Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
DUHOVITI DžENTLMEN JE SVE ŠTO MI TREBA
Na Ti... sa Draganom Milićević, direktorkom i glavnim i odgovornim urednikom RTV Studio B
Dragana Milićević

Piše R. Radosavljević
Novinarku Draganu Milićević televizijska publika upoznala je početkom 90–tih, kada je NTV Studio B bio jedna od najgledanijih i najreprezentativnijih TV kuća u regionu.

Prva značajnija emisija u njenoj karijeri bio je “Intervju gledalaca”, koji je potpisivala kao autorka, i koji joj je doneo ne samo popularnost gledalaca nego je preporučio i za garnituru ozbiljnijih novinara.
Dalje...

SREĆNA I BEZ DEČKA
Nataša Kojić Taša o novom CD-u, ljubavi prema muzici, idealnom muškarcu...
Nataša Kojić

Piše M. Adžić
Mlada pevačica Nataša Kojić, koja je pre nekoliko nedelja izdala drugi album za “Grand”, imala je uspešan nastup na ovogodišnjem Budvanskom festivalu. Pesma “Gde si”, za koju je Taša napisala muziku i tekst, naišla je na dobar prijem kod publike, u kojoj je bilo najviše njenih navijača.

Trenutno jedna od najpopularnijih pop pevačica prezadovoljna je sa novim pesmama “Dugo si me mučio” i “Višnja u čokoladi” koje su već pronašle put do slušalaca.
Dalje...

OVO JE ZEMLjA U KOJOJ SE SVE TAJNE ZNAJU
Zoran Baranac, voditelj i izvršni producent TV Foks: “Gledaoci su očekivali da čim upale televizor prvog dana emitovanja Foksa ugledaju nešto spektakularno. Nešto moćno i popularno. Ali, Foks u Srbiji pravi se od početka”
Zoran Baranac

Piše A. Popadić
U informativnom TV novinarstvu ime Zorana Baranca sinonim je za profesionalnost i ozbiljnost. Ove epitete zaslužio je dugogodišnjim radom u najgledanijim televizijama u kojima je uvek bio jedno od najprepoznatljivijih lica. Ratnih devedesetih Pravni fakultet zamenio je zanimljivijim i nestabilnijim svetom srpskog novinarstva. Prvo znanje stekao je u RTV Politika, ali je pravi uzlet njegova karijera imala tek na BK televiziji. Pre tačno godinu dana novine su pisale o njegovom prelasku na Košavu, koja je počinjala svoj rad kao nacionalna televizija. Ipak, posle samo dva meseca Baranac se obreo na Foksu, gde sada radi kao voditelj centralne informativne emisije “Danas” i izvršni producent.
Dalje...

LICE SA OŽILjKOM
Al Paćino, 35. dobitnik nagrade za životno delo Američkog filmskog instituta
Al Paćino

Piše V. Čikeš
Nekako baš pred premijeru filma “Ocean`s 13: igra se nastavlja”, u kojem glumi još jednog "jako, jako lošeg momka", Al Paćino je primio nagradu za životno delo Američkog filmskog instituta, jedno od najznačajnijih priznanja u Holivudu. Uostalom, prethodni dobitnici su, recimo, Alfred Hičkok, Elizabet Tejlor, Džek Nikolson, Martin Skorseze, Šon Koneri...
Dalje...

LUCKASTI PLEJBOJ
Huan Alfonso Baptista, Markos iz serije “Žena u ogledalu”
Huan Alfonso Baptista

Piše M. Adžić
Slovi za jednog od najzgodnijih latinoameričkih glumaca, a našoj publici predstavio se kao Oskar u sapunici “Skrivene strasti”, koja je svojevremeno prikazana na Pinku. Sada u “Ženi u ogledalu” igra šarmantnog plejboja Markosa.
Huana Alfonsa Baptistu zovu “El Gato” (Mačak). Nadimak nije stekao načinom hoda, pa ni time što ga jure “mačke”, nego bravurama na fudbalskom terenu. Bio je odličan golman, član omladinske reprezentacije Venecuele od 1993. do 1995. godine.
Dalje...

TV SERIJE
Dilan Mekdermot

B92: “Prljava značka”

Tačno u ponoć radnim danima B92 će prikazivati policijsku seriju “Prljava značka”. Najpre će biti reprizirane prve tri sezone, a onda će četvrta, peta i šesta biti premijerno prikazane.

U policijskoj stanici u problematičnoj četvrti Los Anđelesa neki čuvari reda i sami krše zakon ili rade protiv svojih kolega. Neki to čine da bi zaštitili sopstvene interese. Serija prati događaje u specijalnoj jedinici koju vodi nekonvencionalni detektiv Vik Maki, sposobni ali korumpirani policajac. Dalje...


SADRŽAJ:


NA TI... sa Draganom Milićević
VOLIM I HALTER I KORSET

MAGNETOSKOP
Zoran Baranac

LjUDI SU UGLAVNOM VOAJERI

Letnja šema RTS
MANjE POLITIKE, VIŠE ZABAVE

Vesna Simić
KAKO “ŠPIJUNIRAM” POLITIČARE

Sa snimanje serije “Mile protiv tranzicije”
NE DA MILE NAŠ RAJ!

Vanja Bulić
TV ON: MILAN GUROVIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
KOZA NOSTRA

Muzički Budvanski festival
BRAJI AUTOMOBIL, GRAJI PARE, A STEFANU SLAVA

Modni biro: Odlazak Đanfranka Ferea
BIO JE “KRALj BELIH KOŠULjA”

Legende: Leri King, pola veka radi u etru
GOSPODAR MIKROFONA

Al Paćino, dobitnik nagrade za životno delo
LICE SA OŽILjKOM

Huan Alfonso Baptista
LUCKASTI PLEJBOJ

SVE O TV SERIJAMA