Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
ŠTIKLE, ŠERPE I ĆASKANjE
Mirjana Bobić-Mojsilović o novoj emisiji “Pogodi ko dolazi na večeru” na TV Enter
Mirjana Bobić-Mojsilović

Piše R. Radosavljević

Adut s kojim Televizija Enter započinje svoju trku za gledaoce i piplmetre je i popularna novinarka i TV autorka Mirjana Bobić-Mojsilović sa svojom novom emisijom “Pogodi ko dolazi na večeru”. Ovaj tok šou emitovaće se najverovatnije vikendom (tek predstoji pravljenje precizne programske šeme), a kao goste videćemo najznačajnije ličnosti sa naše javne scene.
- U studiju će uvek biti po jedan gost koji dolazi na večeru. To će biti emisija u kojoj će se malo i kuvati, a pored poznatih ličnosti ideja je da mi u goste ponekad dolaze i neki zanimljivi, a potpuno nepoznati ljudi. Pred kraj emisije gost i ja ćemo probati ono što sam skuvala. Inače, pićemo piće, seckaćemo luk ako treba, i pričaćemo o svemu o čemu se priča na večeri – od politike, preko ličnih stvari, do filozofskih tema iz oblasti savremene globalne kulture.
Dalje...

PRAVIM NABOLjU KAJGANU U GRADU
Na Ti... sa Sergejem Ćetkovićem, pop pevačem
Sergej Ćetković

Piše S. Bijelić

Predlagali su mi da budem uporniji, ambiciozniji, bekompromisan, da se više laktam, bijem i borim za ono što je moje. Nikada po tom pitanju nisam hteo da se menjam, jer znam da pre ili kasnije sve dođe na svoje, samo je pitanje vremena, kaže za TV novosti Sergej Ćetković, rođeni Podgoričanin a sada stanovnik Beograda. I, njegovo vreme je došlo. Najbolja potvrda za to su prošlogodišnji uspešni koncerti u Centru “Sava” koji će se, sredinom februara, naći na DVD-ju.
Od kada je 2000. godine objavio prvi album, naslovivši ga imenom svoje supruge Kristine, ovom dvometrašu bilo je zagarantovano mesto na listi najboljih baladera na ovim prostorima. No, trebalo je da se dogodi pesma “Pogledi u tami”, napisana za film “Pogled sa Ajfelovog tornja”, pa da Sergej doživi žensku vrisku kakva prati istinske zvezde. Iako statičan na sceni (mada, kakav pevač i može biti dok interpretira balade), sa imidžom uglađenog, odmerenog, stidljivog i sentimentalnog momka (valjda zbog srceparajućih stihova), pa šturog na rečima (zbog čega ga nijedan novinar ne bi stavio na listu deset omiljenih sagovornika), Sergej je dospeo tu gde jeste. Sada mu preostaje da javnosti pokaže i šeretsku stranu svoje ličnosti. Naime, oni koji ga dobro poznaju tvrde da je neverovatno kreativna i duhovita osoba, u stanju da od svake životne situacije napravi vic, te da sa njim nikada nisu načisto – da li se šali ili govori istinu. Da li se ovo uklapa u sliku koju imate o njemu? Možda će naredni redovi doprineti da ga, kada ga naredni put budete videli na sceni, posmatrate drugačijim očima.
Dalje...

SAMO DA TRAJEM I DA GLUMIM
Velimir Bata Živojinović, glumac
Bata Živojinović

Piše V. Čikeš

Od kada je pre nekoliko meseci konstatovano da mora na operaciju srca, pa sve dok nije izašao iz bolnice, Velimir Bata Živojinović (74) praktično nije mogao da živi od novinara. Najnoviji talas medijske popularnosti u karijeri najproduktivnijeg domaćeg glumca (više od 300 uloga na filmu i TV) bio je podstaknut kako brigom za njegovo zdravlje, tako i javnim pomirenjem sa Borisom Dvornikom, hrvatskim glumcem s kojim je Bata nekada bio nerazdvojan, a čiji su međusobni odnosi prekinuti u godinama krvavog raspada Jugoslavije. Izašavši iz bolnici pre nešto više od mesec dana, Bata se možda i iznenađujuće brzo oporavlja od teške operacije. Šta više, počeo je već i da snima nove epizode serije “Seljaci”, a u planu su već i nekoliko novih uloga, među kojima i novi “Balkan ekspres” sa originalnom glumačkom postavom.
Povrh svega popularni glumac se ponovo aktivno uključio u predstojeće izbore kao kandidat Socijalističke partije Srbije.
Dalje...

