Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
ZALjUBITE SE NA DAN ZALjUBLjENIH
Toše Proeski pred svoj najveći koncert u beogradskoj “Areni”, na Dan zaljubljenih
Toše Proeski

Piše S. Milić

Predstojeći koncert Toše Proeskog 14. februara u Areni sigurno će biti veliki spektakl. U toku su probe sa bendom i sa Makedonskom filharmonijom, a nastupiće i Đana Nanini, sa kojom je Toše nedavno snimio duet. Postoji šansa da na video bimu bude prikazan bar deo spota za tu numeru, ukoliko kompanija iz Engleske to dozvoli. Đana će stići u Beograd nekoliko dana pre koncerta, kako bi se obavile probe sa orkestrom, a sa njom će doći i Vil Melon, jedan od najboljih “stings” aranžera u svetu, koji će dirigovati delom nastupa.
Koncert u “Areni”, čini se, samo je stepenica na “putu ka zvezdama” makedonskog pevača, jer se rad na njegovom engleskom albumu u Londonu privodi kraju. Nije onda čudno što Toše pred do sada najveći ispit oseća tremu.
- Otkako smo počeli da organizujemo koncert, pre petnaestak dana, počeo je želudac da mi se okreće. Ali, to je pozitivna, stimulativna trema koja će me naterati da se bolje pripremim i da sve ispadne bolje. Svakodnevno vežbam sa filharmonijskim orkestrom i sa svojim bendom, a deset dana pre koncerta uradićemo deset kompletnih proba.
Dalje...

RAT NAS JE SVE PROMENIO
Lucija Šerbedžija, junakinja filma "Nafaka", o sećanjima na rat i bivšu državu, o pogrešnom vremenu u kojem je rođena, ocu Radetu Šerbedžiji
Lucija Šerbedžija

Piše V. Čikeš

Zagrebačka glumica Lucija Šerbedžija (34), dobitnik već dve Zlatne arene na festivalu hrvatskog filma u Puli, ćerka jednog od najpoznatijih glumaca nekadašnje Jugoslavije i prva koja je obnažena pozirala za hrvatsko izdanje "Plejboja", doputovala je u Beograd povodom premijere filma "Nafaka", bosanskog reditea Jasmina Durakovića.
Reč je o grupi Sarajlija iz jednog dvorišta, koja u vreme nemilosrdnog bombardivanja grada tokom 90-tih prolazi kroz svakojake traume, da bi završetak rata dočekala lišena iluzija, uništena i prepuštena na mislost i nemilost sudbini koja ih je zadesila.
Lucija u filmu igra ambicioznu pevačicu čija ljubav takođe postaje žrtva rata. Na kraju i njoj, kao i njenim komšijama, ostaje samo utopistička nada u bolje sutra u nekoj drugačijoj stvarnosti, sudbina nalik onoj junacima iz "Podzemlja" Emira Kusturice.
Dalje...

OKRENI – OBRNI, DRUGAČIJA SAM
Na Ti... sa Ivon Jafali, novinarkom TV Studio B
Ivon Jafali

Piše R. Radosavljević

Ivon Jafali danas svakako predstavlja jedan od najprepoznatljivijih simbola Televizije Studio B – prvu emisiju pod naslovom "Ključ za brave" napravila je sa nepunih sedam godina, i to sa glumcem Nikolom Kojom. Publika je pamti po emisijama "Videodrom", "Tinejdž TV", "Demovizija", "Ritam Beograda", "Crno – belo"... koje su učinile da se zauvek zaljubi u mikrofon i novinarstvo i odustane od profesije glumice – lutkara, za koju se školovala.
Poslednjih šest godina ona je jedan od urednika Jutarnjeg programa Stdija B, i voditelj koji svojim optimizmom, šarmom i dobronamernošću ulepšava početak novog dana mnogim Beograđanima. Ivon Jafali poznajemo i kao voditelja mnogih gradskih kulturnih manifestacija, a od nedavno i kao autora zabavne emisije "Između sunca i meseca" (emituje se nedeljom od 17 sati), koja je za kratko vreme postala jedna od popularnijih.
Ono u čemu se slaže većina naših TV kritičara kada je reč o jednoj od najsimpatičnijih i najpričljivijih voditelja jeste činjenica da je ona danas ne samo ozbiljna i popularna TV ličnost nego i jedan od “amblema” onog građanskog i dobrog duha Beograda koji ga čini metropolom.
Dalje...

