Da li gledate reprize domacih igranih serija?
Da - redovno
Ponekad
Ne
TV SERIJE
Junaci “Buntovnika”

Nove epizode meksičke tinejdžerske serije “Buntovnici”

AVANTURE MIE I NjENE DRUŽINE


Od srede, 3. oktobra, Televizija Hepi prikazuje drugu sezonu popularne meksičke tinejdžerske serije “Buntovnici”. Tokom 225 novih epizoda, gledaoci će imati priliku da uživaju u novim avanturama svojih omiljenih junaka Mie, Roberte, Migela, Đovanija, Dijega i ostalih.

“Buntovnici” su najpopularnija tinejdžerska serija na prostoru Latinske Amerike, a njeni akteri Anai, Alfonso Erera, Dulse Marija, Kristofer Ukerman, Majte Peroni i Kristijan Ćaves osnovali su i muzičku grupu “RBD” koja je doživela vrtoglavi uspeh na svetskoj muzičkoj sceni. Osim muzičke grupe, članovi su pokrenuli i svoju modnu liniju koja najbolje odražava njihov buntovnički imidž. Takođe, “Buntovnici” se bave i humanitarnim radom u zemljama Južne Amerike. Ove godine izdali su treći album, a trenutno su na turneji po Južnoj i Severnoj Americi.

---------------------------------------


Aleho Sauras, Raul iz serije “Seranovi”

NE NAPUŠTAM “SERANOVE”


Nakon što su Fran Perea i Veronika Sančes napustili “Seranove”, u novinama je osvanula vest da i Aleho Sauras planira da ode iz popularne serije.

- Zašto bih otišao? Baš mi je lepo u Raulovoj koži i među Seranovima, i dokle god mogu igraću u seriji.

Iako na internetu postoji nekoliko sajtova koji su posvećeni njegovom liku i delu, Aleho Sauras slabo se razume u računare i gotovo nikad ne surfuje internetom.

- Ne mislim da sam staromodan samo zato što kod kuće nemam kompjuter. Ne zanimaju me računari i potpuno sam ravnodušan prema njima. Rekli su mi prijatelji da se na jednom pretraživaču moje ime pojavljuje na 1.860 mesta. To je neverovatno! Možda jednog dana i naučim nešto o kumpjuterima, ali trenutno me ne zanimaju – kaže Aleho.

Sudeći po sajtovima i forumima, Aleho ima fanove po celom svetu. Interesantno je da su mu obožavaoci iz Francuske i Italije, gde je glumac veoma popularan zahavljujući “Seranovima”, napravili prezentacije.

- Drago mi je da to čujem, jer dizajniranje i ažuriranje sajtova zahteva veliki trud i posvećenost. Lepo je kada vam fanovi zatraže autogram, a još lepše je čuti kada vas afirmativno predstavljaju. Osim toga, oni se druže na forumima i sklapaju nova prijateljstva. To je najlepši deo ovog posla – priča Aleho, dodajući da ponekad, kada ga spopadne grupa devojaka, poželi da je anoniman.

- U redu je kada vas prepozna jedna osoba na ulici, ali kada počnu da vas jure devojke – to može da bude opasno. Ne bunim se kada mi traže autogram ili da se slikam sa njima, ali bilo je situacija u kojima nisam mogao da se odbranim od nasrtljivih devojaka. Jednom su me uhvatile i pošteno izvaćarile na javnom mestu. Kakav je to, čoveče, blam bio – otkriva Aleho, koji među obožavaocima ima i pripadnike istog pola.

Nakon što je u filmu “Al salir de clase” odigrao homoseksualca, Aleho je postao jedna od najvećih gej ikona u Španiji.

- Nemam ništa protiv homoseksualaca, štaviše, najbolje se provodim u gej barovima. Ponosim se što sam njihova ikona, jer oni imaju specifičan ukus i teško je da im se dopadnete.

Iako mnogo pažnje posvećuje fizičkom izgledu, odlazi redovno u teretanu i na plivanje, Aleho ne misli da je metroseksualac. Sebe ne vidi kao preterano zgodnog i lepog mladića i tvrdi da mu je najvažnije da ostane u dobroj kondiciji i da se zdravo hrani. Nije ga stid da prizna da se pomalo uobrazio otkada je postao poznata ličnost.

- Nisam kao neke kolege koje kriju da im je slava udarila u glavu. Priznajem da sam se promenio. Ali, kada osetim da sam mnogo “poleteo”, obično odem u crkvu, pomolim se Bogu, malo porazgovaram sa prijateljima i brzo me prođe taj osećaj koji me ponekad obuzima.

Iako izgleda kao tinejdžer, Aleho je 29. juna napunio dvadeset osam godina. Nije oženjen i već duže vreme nema devojku. Ipak, popularni glumac tvrdi da nije usamljen.

- Mislim da samoća ne znači nemati partnera. Postoji mnogo ljudi koji imaju voljenu osobu uz sebe i mnogo prijatelja, a u duši se osećaju usamljeno. To što sam bez devojke je moja želja. Mnogo radim, imam mnogo prijatelja i jako malo vremena. Nisam sa godinama postao previše zahtevan, već nemam vremena da se adekvatno posvetim devojci. Odavno sam prevazišao neozbiljne veze. Želim ozbiljnu devojku. Prednost dajem duhovnoj lepoti. Ali, da se ne lažemo, kao i svaki muškarac volim da se okrenem za lepom ženom – završava Aleho.

