Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
PIJANISTA KOJI KASNO “PALI” I PONEKAD VRIŠTI
Ivan Ljuba, pobednik prvog serijala Velikog Brata
Ivan Ljuba

Piše J. Jovanović

Posle 107 dana u kući “Velikog Brata”, uzbuđenja, neizvesnosti novogodišnjeg finala i vatrometa, sada je sve jasno – pobednik prvog serijala je Ivan Ljuba, dvadesetšestogodišnji pijanista iz Beograda. Otišao je iz Košutnjaka bogatiji za veliko životno iskustvo i sto hiljada evra, ostavivši za sobom nagađanja radoznalih o njegovom seksualnom opredeljenju, navikama i ponašanju, ali i velike simpatije i podršku gledališta.
Dalje...

TEK PLANIRAM NAJBOLjE ULOGE
Lazar Ristovski, glumac
Lazar Ristovski

Piše R. Radosavljević

Ako bi se pravio rezime protekle filmske godine, ona bi mogla da nosi i znak Lazara Ristovskog – snimio je nekoliko novih filmova u inostranstvu, na 51. Međunarodnom festivalu u Valjadolidu (Španija), dobio je Gran pri Zlatni klas za najbolju mušku ulogu, gledali smo ga pored novog Džejmsa Bonda, završio je film “S.O.S”, prvi u saradnji sa rediteljem Slobodanom Šijanom, a sa filmom “Sutra ujutru”, čiji je producent, ušao je i u trku za ovogodišnjeg Oskara. U karijeri koju je započeo pre tačno trideset godina nosilac je i najprestižnijih domaćih pozorišnih i filmskih nagrada – “Zoran Radmilović”, Sterijina, Orlando, Zlatni ćuran, “Raša Plaović”, Car Konstantin, Gran pri Naisa... kao i nagrade “Gibelina” i “Miglior Atorre”, koje je dobio u Italiji.
Dalje...

JOŠ UČIM DA HODAM NA ŠTIKLAMA
Na Ti... sa Vericom Bradić, autorkom TV emisije “Avalski toranj”
Verica Bradić

Piše R. Radosavljević

Iako je u Radio Beogradu (“Indeks”) provela gotovo osam godina, značajniju pažnju publike Verica Bradić zadobila je tek kao novinar i voditelj Televizije Politika. Emisija “Molim, šta ste rekli”, koja je predstavila javnosti i donela popularnost, bila je i promocija drugačije forme televizijskog novinarstva. Posle tri godine postala je autorka emisije “Portret” na BK televiziji, a onda je, na iznenađenje gledalaca koji su je “držali” za jednu od ambicioznijih i omiljenijih novinarki iz tima Aleksandra Tijanića, nestala s malih ekrana. Posle sedmogodišnje pauze i kratkog “izleta” na Televiziju Pink, gde je radila emisiju “Triling”, Verica Bradić stala je pred kamere Medijskog javnog servisa Srbije, gde je subotom uveče gledamo kao autorku i voditeljku popularne emisije “Avalski toranj”. Novinarka koja je ostala upamćena i po čuvenom plesu sa Zdravkom Čolićem u Centru “Sava”, tokom njegovog koncerta pre desetak godina, diplomirala je na Pravnom fakultetu, a u vreme odsustva sa televizije oprobala se i kao advokat.
Dalje...

UŽIVA, PEVA, NEDOSTAJE JOJ MILISAV
Ekskluzivno iz Australije - pevačica Ksenija Pajčin
Ksenija Pajčin

Piše S. Milić

Pre nekoliko sedmica izašao je “Best of” Ksenije Pajčin, sa 13 pesama od kojih su tri nove i deset sa prethodna dva njena albuma. Dve od te tri radila je, kako sama Ksenija napominje, odlična ekipa – Marina Tucaković, Romario i Srđan Čolić.
- “Nino” i “Dečko mi je umoran” veoma su slušane. Jednu pesmu uradila sam na engleskom jeziku u studiju u Čikagu i za nju planiram spot za MTV Adria. Duboko verujem da će se te pesme tek slušati, jer nisam u zemlji, pa nisu ni promovisane – kaže nam Ksenija sa najudaljenijeg kontinenta, iz Australije, gde je na turneji.
Dalje...

IZMEĐU OBOŽAVANjA I ZLOBE
Murilo Benisio, junak serije “Biber i čokolada”
Murilo Benisio

Piše M. Adžić

Zvezda telenovele “Zabranjena ljubav”, Murilo Benisio (igrao je blizance Leonarda i Lukasa), jedan je od najpopularnijih brazilskih glumaca poslednjih godina. Sada ga gledamo u sapunici “Biber i čokolada”, kao Danila, ljubavnika Ane Franciske. Benisio je toliko popularan da izaziva gužvu gde god da se pojavi, poput najvećih fudbalskih zvezda. Prate ga paparaci i obožavaoci. Ali, ti opisi nisu uvek ni blagonakloni ni objektivni. Novinari ga smatraju najdosadnijim likom tamošnjeg šou-biznisa i ne propuštaju nijednu priliku da ispolje zlobu.
Dalje...

TV SERIJE
Gabrijela Spanić, junakinja serije “Valerija”
ZATOČENICA SUDBINE

Jedna on najpopularnijih latinoameričkih glumica, Gabrijela Spanić, koja je pre tačno dve godine posetila našu zemlju, vratila se na naše male ekrane ulogom Valerije u istoimenoj seriji. Kao i u telenoveli “Zatočenica ljubavi”, igra drčnu i temperamentnu devojku koja pokušava da pridobije ljubav svoje tajno rođene ćerke koja veruje da su njih dve sestre.
Dalje...


SADRŽAJ


Na TI... sa Vericom Bradić
JOŠ UČIM DA HODAM NA ŠTIKLAMA

Lazar Ristovski
TEK PLANIRAM NAJBOLjE ULOGE

Ivan Ljuba, pobednik Velikog Brata
PIJANISTA KOJI KASNO “PALI”
I PONEKAD VRIŠTI

Zoran Panović, dobitnik nagrade TVN za TV kritiku
TELEVIZIJA JE NAJVEĆA DžUNGLA

Snima se rimejk serije “Pozorište u kući”
ROĐA U VREMENU TRANZICIJE

Mirjana Bobić-Mojsilović
VREDI SE BORITI

Šta nam poznate ličnosti žele u 2007.
KAD BI DEDA MRAZ BIO SRBIN

Modni biro: Ženska odela i košulje
OTMENA, ELEGANTNA, SEKSI...

Legende: Džejms Braun
SUZE NA ZLATNOM KOVČEGU

Dokumentarac Bi-Bi-Sija na B92
TAJNI ŽIVOT FRENKA SINATRE


SVE O TV SERIJAMA


SPECIJALNI POKLON ZA SVE ČITAOCE TV NOVOSTI: HOROSKOP ZA 2007.