Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
PONOVO BIH VODIO “MILIONERA”
Gde je i šta radi Ivan Zeljković?
Ivan Zeljković

Piše J. Jovanović

Kviz “Želite li da postanete milioner” Ivana Zeljkovića izbacio je u sam vrh popularnosti i među najtraženija TV lica, a nadimak Zeka Milioner ostao je, izgleda, trajno vezan za njega. U popularnom i, dok je postojao, najgledanijem kvizu, nažalost ni jedan takmičar nije uspeo da osvoji milion dinara, a televizija BK, na kojoj je emitovan, nije dobila frekvenciju. Sa njom je Ivan Zeljković nestao sa malih ekrana, ali se u medijima dosta spekulisalo o njegovom novom radnom mestu, licitirane su razne televizije na kojima ćemo ga opet gledati. To se do sada nije dogodilo, međutim, popularni Zeka nastavio je da se bavi televizijom, ali na malo drugačiji način. Pre dve godine osnovao je svoju marketinško–produkcijsku agenciju pod imenom “Advantage”, ali je sebi ostavio i prostor da se eventualno vrati na ekran...
Dalje...

CECA I NIKOLA TESLA U DRUŠTVU BRITNI SPIRS
Ko su najtraženije ličnosti, vesti i događaji na internetu u svetu i kod nas
Ceca Ražnatović

Piše A. Popadić

Nekoliko miliona internet korisnika u godini na izmaku posetilo je pretraživač Yahoo. Prema rečima portparola Keti Erli, Yahoo je zabeležio više od milijardu traženih pojmova, a apsolutna "gospodarica interneta" u 2006. godini je Britni Spirs. Mada nije snimila nijednu novu pesmu, ona je, po podacima jednog od najposećenijih svetskih pretraživača, bila najtraženije ime na internetu. Ova 25-godišnja zvezda nekad je bila pevačica, a u poslednje vreme mnogo je poznatija kao skandal majstor. U 2006. godini uspela je da rodi dete, da starijeg sina od nepunih godinu dana umalo ispusti iz naručja (naočigled paparaca), da se razvede, da je uslikaju na javnom mestu bez donjeg veša... Puno razloga za Britnine obožavaoce, ali i one koji nisu ljubitelji njenog lika i dela, da je potraže na internetu.
- Prema podacima iz celog sveta, ime Britni Spirs bilo je najtraženiji pojam u protekloj godini. Razlog leži u tome što ona privlači jednaki broj muških i ženskih posetilaca interneta koji su "gladni" informacija o mlađanoj pop divi - objašnjava Keti Erli, portparol Yahooa.
Dalje...

SNEG NAJLEPŠE PADA U BEOGRADU
Sergej Trifunović, glumac
Sergej Trifunović

Piše I. Ivačković

Mereno bilo kojim kriterijumom, Sergej Trifunović je jedan od najuspešnijih srpskih glumaca. Njegov blistavi talenat i spremnost da se do kraja zagnjuri u svaku ulogu učinili su ga podjednako voljenim i cenjenim kod publike i kritičara. Glumeći u pozorištu, dobio je nagrade Zoran Radmilović i Sterijinu (obe za ulogu u predstavi “Porodične priče”), kao i Zlatnog ćurana (za ulogu u “Ukroćenoj goropadi”). Na filmu je debitovao 1994, u “Tuđoj Americi” Gorana Paskaljevića.
Svoj prvi kadar u životu Trifunović je snimio na Brajton Biču, na Koni Ajlendu. “Do tada sam samo jednom bio u inostranstvu, i to 1990, kada sam otišao u Beč, na koncert Rolingstounsa”, kaže Sergej. “Osim Stounsa, video sam samo ringišpil na Prateru. A onda, u 21. godini, zatekao sam sebe kako karijeru počinjem u Njujorku, gradu o kojem sam oduvek maštao.” Osim “Tuđe Amerike”, Trifunović je poznat i po ulogama u filmovima “Bure baruta”, “Stršljen”, “Spasitelj”, “Ubistvo s predumišljajem”, “Munje” i “Kad porastem biću Kengur”. Takođe, u Parizu je glumio u filmu “Ljubavnici” Žan Mari Bara.
Dalje...

