Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
TV SERIJE
Pati Navidad

Pati Navidad, zvezda serije “Ružna Leti”

NE OSEĆAM POTREBU ZA MUŠKARCIMA

Atraktivna meksička glumica i pevačica Pati Navidad, zvezda telenovela “Staze ljubavi”, “Izvor” i “Marijana”, pre dve godine raskinula je trogodišnju vezu sa holandskim biznismenom Bertilom i od tada u njenom životu ljubav je nepoznanica.

- Danima smo razmatrali sve mogućnosti i na kraju smo shvatili da je najbolje za oboje da prekinemo vezu. On je morao da nastavi posao u Evropi, a moj život je u Meksiku. Bilo bi nezrelo i neodgovorno tražiti od partnera da žrtvuje karijeru – potišteno je tada objasnila njihov razlaz.
Potom se dušom i telom posvetila poslu. U humorističkoj sapunici “Ružna Leti”, koju prikazuje TV Pink, Pati tumači lik opasnice Alsije, sekretarice don Fernanda. O privatnom životu kaže:
- Slobodno vreme posvećujem isključivo sebi. Ne osećam potrebu za muškarcima, čak ni za ljubavlju. Samoća mi prija. Shvatila sam da mi ne treba muškarac da bih bila srećna. Kada sam slobodna, što je veoma retko, viđam se sa porodicom i prijateljima.
Povukla se, čita i razmišlja. Analizira greške koje je počinila i trudi se da ih ne ponavlja. Ukratko, radi na sopstvenom usavršavanju.

- Svesna sam da je svakom čoveku potrebna ljubav, ali trenutno me to uopšte ne zanima. I kada bih imala više slobodnog vremena, nikome ne bih otvorila srce. Ljubav dolazi kada joj se najmanje nadate. Ako je priželjkujete, terate je od sebe. Znam ko sam, znam šta želim i koji su mi kriterijumi. Sve ostalo stvar je prilike ili sudbine – kaže Pati.

Muškarac koji bi želeo da uđe u njen život mora u potpunosti da joj odgovara, jer ona nema nameru da se bakće sa pogrešnima. A na pitanje da li je prebolela Bertila, odgovara:
- Odavno. Još smo u kontaktu, redovno razmenjujemo mejlove. On je dobro i mnogo je napredovao u poslu. Bio je značajna osoba u mom životu i zauvek će ostati u mom srcu.
U poslednje vreme tabloidi često tvrde da joj je slava udarila u glavu. Pati, međutim, tome ne pridaje nikakvu važnost.

- Trudim se da noge držim čvrsto na zemlji. Popularnost je zarazna i ako ne shvatiš da je prolazna može ti uništiti život. Hvala Bogu, meni se to nije dogodilo – objašnjava samosvesna Pati Navidad.


Gde su i šta rade Valter Nudo i Samuela Sardo, junaci serije “Opčinjeni”

VENČANjE JOŠ NIJE NA VIDIKU


Tridesetšestogodišnji Valter Nudo, našoj publici znan kao hirurg Antonio Koradija iz sapunice “Opčinjeni”, šetka ulicama renesansnog gradića Čita dela Pjeve, u uniformi policajca. Kratke kose, vidno mršaviji, u seriji “Karabinjeri” tumači lik poručnika Đakoma Kontinija.

Za to vreme njegova draga, Samuela Sardo, proživljava porodičnu dramu u Rimu: neguje teško bolesne roditelje. Valter bi joj se našao, ali nema vremena. Retko viđa i sinove, 12-godišnjeg Elvisa i dvostruko mlađeg Martina (rođeni su u vezi sa balerinom Tatjanom).

- Radim ludačkim tempom – žali se Nudo. - Kad nisam na snimanju, imam zakazana gostovanja sa svojim bendom po Italiji. Sa pevačicom Loredanom Berte snimio sam pesmu “Dedikata” koja je postala veliki hit, a to zahteva koncerte.

