Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
I KAD PREDEM – GREBEM
Na Ti... sa Anom Nikolić, pop pevačicom
Ana Nikolić

Piše S. Bijelić

Daću ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od čokolade devojka... Pop pevačica Ana Nikolić od nedavno pevuši ove stihove, koji se nalaze na njenom novom CD-u “Devojka od čokolade”. Tu su i “Klovn”, “Plakaćete za mnom oboje”, “Solo ti, solo ja”... Većinu tekstova napisala je Marina Tucaković, dok je izvršni producent Aleksandar Milić Mili, koji je prethodne decenije sarađivao sa Cecom Ražnatović, odigrao je značajnu ulogu u nastanku do sada najvećeg Aninog hita “Romale, romali”, sa kojim je ova pevačica imala zapažen nastup na ovogodišnjoj Evropesmi. Vlasnici najlepših nogu na estradi predstoji koncertna turneja - u Cirihu, Makedoniji, Bosni, promocija u Sloveniji, a krajem januara izlazi DVD sa “živih” nastupa.
Dalje...

ŽENE SU NAJVERNIJA PUBLIKA
Momčilo Bajagić Bajaga pred koncert u Areni
Momčilo Bajagić Bajaga

Piše I. Ivačković

Konačno će se i to dogoditi: jedna domaća rok grupa održaće koncert u Areni! Naravno, reč je o Bajagi i Instruktorima, koji će tamo svirati u subotu, 23. decembra. Što je još lepše, Instruktori će, po svemu sudeći, prodati svih 17.000 karata, koliko ih je štampano za taj događaj. U razgovoru za TV novosti, Momčilo Bajagić Bajaga kaže kako u publici očekuje najmanje dve generacije: današnje tinejdžere i one koji su bili tinejdžeri osamdesetih, kada je on počinjao solo karijeru.
- Na našim koncertima obično i jeste tako - kaže Bajaga. - Često se dešava da žene koje su odrastale uz muziku Instruktora dolaze u društvu svojih ćerki. Pri tom, žene i devojke čine većinu naše publike, ja mislim čak negde oko 70 odsto. U tom smislu, situacija je ista kao kada smo počinjali. Žene su najvernija publika.
Dalje...

NISAM DOTERIVALA SVOJ IZGLED, VEĆ MOZAK
Ljiljana Lašić, glumica i dramaturg
Ljiljana Lašić

Piše A. Popadić

Popularan može biti svako, a biti slavan je nešto drugo, započinje svoju priču Ljiljana Lašić, prisećajući se dana kada je njena Tina iz "Pozorišta u kući", u vreme premijernog emitovanja, "žarila i palila" bivšom Jugoslavijom. Ova popularna serija koja se upravo emituje na RTS i danas je, posle mnoštva repriza, u vrhu gledanosti. Glumica koja je sarađivala sa Paolom Anđelijem, Dejanom Mijačem, Vidom Ognjenović, i koja je ostvarila mnogo upečatljivih uloga, ipak je ostala upamćena kao kućna pomoćnica Tina.
Bila je jedan od osnivača Srpskog pokreta obnove, ali odavno nije njihov član, niti simpatizer bilo koje druge stranke. Ljiljana danas smatra da joj je uloga Tine, ali i bavljenje politikom najveći "minus" u biografiji. Dalje...

ZA DORUČAK BANANE SA MEDOM, ZA VEČERU PETER
Marijana Šimenes, Ana Franciska u seriji “Biber i čokolada”
Marijana Šimenes

Piše S. Bijelić

Možda nije najlepša Brazilka koju smo videli na ekranu, ali trenutno je najpopularnija. Za Mariju Šimenes, koju od prošle sedmice možemo gledati na TV Košava u sapunici “Biber i čokolada”, glasalo je više od milion ljudi, pa ju je jedan tinejdžerski magazin proglasio najboljom glumicom u 2006. godini. Ne slučajno. Marijana radi kao mašina: iako ima samo 25 godina, već je nastupila u pet telenovela, a stalno igra i u pozorištu.
Dalje...

IVAN FAVORIT!
Poznati tipuju pobednika “Velikog Brata”
Ivan Ljuba

Piše J. Jovanović

U finalu “Velikog Brata”, u novogodišnjoj noći, jedan od stanara vratiće se u stvarni svet bogatiji za sto hiljada evra. Sada kada je ta noć i toliki novac tako blizu, atmosfera u kući “Velikog Brata” se usijala, nema više maski, obzira, tolerancije i kompromisa. Na površinu su izbile svađe, sukobi, skrivena mišljenja, ali i poneka simpatija...
Ako sve bude po planu, šestoro ukućana će igrati u velikom finalu, a ako je verovati organizatorima, i ovoga puta gledaoci će dati poslednju reč i presuditi.
Posle više od devedeset dana ovog velikog TV projekta koji je podelio javnost, ali zabeležio i veliko interesovanje i gledanost, u našoj anketi pitamo poznate na koga tipuju, ko im je glavni favorit i čija bi ih pobeda najviše obradovala. Interesantno je da im “Veliki Brat” više nije toliko zanimljiv, ali “običan svet” drugačije reaguje. Forumi su prepuni komentara, gledanost dostiže vrhunac, a na kladionici Ivan Ljuba i dalje suvereno nosi “tutulu” favorita. Prate ga Dragana, Nikola i Aleksandra.
Dalje...

TV SERIJE
GLUMICA STICAJEM OKOLNOSTI - Lorena Rohas, junakinja serije “Druga strana ljubavi”
Piše M. Adžić

Otkako se pojavila u seriji “Predsednik”, gde je igrala Beatris, fatalnu zavodnicu, Lorena Rohas san je mnogih muškaraca širom sveta. Atraktivna brineta ne krije da se u početku plašila da “Predsednik” neće sjajno proći kod publike, pošto mu sadržina nije bajkovita.
- Bio je to rizik. Ali, čim sam pročitala scenario i upoznala glumačku ekipu, imala sam ludi osećaj da je to nešto doista dobro. Baš sam bila zagrejana za tu ulogu – kaže glumica koju od pre nekoliko nedelja gledamo u visokobudžetnoj sapunici “Druga strana ljubavi”.
Dalje...


SADRŽAJ:

NA TI... sa Anom Nikolić
I KAD PREDEM – GREBEM

Momčilo Bajagić Bajaga
ŽENE SU NAJVERNIJA PUBLIKA

Ljiljana Lašić
NISAM DOTERIVALA
SVOJ IZGLED NEGO MOZAK

Poznati tipuju pobednika “Velikog Brata”
IVAN FAVORIT!

Vanja Bulić
TV ON: IVAN BOSILjČIĆ

Ivan Živković o filmu “Hadersfild”
UVEK VERUJEM U HEPIEND

Mirjana Bobić-Mojsilović
GLAS RAZUMA

Modni biro: Kape su ove godine obavezan detalj
ŠTRIKANE, DžOKEJSKE, AVIJATIČARSKE...

Legende: Korset i halter
FATALNO ZAVODLjIVI I ŽENSTVENI AMBLEM

Stiven Spilberg
ČOVEK KOJI JE PROMENIO HOLIVUD

Skandali na snimanju telenovele “Beštije”
PLjUŠTE OTKAZI, A SVE U REDU

SVE O TV SERIJAMA

SPECIJALNI POKLON ZA SVE ČITAOCE TV NOVOSTI: VREMENSKA PROGNOZA I KALENDAR ZA 2007.