Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
NIJE ČUDO ŠTO SAM IMAO TOLIKI USPEH KOD ŽENA
Borivoje Bora Todorović, glumac
Bora Todorović

Piše R. Radosavljević

Ime glumca Bore Todorovića danas svakako predstavlja jednu od naših kulturnih institucija. Njegova karijera može se analizirati i kao blistavo vreme eks jugoslovenske kinematografije i teatra, u kojem je njegov talenat ostavio jedan od najautentičnijih i najsnažnijih pečata.
Životna storija našeg, po mnogima, najduhovitijeg i najšarmantnijeg glumca, i sama ima holivudske momente - kao dete sanjao je da vozi tramvaj, što ga je kasnije odvelo u tehničku školu i Industriju motora Rakovica, gde je bio zaposlen.
Dalje...

NAPISALA BIH DOMAĆU VERZIJU “SEKSA I GRADA”
Na Ti... sa Brankicom Stanković, novinarkom Televizije B92
Brankica Stanković

Piše R. Radosavljević

Televizijska novinarka oko koje se danas najviše lomi javno mnjenje svakako je Brankica Stanković, koju od 2004. godine svakog ponedeljka gledamo na B92, u emisiji “Insajder”. Za deo gledalaca, ona je jedan od najboljih primera ozbiljnog istraživačkog novinarstva, kakvo se, nažalost, ne viđa baš često u našim medijima. Oni koji nisu njeni fanovi, najčešće joj zameraju “policijsku torturu” sagovornika, iako je “Insajder” tokom prve godine emitovanja postao jedna od najcitiranijih emisija u dnevnoj štampi.
Dalje...

VILA ZA PRINCEZU I NjENOG MAČKA
Kako izgleda novi dom Gabrijele Spanić, junakinje serije “Valerija”
Gabrijela Spanić

Piše M. Adžić

Kada posle napornog dana legnem u krevet i pogledam kroz prozor prema jezeru, osećam kako umor polako iščezava iz mog tela – kaže Gabrijela Spanić, koja je prošle godine izgradila velelepnu vilu u Majamiju. O velikoj kući okruženoj zelenilom, u kojoj će živeti sa puno kućnih ljubimaca, sanjala je od detinjstva. Pogled na drvorede palmi i jezero sa patkama pokraj prekrasnog zdanja od četiri stotine kvadratnih metara sada je ispunjava zadovoljstvom. Gotovo godinu dana živi tu, u elitnom naselju na zapadnom izlazu iz Majamija, i u blizini Telemundovih studija.
Dalje...

UMREĆU NA POZORNICI
Dado Topić sa grupom “Dragonfly” predstavlja Hrvatsku na Evroviziji
Dado Topić i Iva

Piše S. Milić

Prvi put je Dado Topić “jurišao” na pesmu Evrovizije davne 1984, kada je na jugoslovenskom izboru kompozicija “Princeza”, koju je pevao u duetu sa Slađanom Milošević, bledo prošao. Pobedili su Vlado Kalember i Izolda Barudžija, čija je pesma “Ćao amore” u evrovizijskim analima ostala upamćena samo po diskutabilnim scenama iz spota, u kojima je lepa pevačica otkrivala svoje draži.
Dalje...

VOLIM UMILjATE I NENAMETLjIVE DEVOJKE
Nova zvezda Saša Kovačević o muzici, ljubavi, planovima...
Saša Kovačević

Piše S. Milić

Prošlonedeljna promocija albuma prvenca “Jedina si vredela” Saše Kovačevića na novobeogradskom splavu "Heaven" potvrdila je da je zvezda rođena. Osim neizbežnih novinara, našle su se tu i kolege iz “Amadeus benda”, Bane Mojićević, Igor Starović, Ana Kokić, Aleksandra Radović, Sergej Ćetković, Bojan Bjelić, Danijela Vranić i dr, a sve je proslavljeno i mini vatrometom.
Dalje...

TV SERIJE
Aleksis Bledel

Aleksis Bledel, Rori iz serije “Gilmorove”
MRZIM RORI!


Vest da glumica Aleksis Bledel napušta seriju “Gilmorove”, čiju drugu sezonu prikazuje TV Pink, izazvala je negodovanje dela obožavalaca serije. Producenti su joj, navodno, ponudili veći honorar, ali glumica je ostala pri odluci da, nakon sedam godina, ode iz serije koja ju je učinila poznatom. Njena koleginica Loren Greem, međutim, nekako ju ubedila da potpiše ugovor za osmu sezonu, nakon koje će obe reći zbogom “Gilmorovkama”.
Dalje...


SADRŽAJ:


NA TI sa... Brankicom Stanković
ZAŠTO SE MUŠKARCI PLAŠE USPEŠNIH ŽENA

MAGNETOSKOP
Bora Todorović
BIO SAM LEP, MLAD I ZGODAN

Saša Kovačević
VOLIM UMILjATE I NENAMETLjIVE DEVOJKE

Skandali
SEVERINA UDARA RUKAMA I NOGAMA

Milorad Mandić Manda
UZMI ILI OSTAVI – MILION I PO DINARA

Mirjana Bobić-Mojsilović
PIRATI SA KARIBA

Snima se \\\"Genijalni šou\\\" koji uskoro kreće na B92
KVIZ POTPUNO NEPOTREBNIH ZNANjA

Vanja Bulić
TV ON: NOVAK ĐOKOVIĆ

Dado Topić, predstavnik Hrvatske na Evroviziji
UMREĆU NA POZORNICI

Modni biro: Frizure za sezonu proleće/leto
LOKNE, ASIMETRIJA I EKSTRAVAGANTNO KRATKO

Legende: Džoni Vajsmiler
TARZANE, SRBINE!

Paparaco, fascinantna profesija
ONI SU BIZNISMENI I TAJNI AGENTI

SVE O TV SERIJAMA