Na snimanju poslednje scene “Opčinjenih” Valter se jedva uzdržao da ne zaplače. Vrativši se kući, osećao se praznim, jer je nestalo sve ono čemu se posvećivao pune dve godine.
- Pogledao sam se u ogledalo i pomislio: “O kej, večeras ne moraš da učiš tekst, sutra ne moraš ustati u šest izjutra. Učini nešto sa sobom!” Bilo je pet sati posle podne kad sam isključio mobilni, u ranac ubacio vitaminske napitke, jednu rezervnu majicu, pantalone i vreću za spavanje. Zaključao je vrata i zaputio se prema Elbi – priča Valter.

Na tom ostrvu, trista kilometara od Rima, njegova devojka snimala je film. Valter je pešačio sve do trajaktnog pristaništa - gotovo puna tri dana.

- Osećao sam da moram napraviti jasan rez. Zato sam pešačio. Hodao sam šesnaest sati dnevno. To putovanje ulilo mi je sigurnost i snagu da u životu okrenem novu stranicu i krenem ispočetka – kaže glumac.

MIROTVORAC

U “Karabinjerima” Valter Nudo igra poručnika koji je učestvovao u vojnim misijama Ujedinjenih nacija u Bosni i na Kosovu. Vrativši se u miran gradić, pokušava da se navikne na nove okolnosti u kojima je ponekad vrhunac akcije spasavanje mačke sa crkvenog tornja. Glumac kaže:
- Uloga je mnogo ležernija od one u “Opčinjenima”, jer je Antonio stalno bio u burnim emocionalnim fazama između žena koje su ga okružavale. “Karabinjeri” popularnost duguju komičnim situacijama, tako da trenutno otkrivam svoje nove glumačke sposobnosti. I uživam u tome.

Samuela nije znala da dolazi, ali nije se ni iznenadila. Poznate su joj Valterove čudnovate sklonosti i upornost da istraje u onom što zamisli. “Zagrlila me je, poljubila i spremila postelju, jer sam do nje stigao poslednjim snagama, nogu izravnjanih od hoda”.

Sutradan je mogao da hoda jedino uz pomoć štaka. Ali, brzo se oporavio i dve nedelje kasnije, u Trevizu, istrčao maraton za manje od četiri sata.

Neki italijanski mediji nedavno su plasirali vest da je zaprosio Samuelu, čak i da je venčanje zakazano, ali Valter to poriče.

- Kad ne znaju o čemu da pišu, preuveličavaju i izmišljaju stvari. Toliko su drski da su čak odredeli datum i mesto. Ovo je specifično razdoblje u našoj vezi, kad smo Samuela i ja gotovo stalno razdvojeni. Do pre godinu dana zajedno smo odlazili na snimanje serije i vraćali se kući. Sada ona neguje roditelje u Rimu i potpuno im se posvetila, a ja sam dvesta kilometara severno – žali se Valter, a onda sa svojstvenom mu doslednošću navlači karabinjersku uniformu i staje pred kamere.







LATINO PLANETA

Piše M. Adžić


* Ukrali mu motocikl: Dok je sa prijateljima sedeo u jednom kafiću, glumac Huan Karlos Garsija nije ni slutio da se upravo zauvek rastaje od svog omiljenog motocikla. Kada je krenuo, ustanovio je da ga na parkingu nema. Seo je u taksi i otišao u policijsku stanicu da prijavi krađu, a tamo su mu obećali da će dati sve od sebe da brzo otkriju lopova i vrate mu motocikl.
Čekao je Huan Karlos nekoliko dana, a onda je viđen na novom dvotočkašu.

* Komšiluk: Prošle nedelje Edit Gonsales doputovala je u Rumuniju da bi otvorila rijaliti šou-program “Igraj za snove”, u kojem se poznate ličnosti takmiče u plesu. Već na aerodromu morala je gotovo pun sat da deli autograme fanovima, pošto je u toj zemlji veoma popularna. Tamo su prikazane telenovele “Divlje srce”, “Salome” i “Esperansa”, a “Beštije” su trenutno najgledanija serija. Pošto je Edit odlična plesačica, direktor nacionalne televizije pozvao ju je da prva zapleše u programu koji je postigao veliki uspeh u mnogim zemljama. Meksička glumica ostaće u našem komšiluku do desetog maja, a onda će sa ćerkom Konstansom otići na kraći odmor u Pariz.