PRED TREĆOM SVADBOM
Anastasija Zavorotnjuk, Vika u ruskoj verziji “Dadilje”
Anastasija Zavorotnjuk

Piše S. Milić

U ruskoj verziji popularne “Dadilje” glavna junakinja ima ukrajinski akcenat (umesto onog sa američkog juga), a “otkačena” je i zgodna kao i Fren Drešer. Radnja serije koju gledamo na B92 odigrava se u Moskvi. Zaljubljeni par, producenta Maksima Šatalina i dadilju Viku Prutkovsku, igraju Sergej Žigunov i Anastasija Zavorotnjuk. Snimanje je završeno posle dve sezone, ali ne i romansa dvoje protagonista. Ona kao da se tek zahuktava, puneći novinske stupce. Devojka iz provincije tako je, posle brojnih nagrada i popularnosti stečene ulogom u “Dadilji”, postala zvezda tabloidne štampe.
Dalje...

U HOLIVUDU NE POSTOJI ISTINSKI GLAMUR
Dejvid La Čepel, slavni modni fotograf odlučio da se penzioniše i bez pardona govori o razmaženim i hirovitim zvezdama
Paris Hilton

Piše A. Popadić

Nekada davno, kada je Dejvid La Čepel išao u školu i prvi put uzeo fotoaparat u ruke, stvar se završila tako što su se svi njegovi školski drugovi skinuli pred njegovim objektivom - i to do gole kože. Ali, došlo je vreme da se zvezde otimaju ko će pre zbaciti svoje krpice pred ovim američkim fotografom. Madona, Šakira, Eminem, svi strpljivo stoje u redu jer znaju da će im La Čepelova fotografija doneti internacionalnu slavu i jedinstvenu fotografiju koja će se svima vrlo lako urezati u sećanje.
Dalje...

TV SERIJE
Sara Maldonado, zvezda serije “Beštije”
MUKE SA TEMPERAMENTOM


Dvadesetšestogodišnja Sara Maldonado ikona je meksičke tinejdžerske populacije: moderna je, zgodna, slobodoumna i odavno uspešna. Status najplaćenije Televisine mlade zvezde stekla je ulogama u tri veoma popularne tinejdžerske sapunice. U vreme njihovog prikazivanja Sarin “pečat” nalazio se na svemu – na majicama, slikama za mobilne telefone, žvakama, bombonama, kozmetici, razglednicama, školskom priboru, igricama, parfemima...
Dalje...


SADRŽAJ


NA TI... sa Sergejem Ćetkovićem
PRAVIM NAJBOLjU KAJGANU U GRADU

Velimir Bata Živojinović
SAMO DA TRAJEM I DA GLUMIM

Mirjana Bobić-Mojsilović
POGODI KO DOLAZI NA VEČERU

Uskoro startuje kanal Enter
NOVA TELEVIZIJA, STARE ZVEZDE

Vanja Bulić
TV ONA: JELENA JANKOVIĆ

Anastasija Zavorotnjuk
PRED TREĆOM SVADBOM

Žovana Antoneli
SPREMNA ZA POSLEDNjU UDAJU

Čad Majkl Marej
GLUMAC ZAHVALjUJUĆI MALERIMA

Modni biro: Najgore obučene poznate ličnosti u 2006.
BRITNI I PARIS ODEVENE ZA SMEH

Legende: Marčelo Mastrojani
SIMBOL LATINSKOG LjUBAVNIKA

Vorenu Bitiju nagrada za životno delo
SJAJ STAROG ZAVODNIKA

Dejvid La Čepel, slavni modni fotograf
U HOLIVUDU NE POSTOJI ISTINSKI GLAMUR

Dejvid Bouvi, ikona našeg doba
RENESANSNI BIZNISMEN


SVE O TV SERIJAMA