BALKANCI SU IDEALNI MUŠKARCI
Na ti sa... Marijom Kilibardom, voditeljkom TV Avala
Marija Kilibarda

Piše J. Jovanović

Za nju važi ona narodna poslovica “što na umu to na drumu”. Ona je najveselije biće na planeti, koje ume da živi punim plućima i da na pravi način iskoristi svaki sekund života. Tako oni koji je poznaju opisuju Mariju Kilibardu, voditeljku TV Avale. Pred kamere je stala 2001. godine, posle konkursa na RTS i škole novinarstva. Radila je na Trećem kanalu emisije “Zoom”, “3K ček in”, “Štiklom na terenu”, “3Kop” i mnoge druge. Posle gašenja 3K gledali smo je na RTS tokom Evropskog prvenstva u košarci, kao i u emisiji posvećenoj fudbalu, “Tajm aut”. Sada na TV Avala nekoliko puta nedeljno vodi kviz “1 na 4” i emisiju kratke forme “Prženje”.
Dalje...

SREĆNA UZ EVROPLjANINA
Novosti u životu brazilske glumice Marije Fernande Kandido
Marija Fernanda

Piše S. Bijelić

Lepu Mariju Fernandu Kandido (32), koju mnogi smatraju brazilskom Sofijom Loren, gledali smo u sapunicama “Nova zemlja” i “Brazilski akvarel”. U međuvremenu se udala i, 23. januara ove godine, postala majka. Tomas je na ovaj svet požurio, pa je kao nedonošče teško samo 2,2 kilograma bio pod posebnim lekarskim nadzorom. Marija Fernanda i njen dve godine stariji suprug Petrit, francuski preduzimač, imali su posebnu sobu u porodilištu, jer nijednog trenutka nisu želeli da se odvoje od mališana.
Dalje...

TV SERIJE
Snima se nova verzija “Pozorišta u kući”
STARI PROBLEMI U NAŠEM VREMENU

Piše V. Čikeš

Posle viešemesečnih priprema i potrage za glumcima, prošle nedelje počelo je snimanje nove verzije “Pozorišta u kući”, jedne od najpopularnijih serija u istoriji domaće televizije. Dogodovštine beogradske porodice Petrović i njihovih prijatelja i komšiluka dočaravali su tada Vlastimir Đuza Stojiljković, Stanislava Pešić, Olga Ivanović, Dragutin Dobričanin, Ljiljana Lašić, Mihajlo Bata Paskaljević i još sijaset glumaca koji su upravo zahvaljujući “Pozorištu” postali ljubimci najšire publike.
Dalje...


SADRŽAJ:

NA TI... sa Marijom Kilibarda
OBOŽAVAM TETOVAŽE

Sergej Trifunović
SNEG NAJLEPŠE PADA U BEOGRADU

Ivan Zeljković
PONOVO BIH VODIO “MILIONERA”

Vanja Bulić
TV ON: BATA ŽIVOJINOVIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
SUMNjIVA LICA

Modni biro: Kako blistati u novogodišnjoj noći
SJAJ, ZLATNO, CRNO I KARNERI

Legende: Sveća - obavezna na venčanjima, slavama, novogodišnjim i božićnim trpezama...
PLAMEN UZ KOJI SE PRAZNUJE, MEDITIRA I ZAVODI

Borat i Bond obeležili filsmku 2006.
U SLUŽBI KAZAHSTANSKOG VELIČANSTVA

Najtraženije ličnosti u svetu i kod nas
CECA I NIKOLA TESLA U DRUŠTVU BRITNI SPIRS

SVE O TV SERIJAMA

NAJBOLjI TV PROGRAM

od 27. decembra
do 9. januara