Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
NAPISAĆU KNjIGU “SANjAO SAM”
Dragan Nikolić, glumac
Dragan Nikolić

Piše R. Radosavljević
Dragan Nikolić ušao je u filmske antologije kao Džimi Barka u kultnom filmu Živojina Pavlovića “Kad budem mrtav i beo”, kojim je sedamdesetih godina započeo “crni talas”, period koji kritičari i sada izdvajaju kao najznačajniji u istoriji eks YU kinematografije. Danas, posle više od stotinu odigranih filmskih uloga, njegovo ime predstavlja instituciju srpskog glumišta.Dragan Nikolić jedan je od retkih umetnika koji sebe – ni profesionalno, ni lično, nikada nije osporio nijednim gestom.
Dalje...

ŽIVANA I NENAD NAJBOLjI
Čitaoci “TV novosti” izabrali glumački par 2006. godine: Nela Mihailović i Milenko Zablaćanski u TV seriji “Stižu dolari”
Nela i Milenko

Piše J. Jovanović
Titulu najboljeg glumačkog para godine, po izboru čitalaca “TV novosti”, odnosno gledalaca, Nela Mihailović podelila je sa svojim kolegom Milenkom Zablaćanskim, za ulogu u domaćem sitkomu “Stižu dolari”. Nagrada i statuete “ONA” i “ON” uručene su im na filmskom festivalu u Nišu. Bezbroj Nišlija, oduševljenih što u svom gradu vide Nelu i Milenka, dolazilo je da se fotografiše, dobije autogram ili razmeni koju reč sa svojim omiljenim glumcima...
Dalje...

MOJ ŽIVOT JE PLES S VUKOVIMA
U atraktivnoj rubrici Na TI... razgovaramo sa Igorom Starovićem, pevačem i arheologom
Igor Starović

Piše S. Milić
Dugo najavljivani drugi samostalni CD Igora Starovića “samo što nije”. Na albumu će se naći najpoznatije pesme iz perioda sa “Divljim kestenom”, ali i desetak novih. U planu je okupljanje grupe “Igor i Divlji kesten”, koja će debitovati ove jeseni.
Dakle, dolazi vreme za muziku. Nove pesme osmišljene su, kao i sve do sada, na Divčibarama, a ovo leto, osim za komponovanje, Igor je iskoristio i da “trkne” do arheoloških nalazišta na Dunavu (diplomirao arheologiju je na Filozofskom fakultetu u Beogradu). Za jednog pop pevača, reklo bi se, neobičan način da se provede leto. No, to nije jedina stvar po kojoj Starović odskače od uobičajene slike ličnosti sa estradne scene – i njegovi pogledi na svet svakako nisu “estradni”. U intervjuu “Na ti” saznaćete zašto bi Igor najradije bio šaman sa Dunava, šta ga može naterati da zaplače, šta kuva kada zavodi, zašto mu smeta višak strastvenosti, u kakvoj je vezi sa dvorom Nemanjića, šta ne podnosi kod žena... A ako vam sve deluje pomalo mračno, možda je razlog tome što se razgovor odvijao na dan kada mu je “ukinuta planeta” - Pluton (Igor je Škorpion)...
Dalje...

HOROSKOP
Za period od 30. avgusta do 5. septembra 2006
Piše Ališa Huberman
OVAN: 21. 3 - 20. 4.
Uspevate dobro da funkcionišete na radnom mestu, pa čak ni povremene čarke sa kolegama ne uspevaju da vas uzdrmaju. Napokon ste naučili lekciju da ne shvatate preozbiljno olako izgovorene reči. Na emotivnom planu situacija je stabilna i verovatno neće biti većih promena, izuzev kod Ovnova treće dekade, koji bi mogli da upoznaju fatalnu osobu, i to prvog septembra. Metabolizam vam je ubrzan.
Dalje...

MIRIŠI NA MAURICIJUS I JASMIN
Komentari i sudovi o parfemima, novi trend na internet stranicama
Piše K. Konić
Smatra se da je parfem, između ostalog, najjači ljubavni saveznik, jer pobuđuje sva čula, pa čak i ona za koje nismo ni znali da postoje. Jedini problem je kako odabrati pravi parfem koji odgovara, da nije ni preslab ni prejak i da za sobom ostavlja omamljujući i zavodljiv miris.
Svaka koža ima svoj miris, pa je tako i izbor parfema moguć samo uživo. Ali, na internet stranicama stalni forumaši redovno analiziraju parfeme i posetiocima sajta sugerišu šta je to novo i dobro na tržištu. Jedan od najaktivnijih forumaša, pasionirani degustator i znalac, Robin, za ovu godinu i preostalo leto preporučuje miris jasmina i plaža Mauricijusa.
Dalje...

LATINO PLANETA
Piše M. Adžić

* Samo dobre kolege: Iako Haime Kamil slovi za večitog zavodnika koji “muva” sve žene u svojoj okolini, Elizabet Alvares demantuje pisanje meksičkih tabloida da nije odolela šarmu ovog lepotana

* Portret: Predstavljamo vam Dijanu Braćo, cenjenu meksičku glumicu koja u seriji “Slomljeno srce” tumači lik opake Berte
Dalje...


SADRŽAJ:

Nela Mihailović i Milenko Zablaćanski
GLUMAČKI PAR 2006.

MAGNETOSKOP
Dragan Nikolić
NAPISAĆU KNjIGU “SANjAO SAM”

NA TI... sa Igorom Starovićem
MOJ ADUT JE ŠTO NISAM ADUT, VEĆ MUŠKARAC

Pevači sve češće kao glumci
KLAPE ZA SEKU, BRENU, TIJANU, OGNjENA...

Mirjana Bobić-Mojsilović
PORODICA

Leontina Vukomanović
ZVEZDE KOMPONUJU ZA DECU

Dvanaesti Sarajevo film festival
GOSPOĐICE, MUDžAHEDINI I GANDžA

Modni biro: Komentari o parfemima - novi trend na internetu
MIRIŠI NA MAURICIJUS I JASMIN

Legende: Guča i trubači, originalni brend Srbije
KAD MUZIKA POMERI TLO POD NOGAMA...

Samuela Sardo i Valter Nudo iz “Opčinjenih”
NERAZDVOJNI OD PRVOG POLjUPCA

Niurka Markos, zvezda sapunica “Salome” i “Nevestin veo”, o Bobiju Lariosu
MEDIJSKI RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA

Marselo Buke iz “Oluje strasti”
ŠAMPION MEĐU ZLOTVORIMA

SVE O TV NOVELAMA