Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
NAJMUŽEVNIJI JE SED MUŠKARAC
Na Ti... sa Draganom Katić, voditeljkom “Grand šoua”
Dragana Katić

Piše S. Bijelić

Dragana Katić je više od 20 godina televizijsko lice. Karijeru je otpočela u TV Beograd. Prvo je radila najave i odjave programa, a kasnije “Leto na Adi”, “Nedeljno popodne”, “Četiri dame”, “U snu san”. Kada je napustila RTS, gde je bila i urednik u Zabavnom programu, vodila je emisije diskografskih kuća “Best”, “Gold”, a “Grandu” je i dalje verna. Osim što na TV Pink vodi “Grand šou”, povremeno učestvuje i u reklamnim kampanjama za “Božen kozmetiku”. Kaže da joj je to dovoljno posla, budući da je majka devetogodišnjih blizanaca, Bobana i Bojana, i da se trenutno bavi njihovim alergijama, prehladama, a pomalo i matematikom koju je oduvek mrzela...
Dalje...

I DANAS SAM NA NEKAKVIM CRNIM LISTAMA
Milorad Mandić Manda, glumac
Milorad Mandić Manda

Piše V. Čikeš

Milorad Mandić Manda (46) je jedan od najboljih i najprepoznatljivijih savremenih domaćih glumaca, čija je popularnost dobila pun zamah serijom dečjih televizijskih emisija "S one strane duge", emitovanih od 1989. do 1995. godine. Paralelno sa njima, ali posebno u poslednjih desetak godina, ovaj rođeni Beograđanin ostvario je i niz izuzetnih uloga na filmu, među kojima su i one u "Lepa sela lepo gore", "Tri palme za dve bitange i ribicu", "Rane", "Rat uživo", "Mrtav ladan", "Pljačka Trećeg Rajha", "Ivkova slava" itd. Iako ni u jednom nije odigrao glavnu ulogu, svaka je bila do te mere efektna da publika često filmove pamti baš po njima.
Dalje...

CENOVNIK USLUGA ILI EKSCES
Da li su TV novinari i kritičari korumpirani ili je reč o retkim “slučajevima”
Jugoslav Ćosić

Piše R. Radosavljević

Ovih dana, voditeljka Jutarnjeg programa na jednoj od ovdašnjih televizija dobila je otkaz jer je naplatila gostovanje u svojoj emisiji. Ako je verovati kuloarskim pričama, kratko ćaskanje pred kamerama koštalo je njenog sagovornika (inače vlasnika restorana) 300 evra, ali je on o ovoj "naplatnoj rampi" uredno obavestio upravu kuće koja je odmah reagovala. Događaj koji se prepričava u esnafskim krugovima nekako se "poklapa" sa nedavnim pisanjem kritičara Ranka Munitića u našem listu. Bez ograde i uvijanja Munitić je u svom tekstu javno prozvao TV novinare, ali i TV kritičare.
Dalje...

SRPSKI DžEJMS BOND
Naš najbolji teniser Novak Đoković sa navijačima proslavio sedmo mesto na ATP listi
Novak Đoković

Piše A. Popadić

Trofej osvojen na Mastersu u Majamiju doveo je Novaka Đokovića na sedmo mesto ATP liste i učinio ga najboljim srpskim teniserom u istoriji. Nasmejan, u dresu na kojem je pisalo 007, "srpski Džejms Bond" izašao je u ponedeljak pred svoje najvernije obožavaoce. "Ovo je moj prvi govor ispred Skupštine pa sam malo nervozan", rekao je Nole, a mladi ljudi, okupljeni ispred Gradske skupštine, uzvratili su mu povicima "Nole, šampion" i "prilagođenom" pesmom "Sad si uzeo trofej, Novače!".
Dalje...

JA SAM SAVRŠENA ŽENA
Slađana Delibašić o novom CD-u, ljubavi, deci, kuvanju, plesu...
Slađana Delibašić

Piše S. Milić

Slađana Delibašić je nedavno objavila četvrti samostalni CD “Baš to”. I, kao posledica toga, radi punom parom, promovišući novo izdanje po Srbiji i inostranstvu. Radna nedelja ovako izgleda: subota u Švajcarskoj, petak u Požarevcu, nedelja u Kraljevu, utorak u Novom Sadu... U svemu tome, svoj mir novoimenovana “Slađa Di” nalazi u svojoj kući na Dušanovcu, u kojoj živi sa ćerkama Silvijom i Marinelom (iz braka sa Đoletom Đoganijem). Sve češće je u severnoj Kosovskoj Mitrovici, gde drži plesnu školu.
Dalje...

TV SERIJE
Jasmin Blit

Jasmin Blit, Ketlin Kros iz serije “Neš Bridžis” na TV Košava
POVRATAK IZ PAKLA DROGE


Kontroverznu Jasmin Blit iz njenih blistavih dana ponovo možemo gledati kao Ketlin Kros u seriji “Neš Bridžis”. Devedesetih godina pokazivala je sve urođene joj ženske draži u hit seriji “Čuvari plaže”, a onda ju je droga uzela pod svoje. Kokain je počela da uzima u društvu prijatelja, radi boljeg raspoloženja, a onda je sve češće sama pozivala dilera. Prestala je da se viđa sa društvom, telefon je isključila i toliko utonula u svet halucinogenih fantazija da ponekad po pet dana uopšte nije spavala.
Dalje...


SADRŽAJ


Novak Đoković
SRPSKI DžEJMS BOND

NA TI... sa Draganom Katić
HRABROST JE BITI CRNKA MEĐU PLAVUŠAMA

Da li su TV novinari i kritičari korumpirani
CENOVNIK USLUGA ILI EKSCES

Slađana Delibašić
JA SAM SAVRŠENA ŽENA

MAGNETOSKOP
Milorad Mandić Manda

I DANAS SAM NA NEKIM CRNIM LISTAMA

Aleksandar Tijanić o radu medijskog javnog servisa za 2006.
PRETPLATA – RAMPA ZA TAJKUNE I POLITIČARE

Vanja Bulić
TV ONA: STOJANKA NOVAKOVIĆ STOJA

Mirjana Bobić-Mojsilović
MILOSRDNA USPAVANKA

Modni biro: Nova kolekcija Dragane Ognjenović
DECENTNO, MODERNO, OTMENO

Legende: Televizija, izum koji je promenio svet
SLIKA KOJA OBLIKUJE STVARNOST

Al Paćino se priprema za ulogu Salvadora Dalija
OPSEDNUT BRANDOM I DE NIROM

Nekadašnji seks simbol, Bo Derek, igra u seriji “Kuća mode”
TELO ZA DESETKU U FILMOVIMA ZA KECA


SVE O TV SERIJAMA!