Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
NA CRVENOM TEPIHU BEZ DINARA U DžEPU
Branislav Bane Vidaković, glumac
Bane Vidaković

Piše V. Čikeš
Branislav Bane Vidaković(47) iza sebe ima uloge u tridesetak filmova, nekoliko veoma popularnih serija i staus prvaka Narodnog pozorišta. Pa ipak, ovaj rođeni Beograđanin živi krajnje jednostavnim životom u stanu na Dorćolu. I misli da se u tom pogledu ništa neće bitnije promeniti.
“Sa ovakvom karijerom, u Americi bih morao imati kuću na Beverli hilsu i barem nekoliko luksuznih automobila. A ja nemam čak ni bilo kakav auto”, kaže glumac koji trenutno živi sa devetnaestogodišnjim sinom, dok su mu ćerka i bivša žena u Holandiji.
Brojnim ulogama Vidaković je ove godine dodao čak četiri nove na filmu, od kojih je ona u “Sedam i po” posebno zapažena. A u pitanju je nimalo zahvalna uloga - pedofila...
Dalje...

STRIPTIZ BAROVI MOJE MLADOSTI
Goran Bregović o romantičnim čudima, ljubavima sa hepiendom, sreći i prilagodljivosti
Goran Bregović

Piše R. Radosavljević
Mag ovdašnje muzičke scene, Goran Bregović, svojom ciganskom operom “Karmen sa srećnim krajem” spustio je “zavese” jubilarnog festivala Grad teatar u Budvi, i još jednom dokazao svojevrstan “fenomen paradoksa” - da i kritika, iako dijametralnog stava od onog “pučkog”, ipak može da bude očarana onim što joj se apsolutno ne dopada! “Orkestar za svadbe i sahrane”, s kojim je nastupao u Budvi, pokupio je višeminutne ovacije, a on se pokazao kao apsolutna zvezda 20. festivala.
Dalje...

ŽAO MI JE ŠTO SU NESTALE SVILENE ČARAPE SA HALTERIMA
U atraktivnoj rubrici Na TI... razgovaramo sa Irenom Mišović, modnim novinarom i prvom damom srpskog izdanja magazina “Gracija”
Irena Mišović

Piše R. Radosavljević
Za svoje fanove, Irena Mišović je “domaća verzija Ave Gardner”, prva Srpkinja na naslovnoj strani čuvenog “Kosmopolitena”, jedna od naših najuspešnijih manekenki u inostranstvu i modni novinar. Oni koji je ne vole nazivaju je eks manekenkom kojoj je udaja bila dobra finansijska “stavka”, i koja osim elegancije i savršenih manira ne poseduje ništa “posebno”.
Danas je iza nje karijera modela u Parizu, Beču, Milanu... novinarski i voditeljski posao najpre na RTS i Trećem kanalu (gde je radila “Ženske priče” i jednu od najgledanijih emisija o modi), a potom i na Televiziji Politika. Ove godine, TV publika mogla je da je vidi i na B92, u emisiji “Kao kod kuće”, a poznata je i kao autorka mnogih modnih rubrika u našim časopisima. Od nedavno, ona je i prvi glavni i odgovorni urednik srpskog izdanja poznatog italijanskog magazina za modu “Gracija”.
Dalje...

POP KRALjICA NA KRSTU
Ekskluzivno: U Pragu s Madonom
Madona

Piše I. Ivačković
Ne viđa se često groznica kakva je zatresla Prag povodom dva koncerta koje je, u areni Sazka, 6. i 7. septembra, održala Madona. Kraljici pop muzike pripale su naslovne strane i udarni termini u televizijskim vestima, a ukupno trideset hiljada ljudi nije žalilo novca da bi se našlo u dvorani i videlo slavnu pevačicu uživo. Kako je objavila češka štampa, cena karte “na crno” iznosila je čak 2.000 evra! Zahvaljujući ljubaznosti koncertne agencije Multimedia, TV novosti su imale privilegiju da druge večeri budu u areni.
Dalje...

