Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
TIM U KOJEM CARUJE DRUGARSTVO
“Bronzane” devojke Anju Spasojević i Ivanu Đerisilo veže prijateljstvo dugo 10 godina
Spasojević i Đerisilo

Piše A. Popadić
U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo..., orilo se u subotu sa balkona Starog dvora u Beogradu, a desetak hiljada građana pevalo je sa odbojkašicama koje su sa Svetskog prvenstva u Japanu donele bronzu “zlata vrednu”. Zbog njih su Srbi promenili navike i ustajali sa prvim petlovima, a devojčice dobile nove idole.
A da je reč o timu u kojem zaista “caruje drugarstvo” najbolje dokazuje primer Anje Spasojević i Ivane Đerisilo, čije je prijateljstvo dugo 10 godina. Anja i Ivana poznaju se još od kadetskih dana (od 1996) kada su obe igrale za Crvenu zvezdu. Ni same ne znaju koliko su puta jedna drugoj bile podrška u poslovnom, ali i u privatnom životu.
Dalje...

PONOVO ĆEMO SNIMATI ZAJEDNO!
Storija o neobičnom prijateljstvu, razlazu i ponovnom susretu “dva ratna druga” - Bate Živojinovića i Borisa Dvornika
Živojinović i Dvornik

Piše V. Čikeš
Nepunih 12 sati posle operacije kojom je popularnom glumcu Bati Živojinoviću, ikoni jugoslovenskog filma, ugrađeno dva bajpasa na srcu, zovemo telefonom u Split Borisa Dvornika.
- Sada su mi javili da je operisan i čekam da dođu avionom po mene u Split, pa ću za Beograd da ga vidim – kaže za naš list Boris, čija je odluka da prihvati poziv i poseti starog prijatelja u trenucima njegove velike nevolje postala medijski događaj i u Hrvatskoj i u Srbiji.

I dok je u Srbiji to shvaćeno kao lični gest pomirenja, posle otvorenog sukoba dvojice glumaca u vreme kada se početkom devedesetih razbuktavao rat u bivšoj državi, u Hrvatskoj je odlazak Dvornika u Beograd podelio javnost. Jedni su to doživeli kao ljudsku reakciju, gde prijateljstvo na kraju ipak nadjačava sve podele, dok je na drugoj strani otprilike isto toliko onih koji veruju kako je Dvornikova poseta Bati politički nepromišljena odluka koja vređa žrtve "domovinskog rata".
Jer, dvojica "ratnih" drugova, koji su istrajno branili bratstvo i jedinstvo na filmu, našli su se u vreme raspada tog istog ideala na suprotnim barikadama - Živojinović uz Slobodana Miloševića, Dvornik uz Franju Tuđmana. U očima suprotstavljenih jedan je postao četnik, drugi ustaša. Partizane više niko nije ni pominjao. Stvarnost se pokazala potpuno drugačijom od filma.
Dalje...

U BRAKU JE VAŽNO PONEKAD ZAĆUTATI
Na Ti... sa Ivanom Zarić, TV licem Pinka
Ivana Zarić

Piše S. Bijelić
Ivanu Zarić ponovo gledamo na Pinku, u tandemu sa Boškom Jakovljevićem, u emisiji “Suknje i kravate”. Raduje se novom početku, iako je iza nje 18 godina novinarsko-voditeljskog staža. Za to vreme radila je na radiju, prvo iskustvo pred kamerama imala je u emisiji “Klub 10”, a popularnost ju je zadesila u vreme kada je na Trećem kanalu bila domaćica “Ženskih priča”. Od tada je prati glas da je lepo vaspitana, primer “dobre devojke iz komšiluka”.
Već deceniju je zaposlena u TV Pink, gde je ostao upamćen serijal njenih emisija “Stvaran svet oko mene”, u kom je najčešće ugošćavala poznate ličnosti iz filmskog i pozorišnog sveta. Napravila je i intervjue sa svetski zvezdama – Tomom Kruzom, Valom Kilmerom, Džonom Vojtom, Rominom Vilijamsom.., vodila “Fonto”, snimila reklamu za šampon...
Omiljeno pitanje koje postavlja gostima je: “Da li ste zadovoljni?” Ona jeste. U braku je sa glumcem Ivanom Zarićem. Imaju jednoipogodišnju ćerkicu koja je trenutno u fazi da “sve hoće i sve može”. Jedini problem u životu tročlane familije Zarić je usklađivanje obaveza i potraga za provereno dobrom dadiljom koja se, uprkos naporima svih njihovih prijatelja, može podvesti pod pojam nemoguće misije.
Dalje...

