomljenog srca”
UDVARAČ U KUMOVSKOJ ULOZI

Ajlin Abad iz “Oluje strasti”
NISAM LEPOTICA SA POLA MOZGA

Uz seriju “Smolvil”: Tom Veling
DOSADIO MU SUPERMEN

SVE O TV NOVELAMA