* Izbegao zatvor: Glumac Huan Soler prošle nedelje umalo nije završio iza rešetaka. Vozeći prebrzo, napravio je niz saobraćajnih prekršaja, pa je priveden u policijsku stanicu u Majamiju. Rečeno mu je da će, ako u roku od 24 sata ne plati novčanu kaznu u iznosu od deset hiljada dolara, morati u zatvor. On je, naravno, odrešio kesu.

* Nipošto bez odeće: Iako je, otkako se pojavila kao glumica, smatraju seks simbolom, Marlene Favela kaže da sebe nikada nije tako “pakovala”, niti bi išta učinila da pripisani joj imidž podrži.
- Ne zameram ženama koje pristaju da se slikaju nage, ali to sebi nikada ne bih dopustila. Nema sume za koju bih bez odeće pozirala za naslovnu stranu bilo kog časopisa. Više volim umerenu varijantu - da sve bude na ivici provokativnosti. Nešto treba i da se nasluti – kaže Marlene, koja trenutno igra u seriji “Zoro”.

* Nisam bolesna: Uprkos novinskim tvrdnjama da je otputovala u Švajcarsku na lečenje, Adela Norijega biće junakinja telenovele “Strast”, za čiju ljubav će se boriti Fernando Kolunga i Sebastijan Rulji.
- Zaboga, nisam bolesna! Imala sam privatnih problema, ali ni za trenutak nisam pomislila da odustanem od uloge – govori Adela.

* Rođendan: Meksički glumac Gabrijel Soto, zvezda serija “Staze ljubavi” i “Srce u plamenu”, prošle nedelje proslavio je 33. rođendan. Koleginice Adrijana Fonseka i Adamari Lopes, partnerke iz serije “Bajo las riendas del amor”, priredile su mu na setu žurku iznenađenja. Uz rođendansku tortu i muziku svi su mu nazdravili, a već nakon pola sata snimanje je nastavljeno.

* Gusar: Vremešni glumac Andres Garsija, Andres Duval iz serije “Pravo na ljubav”, rado bi zaigrao neku ulogu u telenoveli “Strast”. Pošto ga nisu zvali, potrudio se da producente podseti na sebe.
- Oduševljen sam tom pričom o piratima i mislim da bih bio sjajan gusar. Nije da se nudim, ali ako me pozovu rado bih se odazvao – izjavio je Garsija.


* SVE O TV SERIJAMA NA 8 STRANA!


SADRŽAJ:


Marija Šerifović u Helsinkiju u centru pažnje, a na kladionicama i dalje u vrhu
PAR MINUTA ZA USPEH I SREĆU

NA TI... sa Danijelom Vranić
TEK ĆU DA URADIM NAJLUĐU STVAR U LjUBAVI

MAGNETOSKOP
Saša Popović
FOLK I POP SE SPAJAJU I DOBILI SMO NOVI SRPSKI BREND

Poznati u “Velikom Bratu”
BIVŠI ŽIGOLO, VLASNIK TRAMVAJA, PEVAČICE, MANEKENKE...

Sanja Ristić
NE ŽELIM NA TAJLAND, UŽIVAM PO SRBIJI

Vanja Bulić
TV ONA: KSENIJA MIJATOVIĆ

Mirjana Bobić-Mojsilović
VELIKI BRAT

Modni biro: Košulje za ovu sezonu
SA VELIKIM MAŠNAMA, BOGATIM KARERIMA, SVIH BOJA...

Legende: Ketrin Hepbern, jedna od najvećih glumica Holivuda
ROĐENA DA BUDE SLOBODNA

Nominacije za MTV filmske nagrade
SPARTANCI KOLO VODE

Dženifer Lopes
NA LICU NOSIŠ ONO ŠTO JESI

Kristijan Ronaldo
CRVENI ĐAVO, SREBRNI PORŠE I LEPOTICE

Dru Barimur
NAJLEPŠA NA SVETU

SVE O TV SERIJAMA