SADA SAM SRBIN 100%!
Havijer Klemente, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, prvi put govori kako živi u Beogradu
Havijer Klemente

Piše A. Popadić
Španski stručnjak Havijer Klemente prvi je stranac na čelu srpske fudbalske reprezentacije. Kada je šest godina bio na kormilu njihovog nacionalnog tima odveo ih je na dva svetska i jedno evropsko prvenstvo, a Španija nije bila poražena u 31-oj uzastopnoj utakmici. Na čelu srpskog tima je tek četiri meseca, a reprezentacija igra bez poraza u grupi kvalifikacija za EP.
Havijer Klemente Lasaro rođen je 12. marta 1950. u Barakaldu, u španskoj pokrajini Baskija. Razveden je, ima četvoro dece i dvoje unučadi. Njegov najveći klupski uspeh je onaj koji je postigao sa baskijskim Atletik Bilbaom, kada je 1982/83. osvojio dve titule šampiona i Kup Španije. U istom klubu proveo je jedine tri godine koje je igrao kao fudbaler. Zbog povrede je napustio igračku karijeru, završio trenersku školu i postao najmlađi trener u Španiji.
"U fudbalu nema sreće. Ljudi kažu da je taj i taj tim imao sreće. To je laž! Jedna ekipa gubi zato što igra loše ili je lošija od protivnika. To nije stvar sreće", objašnjava Klemente svoju fudbalsku filozofiju.
Dalje...

ĐOŠA MI JE KAO TATA
Katarina Marković, Roza u seriji “Agencija za SIS”
Piše S. Milić
Po rezultatima istraživanja našeg tima, najgledanija Pinkova serija je “Agencija za sve i svašta”. Uspehu ove atipične komedije velikim delom doprineo je i “ćaknuti” lik sekretarice Roze koju igra Katarine Marković. U gustom rasporedu obaveza - puno radno vreme snimanja u Košutnjaku, probe u pozorištu, intervjui - mlada glumica jedva stiže da vidi majku, oca i sestru. A morala je i na probe kostima za film Milana Karadžića “Promeni me”.
Dalje...

TV SERIJE
Lajla Raus, Amber u seriji “Žene Fudbalera”
Lajla Raus

- Nigde se ne osećam kao kod kuće. Imam familiju u Maroku i Indiji, živim u Londonu i pomalo u Španiji.
Ne mogu da se skrasim. Ja sam nomad i sviđa mi se takav način života. Nikada nisam bila predmet skandala – kaže o sebi Lajla Raus, koja u popularnoj britanskoj seriji “Žene fudbalera” igra opasnicu Amber.
Ova zavodljiva glumica koja poreklo vuče iz Maroka i Indije rođena je u Londonu pre 31 godinu. Kao studentkinja otputovala je u Indiju na nekoliko meseci, a ostala šest godina.
Dalje...


SADRŽAJ:

Bata Živojinović operisan, Boris Dvornik poručuje
PONOVO ĆEMO SNIMATI ZAJEDNO!

MAGNETOSKOP
Havijer Klemente
SADA SAM SRBIN 100%!

NA TI... sa Ivanom Zarić
SVE KREĆE OD PRVOG POGLEDA

Šta ima novo u kući Velikog Brata
ČEKA SE LjUBAVNI EPILOG IZMEĐU MARKA I ENE

Mirjana Bobić-Mojsilović
MRZOVOLjNA ZEMLjA

Katarina Marković
iz “Agencije za SIS”
ĐOŠA MI JE KAO TATA

Snima se film “Na lepom plavom Dunavu”
EVROPSKI KUPLERAJ

Brajan Adams u Beogradu
ČOVEK BEZ SKANDALA

Modni biro: 20. Beogradski Fit Fashion Week
ŽENSTVENOST U GLAMURU ILI ROMANTICI

Legende: Sve Bondove devojke
EVOLUCIJA MEDENE JAHAČICE

“Dvostruka igra”, film Martina Skorsezea
NIKOLSON ZAHTEVAO DA BUDE JOŠ STRAŠNIJI

SVE O TV SERIJAMA NA 8 STRANA