Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
NOVINARKA, DIREKTORKA, GLUMICA
Anita Lazić, Živkica u seriji “Seljaci”
Anita Lazić

Piše S. Milić
U toku su pripreme za snimanje novih trideset epizoda Pinkove serije “Seljaci” koja je stekla visoku gledanost. Osim bardova domaćeg glumišta – Mire Banjac, Bate Živojinovića i Vlaste Velisavljevića, u seriji igra i Anita Lazić, ćerka reditelja Dragoslava Lazića i glumice i pevačice Snežane Savić. Nije školovana glumica već novinarka (radila je na TV Politika i YU info kanalu), ali sasvim dobro se snalazi. U kožu Živkice, vlasnice seoske kafane, ušla je još 2001, kada je snimljen film “Seljaci”. I sve joj je, kaže, prijatnije kako priča odmiče: “Tim je sve uigraniji, bolje se poznajemo i, samim tim, bolje se osećamo kao partneri”.
Dalje...

CELOG ŽIVOTA PRAŠTAM
Šaban Bajramović, kralj romske muzike
Šaban Bajramović

Talenat i dušu Šabana Bajramovića teško je ne prepoznati i osetiti. Poštuju ga svi – i “beli” i oni drugi, i džezeri i narodnjaci... To se najbolje pokazalo na promociji novog albuma “Romano raj”, održanoj prošle nedelje u Beogradu, na kojoj je najavljen i koncert u Centru “Sava” 15. decembra. Šaban je pokazao da ume da peva i kada su njegove pesme “prepakovane” u džez ili rege aranžmane i da u svakoj muzičkoj priči ostaje car (kako su ga nazvali neki od prisutnih, a niko se nije bunio). Zanimljivo je da je direktor projekta Bajramovićev sugrađanin Zoran Živković, nekada gradonačelnik Niša, a kasnije i premijer. Skroman i neposredan, Šaban je, iako narušenog zdravlja, i sa privatnim problemima (supruga mu je u bolnici), rado dao intervju za TV novosti.
Dalje...

IMAM DAR DA ČITAM MISLI
Na Ti... sa Ivanom Baltić, novinarkom TV Pink
Ivana Baltić

Piše S. Bijelić
Pre tri godine Ivana Baltić se, zahvaljujući glasovima čitalaca našeg lista, izborila za titulu “Mis TV”, odnosno, u oštroj konkurenciji izabrana je za najlepše TV lice na prostoru Srbije i Crne Gore. U to vreme vodila je “Siti”.
Ivanu imamo prilike da gledamo kao izveštača sa svetskih filmskih festivala, muzičkih događanja, a kao devojka koja je ove godine proslavila 30. rođendan, može da se pohvali da je razgovarala sa svetski priznatim facama: Skarlet Johanson, Džonom Malkovičem, Anđelinom Žoli, Majklom Murom, Morganom Frimenom, Robertom de Nirom, Hale Beri, Vilom Smitom... Nedavno je u svoju radnu biografiju uvrstila i “Da pređemo na ti”(gle, čuda, kakva podudarnost sa istoimenom rubrikom u našem listu koja postoji već tri godine i u kojoj je i ona upravo sagovornica), emisiju koju na Pinku, nedeljom, vodi u tandemu sa koleginicom Aleksandrom Jeftanović.
Budući da ispred njenog imena i dalje stoji – gospođica, Ivana je idealna meta novinara koji poznatim ličnostima vole da prišivaju poznate i manje poznate muškarce. Ove godine, recimo, uparili su je sa izvesnim Jorgosom, sinom jednog od poznatih grčkih brodovlasnika. Koliko u tome ima istine, u intervjuu za TV novosti otkriva sama Ivana. Za naš list govori i o tome koga priželjkuje kao partnera za tango, u kom glumcu je Džoni Dep dobio opasnu konkurenciju, šta je danas najveći neprijatelj veza, kako zamišlja savršen dan, čemu najbrže ističe rok trajanja, zašto je Srbija nepresušni izvor neverice...
Dalje...

SRPKINjA U HOLIVUDU
Američka glumica Saša Aleksander, Ket Tod iz “Marinaca”
Saša Aleksander

Piše M. Adžić
Ljubitelji kriminalističke serije “Marinci” sigurno su na špici zapazili ime glumice Saše Aleksander, koja igra agentkinju Ket Tod. Proverili smo nema li neke veze sa našim prostorom i otkrili sledeće: pravo ime joj je Suzana Drobnjaković, ćerka je srpsko-italijanskih emigranata i ima 31 godinu. Nikada nije bila ni u očevoj ni u majčinoj domovini, ali tečno govori srpski i italijanski jezik. Umetničko ime Saša Aleksander dali su joj roditelji.
Dalje...

SAGA O LjUBAVI I OSVETI
“Biber i čokolada”, brazilska serija na Košavi
M. Benisio i M. Himenes

Piše S. Bijelić
Ljubitelje brazilske serije “Zabranjena ljubav” i sentimentalne priče o Lukasu i Žađe obradovaće vest da će, od narednog ponedeljka, TV Košava početi prikazivanje telenovele “Biber i čokolada” u kojoj glavnu mušku ulogu tumači Murilo Benisio. Podsećamo, on je igrao Lukasa i njegovog klona Đoga.
Dalje...

TV SERIJE
\"Dzordz Ids\"

* “Zemlja strasti” uskoro na Pinku: Telemundova telenovela “Tierra de pasiones”, u kojoj glavne uloge tumače Gabrijela Spanić, Saul Lisaso, Katerine Sjaćoke i Fransisko Gatorno, zameniće “Slomljeno srce” 11. decembra

* Rat dveju sestara: Na prošlonedeljnoj premijeri svog debitanskog filma “Ciencia del sueno” Kamila Sodi zamolila je novinare da je ništa ne pitaju o sukobu između njene majke, spisateljice Ernestine Sodi, i tetke, glumice Laure Sapata. Sukob u poznatoj meksičkoj porodici izazvan je objavljivanjem Ernestinine knjige o njenoj i sestrinoj otmici. Laura optužuje sestru da unovčava patnju kroz koju su prošle, a navodno će je čak i tužiti zato što nije zatražila dozvolu za objavljivanje takve knjige
Dalje...


SADRŽAJ:


MAGNETOSKOP
Šaban Bajramović

CELOG ŽIVOTA PRAŠTAM

NA TI... sa Ivanom Baltić
NAJLEPŠE JE KAD SE VOLITE
A NE ZNATE ZAŠTO

Poslednjih mesec dana u kući Velikog Brata
USIJANjE OD SVAĐA, TUŽBI, POLjUBACA, “MUVANjA”...

Anita Lazić, Živkica u seriji “Seljaci”
NOVINARKA, DIREKTORKA, GLUMICA

Vanja Bulić
TV ON: DEJAN MILENKOVIĆ BAGZI

Mirjana Bobić-Mojsilović
SIGURNA KUĆA

Sa snimanja filma “S.O.S. – spasite naše duše”
POD NOVEMBARSKOM LETNjOM KIŠOM

Modni biro: 20. beogradski Fit Fashion Week
DAH FRANCUSKOG DVORA, NjUJORŠKOG KLUBA, AZIJE...

Legende: 106 godina od smrti Oskara Vajlda
SLAVAN, POŠTOVAN I OZLOGLAŠEN

“Biber i čokolada”, brazilska serija na TV Košava
SAGA O LjUBAVI I OSVETI

Američka glumica Saša Aleksander, Ket Tod iz “Marinaca”
SRPKINjA U HOLIVUDU


SVE O TV SERIJAMA NA 8 STRANA!