Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
MUZIČKA BAJKA ZA SRBIJU
Aleksandra Kovač, dobitnica MTV nagrade u kategoriji “Adriatic Act”
Aleksandra Kovač

Piše V. Čikeš

Ono što su mnogi ovde priželjkivali, što glasno što u potaji, dogodilo se u četvrtak u Kopenhagenu, na godišnjoj dodeli MTV nagrada - Aleksandra Kovač proglašena je najboljim izvođačem sa područja koje pokriva MTV Adrija. Tako je dvadesetdevetogodišnja Beograđanka postala prvi muzičar iz Srbije koji se može pohvaliti nagradom danas daleko najuticajnije ekspoziture svetskog muzičkog biznisa.
Bravo za Aleksandru!
Dalje...

ŽIVIM DRUGU MLADOST
Josif Tatić, glumac
Josif Tatić

Piše R. Radosavljević

Josif Tatić Tale odigrao je više od 70 uloga na filmu i isto toliko u pozorištu – gotovo da nema filmskog hita u kojem nije igrao – od “Hajduka”, “Balkan ekspresa”, “Jagoda u grlu”, “Poslednjeg kruga u Monci”, “Bala na vodi”, “Vizantijskog plavog”, “Andergraunda”, “Boljeg od bekstva”, “Tajvanske kanaste”... do “Spasitelja”, “Lavirinta”, “Belog odela”, “Profesionalca” i filma “Život je čudo”... Njegova televizijska ostvarenja, u serijama kao što su “Grlom u jagode”, “Bolji život”... koje pripadaju istoriji najbolje domaće produkcije, kao i uloge u mnogim TV dramama, pored popularnosti donela su mu i brojna priznanja.
Ovih dana, imali smo priliku da ga gledamo na Pinku, koji je emitovao četvrti nastavak sada već kultne predstave “Šovinistička farsa” (pod naslovom “Vidimo se u Den Hagu”), a uskoro bi trebalo da završi snimanje filma “Hadersfild”, koji po istoimenoj drami režira Ivan Živković.
Dalje...

UVEK PADAM NA MUŠKI POGLED
Na Ti... sa Vesnom De Vinča, novinarkom, vlasnicom kompanije “Miss Yu”
Vesna De Vinča

Piše R. Radosavljević

Ono što se danas sigurno ne može osporiti Vesni Jugović (odnedavno De Vinča), nekadašnjem novinaru RTS, a danas vlasnici kompanije “Miss Yu”, jeste veština u animiranju ovdašnje javne scene, na kojoj je više od dve decenije. Njenu novinarsku karijeru i sada obeležava serijal ekskluzivnih intervjua “Susreti prve vrste”, u kojem su njeni sagovornici bili, između ostalih, najveći albanski disident, akademik Kaplin Resulj (koji je u zatvoru proveo više od pola života), najveći lovac na naciste Simon Vizental, nekadašnja predsednica Šri Lanke Sirimavo Bandaranajke, Artur Klark... Njena emisija o generalnom sekretaru Četvrte internacionale, stogodišnjem Pablu, dobila je nagradu na TV festivalu u Bijenicu, a jednim od većih priznanja smatra i činjenicu što joj je Gadafi za intervju svojevremeno posvetio čitavih 35 minuta, dok je za slavnu Orijanu Falači odvojio svega – 20!
Oni koji je ne vole i sada ističu da se njena politička i kulturna “metamorfoza” može analizirati po estetskoj “šemi” crvena mašna – plava beretka – cvet u kosi – šeširi.
Vesna Jugović je danas ekskluzivni vlasnik 17 najvažnijih svetskih licenci u takmičenjima za lepotu – od "Mis sveta", "Mis Univerzum", "Mis Evrope", "Mister sveta", pa do "Mis Srbije i Crne Gore". I dalje živi na Neimaru, u jednom od najlepših beogradskih potkrovlja, i već deset godina smatra da je Harison Ford najmuževniji muškarac na planeti.
Dalje...