NE MAŠTAM VIŠE O VENČANjU
Žaklin Brakamontes, junakinja sapunice “Slomljeno srce”
Piše M. Adžić
I pre uloge u “Slomljenom srcu” glumica Žaklin Brakamontes bila je veoma cenjena u Televisi, latinoameričkom Holivudu, ali malo ko se trudio da njeno lepo lice isturi u prvi plan. Nikada nije bila na A listi meksičkih glumaca, niti joj je ponuđena glavna rola u nekoj visokobudžetnoj telenoveli. U čemu je bio problem?
Možda u tome što je Žaklin igrala isključivo zahtevne uloge, poput Maribel iz serije “Rubi”, i nikada nije svoje (lepo) telo stavljala u prvi plan. Tako tumači i lik tvrdoglave i borbene Mirande, ali pošto je “Slomljeno srce” veoma gledano diljem sveta, dugonoga Žaklin najzad može da uživa u velikoj popularnosti.
Dalje...

HOROSKOP
Za period od 13. do 19. septembra 2006.
Piše Ališa Huberman

OVAN: 21. 3 - 20. 4.
Neke pripadnike ovog znaka, verovatno one druge dekade, obradovaće poboljšanje na polju finansija. Neki slobodni Ovnovi emotivno su zainteresovani za osobu sa kojom rade. Ako ste u dužoj vezi ili braku, iznenađuje vas partnerova rešenost da istera stvari na čistac (posebno se to odnosi na rođene u prvoj dekadi znaka). Ključni dani na polju emocija su 18. i 19. septembar. Bolje vreme za one koji se bavi javnim poslom. Dalje...

LATINO PLANETA
Piše M. Adžić

* Verni zavodnik: Mnogi latinoamerički TV glumci slove za zavodnike i time se pomalo razmeću, ali Hose Luis Resendes, koji nam se predstavlja kao Fabrisio u seriji “Slomljeno srce”, tvrdi da ne spada među takve
* Pobedila sramežljivost: Glumica Iran Kasljtiljo, koja je važila za sramežljivu i povučenu devojku, neočekivano je osvanula na stranicama jednog časopisa za muškarce, sa sasvim malo tekstila na sebi
Dalje...


SADRŽAJ:

Žaklin Brakamontes, Miranda u “Slomljenom srcu”
NE MAŠTAM VIŠE O VENČANjU

NA TI... sa Irenom Mišović
ZAŠTO NEMA VAKCINE PROTIV ZALjUBLjIVANjA?

MAGNETOSKOP
Branislav Bane Vidaković

NA CRVENOM TEPIHU BEZ DINARA U DžEPU

Goran Bregović
STRIPTIZ BAROVI MOJE MLADOSTI

Naši zlatni vaterpolisti
SLAVLjE U “TRI ŠEŠIRA”

Jesenja šema TV Pink
NOVE EMISIJE, “DOJAVE” I SKUPE LICENCE

Veliki Brat startuje i u Srbiji
DONOSI NOVAC, SLAVU, SEKS, TUČE, LjUBAV...

Ekskluzivno: U Pragu s Madonom
POP KRALjICA NA KRSTU

Zoran Baranac napustio Košavu
NOVO LICE TV FOKS

Mirjana Bobić-Mojsilović
SRBIJA NA TAŠMAJDANU

Modni biro: Internet četeri preporučuju laganu šminku
LEPOTA JE U PRIRODNOM IZGLEDU

Legende: Astrologija, veština čitanja i predviđanja sudbine
ZVEZDE OTKRIVAJU STRASTI, HRABROST, LjUBAV, KARAKTER...

Širli Meklejn
DA, BILA SAM GLUMICA I... DIVA

Andre Agasi zauvek otišao sa teniskog terena
SUZE POSLEDNjEG VELIKOG ASA

SVE O TV NOVELAMA