SLIKAM STRAST, ZANOS I EKSTAZU
Brajan Branislav Rašić, oficijelni fotograf Rolingstounsa
Brajan Branislav Rašić

Piše I. Ivačković

Prošlo je skoro trideset godina otkad je beogradski fotograf Branislav Rašić otišao u London. Za to vreme uspeo je da, kako kaže, “pronađe ženu svog života”, dobije dve ćerke, postane vlasnik pasoša Ujedinjenog Kraljevstva, stekne britansko ime Brajan, upozna najveće heroje svoje mladosti i uđe u sam krem evropske rok fotografije. Pre četiri godine bio je ekskluzivni pres fotograf Dejvida Bouvija, a prošle godine postao je službeni fotograf Rolingstounsa. U tom svojstvu slikao je neke od njihovih najvažnijih koncerata u novije vreme, poput onog u Milanu, na otvaranju poslednje evropske turneje, i Rio de Žaneiru, gde su Stounsi svirali pred skoro milion i po ljudi. Na naslovnoj strani najvećih brazilskih dnevnih novina sutradan su se pojavili Mik Džeger i – Branislav Rašić!
Dalje...

OBOŽAVA BRZE AUTOMOBILE, PLES I MIRKU
Rože Federer, najbolji teniser sveta, interesantan je i modnim magazinima
Rože Federer

Piše S. Bijelić

Od februara 2004, Švajcarac Rože Federer najbolji je teniser sveta. Za to ima potvrdu ne samo sa terena, nego i od najuspešnijih kolega – Džona Mekinroa, Pita Samprasa, Andrea Agasija, Rafaela Nadala, Endija Rodika, Borisa Bekera... Iako ima samo 25 godina već je osvojio devet gren-slem turnira i jedini je teniser koji tri godine uzastopno pobeđuje u Vimbldonu i na Otvorenom prvenstvu SAD. Iz tih razloga stalno je na meti sportskih novinara, ali sve češće i modnih, jer reč je o momku koji ima prepoznatljiv stil i na terenu i van njega. Veoma je opušten i tokom razgovora ne odaje utisak superzvezde. Tvrdi da je vrlo vesela osoba i da na njegovo raspoloženje može da utiče samo nedostatak sna.
Dalje...

TV SERIJE
Sofija Buš

Uz seriju “Tri Hil” na TV Foks: Sofija Buš
Još pati za nevernim Čedom


Uloga u popularnoj seriji “Tri Hil” unela je mnoštvo uzbuđenja u život Sofije Buš (23): upoznala je čoveka svojih snova, glumca Čeda Majkla Mareja, udala se i, posle pet meseci, razvela.
Uloga Bruk učinila ju je opštepoznatom, a njen brak sa Čedom privlačio je ogromnu medijsku pažnju. U septembru, međutim, saznala je da ju je muž prevario sa starletom Paris Hilton i odmah je zatražila razvod. Proces je zvanično okončan dva dana pred Novu godinu.
- Ne mogu reći da više ne gajim osećanja prema njemu. Ponižena sam, povređena i slomljeno mi je srce. Čed će jednom možda biti dobar suprug, ali činjenica je da nismo jedno za drugo. Želim mu sve najbolje.
Dalje...


SADRŽAJ:


NA TI... sa Ivon Jafali
OKRENI – OBRNI, DRUGAČIJA SAM

Lucija Šerbedžija
RAT NAS JE SVE PROMENIO

Brajan Branislav Rašić
SLIKAM STRAST, ZANOS I EKSTAZU

Poslednji kadrovi serije “Ljubav, navika, panika”
SVI ODOŠE U AZIJU

Aleksandra Saška Berić, PR menadžer RTV B92
BRIDžET DžONS SA “DEVEDESETDVOJKE”

Vanja Bulić
TV ONA: BRANKICA STANKOVIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
MANDIĆEVA LEKCIJA

Srđan Gojković Gile
NOVI TALAS ZA NOVE KLINCE

Novi “Projekat” “Rokera s Moravu”
BREND, TREND I PROJA

Modni biro: Filmovi koji su uticali na muški stil odevanja
SVE JE \\\"IZMIŠLjENO\\\" JOŠ PRE OSAMDESETIH

Legende: Goja
DVORSKI SLIKAR, LjUBAVNIK, MAJSTOR SVOG VREMENA

Princeza od Monaka napunila 50 godina
KAROLINA – ZVEZDA MEĐU PRINCEZAMA

Rože Federer
OBOŽAVA BRZE AUTOMOBILE, PLES I MIRKU


SVE O TV SERIJAMA