PEVANjE – UVEK!
Ksenija Mijatović, popularna pevačica i voditeljka
Ksenija Mijatović

Piše K. Konić

Ksenija Mijatović već deset godina bavi se muzikom, a od prošle godina okušala se i u voditeljskom poslu. Uspešno vodi emisiju na televiziji, “Ko to zvoni”, a vodila je i Radijski festival. Za taj posao dobila je odlične kritike, baš kao i za njene vokalne kvalitete. Ipak, muzika je njena prva i najveća ljubav, pa je tako ovih dana objavila singl “Pandorina kutija” za koju je uradila i spot.
Dalje...

BILI SU MLEKARI, KAMIONDžIJE, MESARI, UTERIVAČI...
Kako su današnje svetski poznate ličnosti zarađivale za život dok su bile anonimne
Bil Gejts

Piše S. Milić

Sve se zna o karijerama i sklonostima članova onog društvanceta koje čine takozvane svetske zvezde, pre svega glumci, muzičari, modni kreatori i modeli – i iz kakvih su porodica, i kakve su škole završili (ili nisu), i šta vole a šta ne vole, i sa kim su u ljubavi ili u sukobu... Znatno manje je, međutim, znano ono što je prethodilo uspešnim karijerama, pa smo, kopajući po dostupnim podacima, otkrili niz zanimljivosti o poslovima koje su danas prebogati i slavni obavljali u doba kada su bili siromašni i nepoznati.
Možete li, recimo, zamisliti “demonsku” facu Džeka Nikolsona nadnetu nad gomilu koverata? A on je upravo to radio – svakog jutra sortirao je poštu. Pre toga zarađivao je kao telohranitelj i prodavac igračaka...
Dalje...

SUĐENI JOJ BAKSUZNI LIKOVI
Laura Flores, Rehina iz telenovele “Beštije”
Laura Flores

Piše M. Adžić

U meksičkoj telenoveli “Beštije”, koju odnedavno pratimo na TV Pink, uloga plemenite a nesrećne Rehine koju suprug Damjan zlostavlja poverena je istaknutoj glumici i pevačici Lauri Flores. To je njen povratak u svet telenovela nakon izvesne pauze.
Dalje...

LATINO PLANETA
Piše M. Adžić

* Ponovo pred oltarom: Bivši muž Itati Kantoral, poznati meksički glumac Eduardo Santamarina želi ponovo da se oženi, i to, naravno, koleginicom Susanom Gonsales, sa kojom se nedavno pomirio nakon kratkotrajnog razlaza

* Po treći put otac: Atraktivni Argentinac Huan Soler, znan nam kao junak serija “Ljubav je kocka”, “Mali grad Infierno” i “Zamka ljubavi”, uskoro će po treći put postati otac. Njegova supruga Maki trebalo bi da se porodi baš na svoj rođendan, 25. februara, a sudeći po ultrazvuku opet će na svet doneti devojčicu
Dalje...


SADRŽAJ:
NA TI... sa Vesnom De Vinča
UVEK PADAM NA MUŠKI POGLED

Josif Tatić
ŽIVIM DRUGU MLADOST

Šta su radile svetske zvezde dok su bile anonimne
MLEKARI, KAMIONDžIJE, MESARI, UTERIVAČI...

Vanja Bulić
TV ONA: ALEKSANDRA KOVAČ

Ksenija Mijatović
PEVANjE – UVEK!

Mirjana Bobić-Mojsilović
PRIVATNA FIRMA

Modni biro: Deveti Aqua Viva Fashion Selection
ŽENSTVENOST U KRZNU, KOŽI, BROKATU

Legende: Hari Hudini
ČOVEK KOJI JE POBEĐIVAO ZAKONE FIZIKE

Borat Sadžijev
SUBVERZIVNI HOD PO ŽICI

Laura Flores iz “Beštija”
SUĐENI JOJ BAKSUZNI LIKOVI

SVE O TV NOVELAMA