-------------------------------



LATINO PLANETA

Piše M. Adžić


* “Strast” ruši rekorde: Prva epizoda najnovije meksičke telenovele “Strast”, u kojoj glavne uloge tumače Fernando Kolunga, Susana Gonsales i Sebastijan Rulji, zabeležila je zavidnu gledanost. Sa rejtingom od 24,6 i šerom od 38,1, bila je najgledanija serija koja je tog dana emitovana u Meksiku. Imajući u vidu dobru gledanost u samom startu, producentkinja Karla Estrada izjavila je da se nada da će priča o piratima nadmašiti uspeh njenih dosadašnjih kostimiranih sapunica.

* Nije u vezi sa Anai: Glumac i pevač Haime Kamil, junak serija “Ružna Leti”, “Srce u plamenu” i “Ti si moja sudbina”, demantovao je napise meksičke štampe da je u vezi sa Anai, zvezdom serije “Buntovnici”.
- Trenutno nemam devojku, a sa Ani me veže samo dobro prijateljstvo. Ona je divna devojka, ali nije moja – rekao je Haime.

* Vratio se kući: Meksički glumac Erik Elijas, zvezda serija “Ciganke” i “Druga strana ljubavi”, uskoro bi trebalo da zaigra u seriji “Tormenta en el paraiso”, u kojoj će mu partnerka biti Marijana Seoane.
- Pošto mi je istekao ugovor sa Telemundom, odlučio sam da nastavim karijeru u svojoj zemlji. Pročito sam scenario za novu sapunicu producenta Huana Osorija i mislim da će biti veliki hit, jer priča je puna neočekivanih zapleta i raspleta – otkriva Erik.

* Srećna porodica: Tridesetsedmogodišnja kubanska glumica Ivelin Giro izjavila je da se njena deca iz prethodnog braka odlično slažu sa decom glumca Osvalda Riosa (47), sa kojim je u emotivnoj vezi već godinu i po dana.
- Naša deca se druže i podržavaju moju i Osvaldovu vezu. Često izlazimo zajedno i lepo je videti nas na okupu. Osvaldo i ja planiramo da se uskoro venčamo i kupimo veliku kuću, u kojoj ćemo svi živeti zajedno – kaže Ivelin, dodajući da bi volela da ima zajedničko dete sa Osvaldom.

* Nisam sa Huliom: Nedavno je jedan meksički tabloid objavio vest da su se Marta Hulija i Hulio Kameho “smuvali” tokom snimanja serije “Opijeni ljubavlju”. Međutim, plavokosa glumica demantovala je ovaj trač.
- Hulio je atraktivan mladić za kojim uzdišu mnoge žene i prijalo bi mi da imam takvog muškarca pored sebe, ali nismo u vezi. Naše ljubavne scene izgledale su prilično uverljivo samo zato što je među nama vladala odlična hemija – tvrdi Marta.

* I Eduardo napustio Televisu: Nakon što je Viktorija Rufo napustila Televisu, glumac Eduardo Kapetiljo odlučio je da krene njenim stopama. Naime, junaku serija “Maćeha”, “Marimar” i “Peregrina” prošlog meseca istekao je ekskluzivni ugovor, a nije želeo da ga produži jer mu nisu odgovarali uslovi.
- Za mene u Televisi očigledno više nema mesta, zato ću posao potražiti u nekoj drugoj produkcijskoj kući – izjavio je Eduardo.
Na pitanje da li će preći u Telemundo, Eduardo je odgovorio:
- U kontaktu sam sa njihovim producentima, ali još nisam dobio konkretnu ponudu.

* Odustala od “Veštica”: Glumica Katerine Sjaćoke, zločesta Marsija iz serije “Valerija”, priključila se ekipi serije “Tuđi gresi” nakon što je otkazano snimanje serije “Las Brujas de South Beach”, u čijoj je pilot epizodi odigrala jednu od glavnih uloga.
- Radovala sam se snimanju ove crnohumorne sapunice i mnogo mi je žao što su producenti odustali od njene realizacije. U međuvremenu, dobila sam ponudu da zaigram u “Tuđim gresima” koju sam oberučke prihvatila. Od nečega mora da se živi – zaključuje Katerine.


* SVE O TV SERIJAMA NA 8 STRANA!



SADRŽAJ


Marija Veljković
glumica i voditeljka “Slagalice”
MOJ DEČKO JE SAVRŠEN

Nada Vasiljević, nova voditeljka emisije “Oko”
NEMAM TREMU ZBOG POREĐENjA SA OLjOM

Milica Milša
BOLjE JE DA ME OGOVARAJU

Druga nedelja “Velikog Brata”
DAME ODUŠEVLjENE, MUŠKARCI ZABRINUTI

Lilijana Kavani snima u Srbiji
“AJNŠTAJN” OKUPIO ZVEZDE

Bojana Maljević
DECA KAO CRTANI JUNACI

Nova TV sezona “Adrenalina”
RODE SLEĆU PRVO U KAN

Sa snimanja TV filma “Bližnji”
SVAKO IMA SVOJU MUKU

Mirjana Bobić-Mojsilović
MAJA

Modni biro: 50 najstilizovanijih muškaraca
ONI BAŠ IMAJU STILA

Legende: Orhideje
SIMBOL LjUBAVI, LUKSUZA I EROSA

Eliot Kastro, svetski kralj prevare
TUĐI MILIONI ZA LUKSUZ

Aleho Sauras
NE NAPUŠTAM “SERANOVE”

Povratak Kajli Minog
ALBUM KOJI SE (PRE)DUGO ČEKAO


SVE O TV SERIJAMA